Kapitel 86// lækkert

1.7K 63 2
                                    

Solen står lige ind af vinduet og de dryppende istapper glimter så flot. Marcus sover stadig med sin ene arm rundt om mig. Jeg kan mærke hans rolige vejtrækning mod min krop og jeg kunne ikke være mere lykkelig end jeg er lige nu. Jeg prøver stille at rykke mig ud af Marcus' greb, men jeg bliver trukket tilbage og holdt fast. "du skal ikke gå væk" siger Marcus, stadig med lukkede øjne. "Jamen Marcus jeg er sulten" han puster kort ud og strammer grebet omkring mig, "nej du kan godt lige vente" jeg griner kort, vender mig mod ham og kysser blidt hans læber kort, "Marcus vi kan ikke bare ligge her hele dagen" et smil breddes på hans læber og han åbner sine øjne, "jo, jo det kan vi" Jeg prøver igen at komme ud af hans greb og får mig til sidst fri. Jeg kan se skuffelsen i hans øjne, men da jeg sender et luft kys og blinker med mit ene øje, er hans skuffelse væk og et smil er tilbage på hans læber. Jeg træder ud af værelset og lukker døren bag mig. Jeg går forbi Martinus og Natascha's værelse og overvejer om jeg skal banke på, eller bare gå videre, men jeg ender altså med at banke på.

"Marcus gå væk" bliver der råbt og jeg kan med det samme regne ud hvad de laver. Jeg griner kort inde i mig selv og går videre ud i køkkenet, hvor jeg finder ingredienser til pandekager, bacon og æg. Vi skal ikke spise morgenmad ovre ved Gerd Anne, Kjell Erik og Emma i dag, så vi behøver ikke at stresse med at komme der over, da vi alle ved, at de derovre spiser de tidligt på grund af Emma. Jeg starter for noget musik og rocker i min lyserøde pyjamas.

Marcus synsvinkel

Jeg ligger i sengen med min telefon, da jeg høre musikken ude i køkkenet. Et smil kommer frem på mine læber, og jeg vælger at rejse mig. Jeg tager hurtigt en t-shirt og et par løse bukser på, før jeg går ud af døren. Døren ind til Martinus og Natascha er stadig lukket, så de må vel sove. Jeg fortsætter rundt om hjørnet og stopper blidt op i dørkarmen, da jeg ser Sofia stå og halv-danse mens hun laver mad. Jeg griner kort inde i mig selv og betragter pigen i mit liv. Jeg lister mig stille hen til hende og ligger begge mine arme rundt om hendes mave og giver hende et lille kys på halsen. Hun får et kort chok, men griner derefter, mens hun stadig har opmærksomheden på hendes pandekager, "du så mig ikke før vel?" spurgte hun og jeg vidste med det samme, hvad det var hun mente. Jeg griner kort og snupper et styk bacon, "du mener det her" jeg står og efterligner hende, da hun vender sig om, "hey hey hey, ik spis dem alle" siger hun og tager det bacon jeg ikke hvad i min mund og ind i hendes egen, "så du skal tage mit bacon" jeg løfter hende blidt op og sætter hende på køkkenbordet. Vores læber mødes i et kys med baconsmag, hehe, lige indtil det bliver afbrudt, "ej pandekagerne" hun hopper ned fra køkkenbordet og hen til panden, hvor hun vender pandekagen, "pyha, den er ikke brændt" 

Martinus og Natascha kommer gående ind af døren, med et kæmpe smil på deres læber, "hey Marcus, hvorfor skulle du også lige banke på?" siger Martinus irriteret, "banke på?" jeg står som et stort spørgsmålstegn og ved ikke hvad det er han snakker om, "lad hver med at spille dum" han løfter sit ene øjenbryn og jeg fatter stadig ikke hvad det er han snakker om. "Jamen, jeg bankede altså ikke på" jeg kigger mod Sofia, der står med et diskret smil på sine læber, "Martinus, det var mig." siger hun og griner, hvorefter Martinus kigger undskyldende på mig, "Jeg vil bare lige høre om Natascha ville med ud og lave morgenmad, men hun havde vist travlt" siger Sofia lige pludselig og jeg kan se både Martinus og Natascha bliver røde i hovedet, hvorefter vi alle flækker af grin. 

"lad os spise" Sofia ligger den sidste pandekage på tallerknen og vi sætter os alle til bords. "det ser godt ud" siger Martinus og slikker sig om munden. Jeg får alle spist rigeligt og jeg er helt mæt, "tak for en dejlig morgenmad" siger jeg og giver Sofia et kys på kinden. Jeg kan se et smil forme på hendes læber, hvilket får mig til at smile. Tænk jeg har været så heldig, og så lige med en pige fra Danmark, hvem havde regnet med det?

Vi sætter alle vores tallerkner i opvaskemaskinen og får vasket panderne af, hvorefter vi alle går ind og skifter til vores ski undertøj og derefter vores skitøj osv på. 

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now