Kapitel 114//det er til dig

1.1K 55 12
                                    

Marcus' synsvinkel

Jeg placere et kys på Sofia's kind og hun åbner stille sine øjne "Vi ses senere, jeg tager til træning" hun nikker og jeg giver hende et hurtigt kys, inden jeg træder ud af hendes værelse og går ud i bilen. Gud hvor er jeg nervøs.

Sofia's synsvinkel

Jeg mærket et blidt kys på min kind, hvilket får mig til at åbne mine øjne. "Vi ses senere, jeg taget til træning" jeg nikker og jeg får et hurtigt kys af Marcus, før han hurtigt er ude af mit værelse og jeg høre en bildør smække. Jeg sætter mig op i sengen og kigget lidt rundt i mit værelse. Hvad skal jeg lave?
Jeg trækket dynen væk og træder ud på gulvet og går over til mit skab, hvor jeg finder et afslappende sæt. Jeg skal ikke rigtig lave noget specielt.

Imens jeg er igang med at skifte, banker det på døren og Emma træder ind. "Godmorgen Emma" hun smiler, "godmorgen Sofia" hun kommer hen og giver mig et kram, "må jeg sætte dit hår?" Jeg sætter mig på stolen, "selvfølgelig" hun begynder med det samme at rede mit hår igennem og derefter at lave en fletning. "Så er jeg færdig" siger hun og jeg kigger mig selv i spejlet, "ej wow Emma, det er vildt flot" hun smiler stolt, "har du øvet dig?" Hun nikker selvsikkert og giver mig et kram, "vil du tegne sammen med mig?" Jeg giver et smil, rejser mig fra stolen, "det kan vi godt" hun hopper glad og vi går begge ned til spisebordet.

Imens Emma finder tingene frem, går jeg ud i køkkenet, hvor Gerd Anne står og jeg begynder at lave lidt morgenmad til Emma og jeg. "Hvad skal du lave i dag?" Spørger Gerd Anne for at starte en samtale, og med det samme jeg skal til at svare «Sofia kommer du ikke snart?» råber Emma inde fra stuen, "jeg skal være sammen med Emma tænker jeg" svare jeg Gerd Anne, imens jeg hælder det sidste juice op i glasset, "jeg kommer nu" griner jeg og går ind til Emma, der sidder ved bordet, klar med farver og papir.
____________________________________

Vi har siddet og tegnet i 1 time og har nu sat os over i sofaen, hvor Emma har sat Vaiana på. «Har du ikke snart set den film 100 gange» griner jeg og tager et tæppe over mig, "nej, kun 120 gange" siger hun og begynder allerede at synge med på den første sang.
Emma putter sig mere og mere ind til mig, hvilket får mig til at tænke på, hvor sjældent dette måske kommer til at ske, når jeg ikke skal bo her mere.
"Er du okay?" Spørger Emma og jeg har slet ikke opdaget at en tåre er trillet ned af min kind, "ja selvfølgelig Emma" siger jeg og tørre tåren væk, hvorefter jeg klemmer mig endnu tættere sammen med Emma.
Indtil der pludselig bliver banket på døren. Gerd Anne kommer gående ind i stuen, "øhm Sofia det er til dig" jeg kigger undrende på Gerd Anne, "til mig?" Hun nikker og jeg rejser mig fra sofaen.
Da jeg kommer ud i gangen står der en mand, "hej?" Jeg kigger mærkeligt på ham, "er du Sofia?" Spørger han og jeg smiler "ja? Hvorfor?" "Jeg er blevet bedt om at hente dig" jeg ser ud af døren og ser at der holder en hvid limo, hvorefter jeg kigger bagud på Gerd Anne, og står bare og smiler, "så må jeg vel hellere komme med" jeg tager min jakke og sko og går derefter ud til bilen, hvor han åbner døren for mig og jeg træder ind i den.
Jeg har aldrig siddet i en limo før, så jeg føler den virkelig. Jeg tager noget vand med isterninger og noget frugt, hvorefter jeg vælger noget musik og bare nyder øjeblikket i denne limo, selvom jeg ingen anelse har om hvor jeg skal hen.

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now