Kapitel 51//Privatfly

2.1K 63 9
                                    

                   

Mit vækkeur vækker mig her til morgen. Ihhhh det er i dag vi skal til Finland. Jeg kigger lidt rundt og ser, at jeg ikke lægger i min egen seng, og at et par arme er rundt om mig. Så må jeg vel være faldt i søvn i Marcus' arme i går, da vi lå i hans seng og snakkede. Det er faktisk dejligt at vågne op i hans arme, det er bare så tryggende og jeg elsker det, men vi bliver nødt til at stå op, for vi skal køre om ca. én time. Jeg kysser Marcus let på kinden, rejser mig fra sengen og går ud af døren til hans værelse. Men da jeg lukker hans dør forsigtigt, og skal til at gå ind på mit eget værelse, render jeg ind i Martinus. Fedt! Han går allerede rundt og tror, at vi er kærester, selvom jeg har sagt 120 gange til ham, at vi ikke er det. "Nu er jeg 100% sikker på, at I er kærester" griner Martinus let. "Så har du 100% fejl" svarer jeg ham, og går ind på mit værelse, hvor jeg lukker døren og tager det tøj på, jeg har valgt til i dag, som består af et par sorte bukser, en basic hvid T-shirt og en brun frakke. Mit hår sætter jeg op i frisuren I kender og min makeup bliver ikke noget særligt.

Da jeg kommer ud fra mit værelse, kan jeg se at Marcus stadig ikke er stået op, så jeg vælger at åbne døren ind til hans værelse

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Da jeg kommer ud fra mit værelse, kan jeg se at Marcus stadig ikke er stået op, så jeg vælger at åbne døren ind til hans værelse. Han ligger stadig helt fredfyldt og sover, men det skal han ikke have lov til at gøre mere. Jeg løber hen til hans seng og hoppede op på ham, så der kom en lille lyd ud fra et styk Marcus. "Sofia, du vejer" siger han så godt han nu kan. Jeg ved godt det er for sjov, men jeg prøver at spille ked af det ved at gå ned og sidde med ryggen til ham, "Så du synes jeg er fed?" jeg kan høre at der bliver helt stille, "så tror jeg bare jeg går ind til Martinus og snakket med ham" jeg skal lige til at gå, men bliver hevet tilbage i sengen, så jeg ligger nederst og han sætter sig på mig. "Sofia?" jeg kigger til siden, for hvis jeg kigger ham i øjnene, så kan jeg ikke holde masken. Han vender mit hoved, "Sofia, du er den mest perfekte pige jeg kender" Siger han imens han kigger dybt ind i mine øjne, og der kan jeg simpelthen ikke holde masken mere, så jeg flækker af grin og det lægger Marcus selvfølgelig mærke til. Han kigger undrende på mig, indtil jeg trækker ham ned til mig og hvisker i hans øre, "tak" og kysser ham på kinden. Han giver et lille smil fra sig og rejser sig fra sengen, så han kan få tøj på og SELVFØLGELIG kan jeg ikke lade hver med at stirrer på hans mave, når han står der og er i gang med at skifte, altså det er jo det rene guf.

Vi går sammen ned i køkkenet, men fordi at alle har stået lidt senere op, er der ikke tid til morgenmad, og derfor bliver vi nødt til at spise i lufthavnen. I bilen sidder jeg ved siden af Martinus, og jeg kan se at han skriver med Natascha, men ikke om hvad, da de skriver i sådan nogle koder. Kæreste-koder. Det er bare så romantisk, og jeg er så glad for at de har fundet kærligheden i hinanden, og hvis jeg må sige det, så passer de bare så perfekt sammen. Jeg giver hurtigt op på de beskeder, så jeg giver mig til, at høre noget musik. Jeg tror, at jeg faldt i søvn på vej hen til lufthavnen, for da vi er ankommet, bliver jeg vækket af et styk Martinus der skruer helt op for mit musik og giver mig et ordentlig klask på låret. Jamen tak for det Martinus, det skal jeg huske til næste gang. Vi har fået vores bagage tjekket ind og sidder nu i VIP området, da vi åbenbart skal flyve med privatfly, hvilket er rimelig blæret. Da jeg selvfølgelig aldrig har prøvet det før. Vi har ventet i sådan 30 min og endelig bliver vi kaldt til flyet. Vi går selv hen til flyet og hvis jeg syntes det at flyve med privatfly var blæret, så skal I se hvordan det ser ud indeni. Jeg kommer til at sidde ved siden af Martinus og over for Marcus.

Under hele flyveturen sidder Marcus og fletter vores ben ind i hinanden, det er både mega sjovt, men også vildt mærkeligt. Vi sidder også og kigger hinanden intenst i øjnene, at vi til sidst flækker af grin, fordi det igen begynder at bliver mærkeligt og en smule akavet. Martinus sidder ved siden af og giver os nogle underlige blikke, indtil han hvisker mig i øret, "kærestepar" jeg stopper med det samme og jeg kan se at Marcus bliver nysgerrig over hvad det var Martinus sagde til mig, da han ikke helt forstår hvorfor jeg lige pludselig stopper, i det øjeblik vi har det sjovest.

Vi lander i lufthavnen i Finland, jeg går sammen med Marcus, indtil der høres en masse skrig. Fans. Marcus og Martinus bliver med det samme omringet af vagter og jeg går lidt bagved, sammen med Kjell Erik. Imens vi går igennem denne kæmpe mængde af skrigende piger, kommer jeg til at tænke, 'godt det ikke er mig' jeg ville ikke kunne klare, at jeg ikke ville kunne gå hvor jeg har lyst til. Vi kommer hurtigt ud af lufthavnen og ind i en stor sort bil med sorte ruder. Det er sjovt at der var ingen af fansene der lagde mærke til mig. Bilen starter og vi køre hen til hotellet vi skal bo hos, hvor der står endnu flere piger. Fedt. Vi bliver igen fuldt ind af nogle vagter og denne gang er jo også selv omringet af vagter.

Vi får os tjekket ind. Kjell Erik får et værelse for ham selv, Marcus og Martinus får et værelse og jeg får et værelse for mig selv.  Dejligt, men også trist, da jeg gerne vil have nogle at snakke med. Med det samme jeg kommer ind på mit værelse, smider jeg mig i den kæmpe store dobbelt seng, jeg er sygt træt. Jeg ligger bare og kigger ud af det store vindue, da jeg til sidst falder i søvn.

I know you love me - Marcus & Martinus Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang