Kapitel 119//Maldiverne

1.3K 47 11
                                    

Det var begyndt at blive en smule varmt at ligge i solen hele tiden, så gjorde det første der strejfede mit hoved. Jeg hoppede i vandet. Fuck en rar følelse egentlig. Jeg svømmede lidt rundt, indtil jeg hørte en råbe, "bombe" og kort tid efter fik jeg plasket en masse vand udover mig og så var Marcus også i vandet. Han sneg sine arme rundt om min mave og trak mig helt ind til ham. "jeg er virkelig glad for at have mødt dig Sofia, ved du godt det" jeg vender mig rundt og lægger min ene hånd på en mellemting af hans kind og øre. "Tænk hvis du aldrig havde været til Danmark har talent, eller du blev udveksling hos os" jeg kigger ned og bider mig i underlæben, for det var jo rigtigt det han sagde og faktisk kunne jeg jo overhovedet ikke lide dem i starten og den opmærksomhed han gav mig. Han løfter mit hoved op, "nu skal du ikke græde" siger han og jeg havde overhovedet ikke lagt mærke til at en tåre trillede ned af min kind, "hvad snakker du om, jeg fik da bare vand i hovedet" siger jeg, imens jeg kigger til siden og tørrer mine øjne med min hånd. "du kan altså ikke narre mig, mulle" siger han og jeg vender mit hoved mod ham, før han trækker mig ind til et kram. Jeg hviler mit hoved mod hans skulder, indtil han stille begynder at trække sig og han fører vores hoveder sammen og hans smider hans læber mod mine. 

Vi svømmer begge hen til trappen, der fører op til vores brusekabine, men lige inden jeg kravler op, hiver Marcus mig tilbage og løfter mig i brudestilling, imens han går op ad trappen og ind i brusekabinen, hvor han tænder vandet og lader det rende ned over os, imens han igen presser sin læber mod mine. Jeg nyder hver sekund. 

Han sætter mig ned og vi får badet os færdig, før jeg tager lidt tøj på og jeg mener lidt, fordi det er så pokkers varmt.

Han sætter mig ned og vi får badet os færdig, før jeg tager lidt tøj på og jeg mener lidt, fordi det er så pokkers varmt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mit hår har fået en masse flotte bølger fra saltvandet og jeg lægger ikke rigtig noget makeup, udover en smule mascara. Jeg sætter mig ud på vores terrasse og venter på, at Marcus bliver færdig. Jeg kigger bare ud over havet, da jeg pludselig ser to skilpadder. "MARCUS! MARCUS! MARCUS" siger jeg hypet og Marcus kommer susende ud fra badeværelset, "hvad sker der?" jeg peger ud mod skilpadderne, "seeee" han griner og tager en arm om min hofte, "du er så sød" siger han og kysser mig i håret, før han vender tilbage til badeværelset, hvorefter der går få sekunder og han derefter kommer ud med opsat hår og en fantastisk duft. Jeg går stille imod ham og hiver han elastik ud, "du ved jeg elsker det her" jeg kysser ham kort og går hen til sengen og tager min lille taske, "så må jeg hellere lade det hænge, så du kan elske mig lidt mere" siger han og går forbi mig, hvor han imellemtiden hurtigt giver mig et lille smæk i rumpen og går hurtigt videre. 

Klokken er 17:45 og Marcus og jeg har lige lukket døren ind til vores hytte og taget vores cykler, som vi trækker over til Natascha, Martinus, mor og far. "Skal vi cykle?" spørger far og vi svare alle ja, sætter os op på vores cykler og cykler ind mod stranden, hvor der er nogle restauranter.

Det er rart at mærke vinden mod min krop imens vi cykler og kan se på den smukke natur der er. "hey smukke" siger Marcus er giver mig et kæmpe chok, så jeg er ved at styrte. "fuck du gav mig et chok Marcus" griner jeg og får kontrol over min cykel igen. "det var heller ikke meningen" svare han og har sit skæve smil på læben, "argh du så irriterende" griner jeg og cykler fra ham. 

Vi standser alle ved en lille restaurant  og stiller pænt vores cykler på en række, hvorefter vi får fat i en tjener, der viser os hen til et fint bor, men en helt fantastisk udsigt over vandet og solen, der snart skal til at gå ned.

Jeg mærker Marcus' hånd på mit lår ind under bordet, hvilket får mig til at kigge mod ham, smiler og derefter flette mine fingre ind i hans. 

______________________________

"vi går lige en tur på stranden" skriver jeg til mor og går med Marcus ud af døren. Marcus fletter sine fingre ind i mine imens vi går, hvorefter han svinger din arm rundt om mig, så jeg kommer helt tæt ind til ham. Vi siger faktisk ikke så meget, men går bare og nyder hinandens selvskab.

Lige pludselig hiver Marcus et lille GoPro kamera op af lommen og begynder at filme lidt rundt omkring og en del på mig. "Marcus stop" griner jeg og løber en smule væk fra ham. Han bliver ved med at filme. Vi har det sjovt og jeg det får mig til at elske ham mere og mere. "hello, do you danner try?" er der pludselig en der råber og vi kigger hen mod en mand, der står med to vandscootere, "Marcus det skal vi prøve" siger jeg og begynder at små løbe derhen. Jeg sidder bag Marcus hele vejen og mærker vinden i mit hår. Jeg kysser Marcus på skulderen imens han kører og jeg ser hurtigt han får et smil på læben. Marcus har igen sat sit hår op i en knold, så jeg tillader mig lige at hive den ud og lade hans hår være frit med vinden. Jeg krammer mig lidt mere ind til ham og spænder mine hænder lidt mere om hans liv, indtil vi er noget tilbage og er på stranden igen og faktisk på vej hjem til hytten. 

Kære læsere.

Jeg er virkelig ked af at jeg ikke har været så aktiv, men motivationen til at skrive har ikke være der. Jeg har utrolig mange afleveringer for og så har jeg generelt meget travlt med arbejde osv. Men er virkelig glad for at i stadig læser med.

Jeg har overvejet det meget og tror snart at jeg slutter historien, desværre.

Kys Anni <3

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now