Kapitel 82// I think about you <3

1.7K 63 5
                                    

Sofia's synsvinkel

I dag er det lørdag og drengene skal holde koncert her i Danmark. Efter i går, er det kun Martinus af drengene der ved planen og sådan skal det forblive. Jeg har ringet sammen med koncertlederen og fået styr på alting, så nu venter vi bare. Drengene køre herfra hotellet klokken 12:00, hvilket er en time. "Sofia kom lige!" råber Natascha lige pludselig, "hvad så?" jeg skynder mig ud til hende, "hvad skal du have på?" jeg løfter mit ene øjenbryn, "ej helt seriøst Natascha, var det bare det?", "jaja, men havd skal du have på?"spørger hun igen, jeg puster let ud og går henimod min kuffert, hvor jeg finder et par bukser og en sweater, "hvad med det her?" hun vender sig om og laver store øjne, "nej, nej, nej, det går bare ikke" jeg smider tøjet opgivende tilbage i min kuffert og krydser mine arme, "men hvad skal jeg så have på" der danner sig et lille smil på hendes læber, "når drengene de går.." hun kigger på sit ur, "hvilket er om 10 min. tager vi på strøget og shopper noget tøj til dig" jeg ruller bare øjne af hende og går ud på badeværelset, for at sætte mit hår op i en knold og lægger noget mascara.

Vi har gået lidt rundt på strøget nu, og ifølge Natascha, har vi fundet det perfekte tøj, så nu skal vi bare tilbage til hotellet, hvor der skulle stå en bil og køre os hen til koncertstedet, hvor der vil være et helt bestemt rum, kun for Natascha og jeg, så Marcus og Martinus ikke opdager os, eller mest Marcus.

Marcus synsvinkel

Vi har været her i et stykke tid, hvor vi har set scenen osv. Lige nu er vi igang med at varme vores stemmer op, hvilket forgår på den måde, at vi drikker en masse te og forbereder vores stemmebånd. Det er virkelig sjovt noglegange at varme vores stemmer op, da vi kan komme på nogle mærkelige lyde sommetider. Jeg tænker en smule på Sofia stadig, men det er nok bare fordi jeg savner hendes selvskab. "ER DU KLAR!" råber Martinus mig ind i hovedet mens han giver mig et skulderskub, hvilket får mig til at grine. "du så dum, men ja JEG ER KLAR!" siger jeg tilbage, mens jeg griner og ryster på hovedet. Koncerten starter om godt en time og vi sidder lige nu i makeuppen og får lagt vores "Daglige" rutine, haha, prøvede lige at være lidt sjov, men nu hvor jeg tænker over det, får det mig bare til at tænke på Sofia. Stop nu Marcus!

Vi sidder lige nu og venter på at vi skal skydes op igennem gulvet, hvilket jeg syntes er mega sjovt, da det kilder en smule i maven. Det giver sådan et helt specielt sus, når vi kommer op til en flok skrigende fans. "one more second with you..." koncerten er startet, men jeg kan godt mærke, at mit humør ikke er i top, da jeg føler jeg mangler noget.

Koncerten går vildt godt og vi er noget halvvejs lige nu. Martinus skal lige til at præsentere den næste sang, da der ligepludselig starter en video. Jeg vender mig rundt og ser en video af Sofia på storskærmen, "Han holdte mig fast..." siger Sofia i videoen,

Hvilket får mig til at tænke 

"hvad siger du?" spørger Natascha, "jeg kunne ikke trække mig, han holdte mig fast....jeg kunne ikke"

En lille klump danner sig i min hals. Er det sandt? 

"Sofia kig lige på mig" siger Natascha,

og jeg kan med det samme se Sofias ansigt på videoen og se hvor ked af det hun er. 

"fortæl det til Marcus" fortsætter hun så.

"det for sent" siger hun så. 

En tårer titter frem i mit øje,

"hvad mener du?" spørger Natascha, "du skulle have set ham Natascha...han gik bare direkte forbi mig, uden at sige noget, og da han så sagde noget var det, 'der er intet at snakke om'" 

Jeg føler mig virkelig dum lige nu, jeg skulle have lyttet. Ligepludselig ser man Sofia stå ovre i et vindue og sige, 

"jeg elsker dig Marcus" 

hvorefter en masse billeder og videoklip af hende af jeg kommer på, mens en guitar starter med at spille og en stemme begynder at synge.

Last summer we met.
We started as friends.
I can't tell you how it all happened.
Then autumn it came.
We were never the same.
Those nights, everything felt like magic.


And I wonder if you miss me too.
If you don't is the one thing that I wish you knew:



Pludselig kommer Sofia syngende ud på scenen, med en guitar i hånden.


I think about you every morning when I open my eyes.
I think about you every evening when I turn out the lights.
I think about you every moment, every day of my life.
You're on my mind all the time. It's true.

I think about you, you you, you you
I think about you, you you, you you

Would you know what to say
If I saw you today?
Would you let it all crumble to pieces?
'Cause I know that I should
Forget you if I could.
I can't yet for so many reasons.


Sofia står nu lige foran mig og kigger mig dybt ind i øjnene.


I think about you every morning when I open my eyes
I think about you every evening when I turn out the lights
I think about you every moment, every day of my life
You're on my mind all the time. It's true

I think about you, you you, you you.
I think about you, you you, you you.

How long 'til I stop pretending
What we have is never ending.
Oh, o-o-oh.
If all we are is just a moment,
Don't forget me cause I won't end...
I can't help myse-e-elf.

I think about you. Ooh, ooh.
I think about youooh. Ohh.

I think about you every morning when I open my eyes.
I think about you every evening when I turn out the lights.
I think about you every moment, every day of my life.
You're on my mind all the time. It's true.

I think about you, you, you, you, you.
I think about you, you, you, you, you.


Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige, da jeg står i dette øjeblik.

Sofia holder sig fra microfonen "undskyld" siger hun stille, "det er ikke dig der skal sige undskyld Sofia" siger jeg så. Hun kigger ned og jeg løfter derefter blidt hendes hage og placere mine læber helt perfekt på hendes. Vi slipper hinanden kort tid efter, da vi høre publikum, "århhhhh" jeg kigger ud på publikum, giver et lille skævt smil og vender derefter tilbage til Sofia, "jeg elsker dig Sofia" siger jeg stille og hun giver mig blidt et kys, "fortsæt god koncert" siger hun stille og går væk fra scenen og ud til min far, der står sammen med Natascha, med et kæmpe smil på læben.


Sangen er fra disney channel serien 'Austin & Ally' hvor det er Austin/Ross Lynch der synger den, men nu skal i bare lige forestille jer, at det er en pige der synger den, og at det er Sofia.

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now