Kapitel 22 // halvnøgen

2.2K 58 2
                                    

I dag vågner jeg op som normalt, bortset fra at jeg ikke er der hjemme. Jeg kigger over mod Emmas seng, men hun er der ikke, så hun er vel nok nedenunder og det må betyde at de andre er stået op. Jeg lister hen mod min kuffert, jeg ved ikke rigtig hvorfor jeg lister, men det gør jeg altså. Jeg ved at vi skal ud og shoppe møbler til mit værelse i dag, så det bliver spændene, jeg elsker at indrette ny rum. Jeg taget noget tøj i min kuffert og skynder mig ud på badeværelset og låser døren. Jeg står og er i gang med at tage shorts på bliver der banket på døren, jeg får et mega chok. "Marcus er du snart færdig" bliver der råbt igennem døren og jeg kan straks høre at det er Martinus. Det er lidt sjovt at han tror det er Marcus der er herinde, så jeg spiller bare med på den "ja to sekunder" først er det stille, men så kan jeg let høre Martinus grine "jeg troede det var Marcus" griner Martinus videre. Imens denne situation har jeg fået resten af mit tøj på, som består af min romantic t-shirt, denim shorts og mine Alexander McQeen sko.

Jeg åbner døren og så sandt som det nu kunne være stod Martinus på den anden side "nej det er bare mig" svarede jeg ham

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg åbner døren og så sandt som det nu kunne være stod Martinus på den anden side "nej det er bare mig" svarede jeg ham. Han grinte stadig mens han rystede på hovedet, skubbede mig til side og gik ud på badeværelset. Jeg gik ind på Emmas værelse igen og lagde mit nattøj tilbage i min kuffert, fandt en elstik og satte mit hår op i en knold. Da jeg kom nedenunder sad Kjell Erik, Emma og Martinus inde i stuen og så tv, mens Gerd Anne stod ude i køkkenet og lavede morgenmad "godmorgen" kom det fra Gerd Anne, jeg smilede og svarede hende så "godmorgen, er der noget jeg kan hjælpe med?" "Du Lan skære noget frugt ud hvis du vil?" Jeg nikkede og begyndte at skære de forskellige frugter ud.

Morgenmaden var færdig og jeg havde fået besked om at sige det til de andre inde i stuen. "Der er morgenmad" Kjell Erik kigger bare på mig og rejser sig derefter fra sofaen. Vi sætter os alle ved bordet; Emma ved bordenden, Kjell Erik overfor mig og Gerd Anne ved siden af ham, Martinus sidder ved den anden bordende og så er der en tom plads ved siden af mig. Jeg kan så regne ud, at det er Marcus der skal sidde der. Jeg kan stadig ikke fordrage dem, men Martinus er jeg ved at vende mig til, han er virkelig rar og slet ikke som hans bror. Ned af trappen kommet en træt Marcus ned i shorts og bar mave, kunne han i det mindste ikke have taget en trøje på, altså helt ærligt det er andre mennesker til stede. Martinus har også fået øje på det og spørger, "Marcus skal du ikke have en trøje på, eller skal du bare sidde halvnøgen foran Sofia?" De andre ved bordet griner let, mens Marcus skynder sig op af trappen og hurtigt kommet ned igen med en trøje. De andre griner stadig mens han sætter sig ved siden af mig, med en smule røde kinder.

Vi er blevet færdig med morgenmad, Gerd Anne rejser sig fra bordet og spørger, "er du klar til at tage til IKEA Sofia?" Jeg nikker og rejser mig fra bordet med min tallerken "bare stil den ved vasken, drengene skal nok tage det" jeg vil gerne hjælpe med nu hvor hun siger det, så stiller jeg bare min tallerken ved vasken og følger derefter med Gerd Anne ud i gangen, for at tage sko på og så et vi ellers ude af døren.

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now