Kapitel 15// afslappet

1.9K 57 1
                                    

Sofias synsvinkel

"Er der noget du vil sige?" jeg kiggede ventende på ham, men han svarede mig ikke. Han gik bare. Der var helt stille, og han havde lige stillet mig i en virkelig akavet situation, hvor alle nu har øjnene rette mod mig. Måske var det lidt hårdt sagt, men jeg har jo fortalt til ham, at han ikke skal kontakte mig, for jeg er ikke interesseret i ham. Martinus står stadig herinde og er helt rød i hovedet, nok fordi det også er blevet lidt akavet for ham bare at stå foran så mange fremmede mennesker, selvom han jo spiller koncerter foran flere tusinde fans.
Natascha kigger meget efter Martinus, hun er vist lidt lun på ham, sødt!!!
Jeg kan se at Martinus begynder at gå mod mig, og hvisket mig så i øret "undskyld, han ville bare se dig igen, jeg skal nok sørger for at han ikke opsøger dig igen" jeg nikker som et tegn på ja og derefter er Martinus ude af døren igen og vi fortsætter med det vi har gang i. Undet hele forløbet kan jeg ikke lade hver med at tænke på, at han/ de var taget helt til Danmark for at se mig og så hvordan de har fået fat i adressen på skolen, det må være Natascha igen.... jeg må snakke med hende.

•••

Vi er på vej mod bilen igen. Jeg hiver Natascha lidt ind til mig så jeg kan hviske til hende. "Er det dig der har skrevet adressen til dem?" Hun kigger først mærkeligt på mig og derefter ned i jorden "selfølgelig er det ikke mig, hvordan kan du tro det?" Hun virket lidt såret, og måske kom det også lidt hårdt ud, jeg ved jo godt at hun ikke kunne finde på sådan noget og det er derfor hun er min bedste veninde og nok den eneste jeg har lukket ind, ind i mit hjerte og min sjæl. Dybt. "Undskyld" siger jeg og krammet hende. Hun krammer med og vi går derefter hen til bilen og sætter os ind. I nat skal jeg ikke sove hos Natascha, da Natascha skal flyve i morgen tidlig, så jeg tager hjem til min mor. Så kan jeg også fortælle hende om hvordan aften har været, undtagen lige den del med Marcus kom ind osv. Det er virkeligt mærkeligt at han bare sådan gik, men så slap jeg da fra ham. I know det lyder ondt og det er det måske også, men jeg er bare ikke så vilde med folk der opsøger en, når man kun har snakket med dem i sådan 30 sek.

Vi er noget hjem til mig, "farvel Natascha og god tur" de andre siger tak, mens jeg mimer "sorry" til Natascha. Det var ikke meningen at hun skulle blive stødt over det, men hun tog det nok bare lige lidt mere personligt. Jeg træder ind af døren og kan med det samme høre min mor snorkboble inde fra stuen, så jeg går bare direkte ind på mit værelse. Jeg skal virkelig have denne kjole af nu, så med det samme jeg har lukket døren tager jeg den af og hopper i mit nattøj, der består af mine Calvin Klein natbukser og top, mine hyggesokker og så sætter jeg bare mit hår op i en løs knold.

 Jeg skal virkelig have denne kjole af nu, så med det samme jeg har lukket døren tager jeg den af og hopper i mit nattøj, der består af mine Calvin Klein natbukser og top, mine hyggesokker og så sætter jeg bare mit hår op i en løs knold

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg fortættet ud på badeværelset. Børster mine tænder og fjerner min makeup. Det er virkelig dejligt at man bare kan fjerne makeuppen og være helt afslappet i sit nattøj. Jeg træder ind på mit værelse og skynder mig under dynen, tænder for mit fjernsyn og går ind på Netflix. Er lige begyndt på en serie, 13 reason why, virkelig god og kommet med et godt budskab. Efter ca. 5 afsnit kigger jeg på klokken, jeg må nok hellere lægge mig til at sove, i morgen skal jeg hjem til mine bedsteforældre. Godnat. Sleep Well and make some beautiful dreams, kys kys.😘

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now