Kapitel 30 // first class

2.1K 54 5
                                    

Det er i dag vi skal rejse til Thailand. Om jeg glæder mig? Ja det tror jeg vidst nok lige. Hehe. Jeg er lige vågnet og ligger nu bare i min seng og kigger på min telefon. Jeg kan høre at drengene er stået op, da jeg kan høre en bold blive spillet inde ved siden af, typisk dem. Solen skinner ind af vinduet og rammer mig lige i øjnene. Ej, hvor er det irriterende, men det vel bare en måde at fortælle mig, at jeg skal op. Jeg rejser mig op fra sengen, finder mine ternet shorts, sorte free shoulder top og min halskæde jeg har fået af Natascha.

Mit hår lader jeg bare hængende, men tager dog min laksefarvet pandebånd i

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mit hår lader jeg bare hængende, men tager dog min laksefarvet pandebånd i. Min makeup bliver bare meget naturlig og så er jeg ellers klar.
De andre har spist da jeg kommer ned og er i fuld gang med at gøre de sidste ting klar, når vi køre klokken 16:45. Jeg taget bare noget frugt og skære i stykker, finder et tæppe og fortsætter ud på græsset. Jeg tænder for noget musik og så hygger jeg bare med mig selv.......lige indtil Martinus kommer løbende med hans bold og overfalder mig. Vi flækker begge af grin, han er simpelthen for sjov.

Vi har bare hygget hele dagen og der er nu kun en halv time, indtil vi køre. Marcus læber rundt i hele huset og leder efter sine solbriller, mens jeg sidder i køkkenet og er ved at flække af grin inden i, for hvad Marcus ikke ved, er at han har dem på hovedet.
"Er i klar unger" råber Kjell Erik ude fra gangen, "NEEEJJJJ" råber Marcus, jeg skynder mig at stoppe ham. Han kigger bare på mig, jeg kommer med et lille fnis, tager hans solbriller og taget dem på. Han griner selv, "Fuck hvor er jeg dum" jeg går ovenpå og ind på mit værelse for at tage min kuffert og taske. Jeg er på vej ud af mit værelse og klar til at gå ned af trapperne, da Marcus stopper mig "lad mig tage den der" han tager min kuffert, sikke en gentleman. Haha. Efter at have haft lidt bøvl, har Marcus endelig fået min kuffert ned af trappen. Og vi står nu alle i gangen og klar til at gå ud af døren. Jeg taget mine sorte vans, jakke behøver jeg ikke og så går jeg ud til bilen, stillet min task i bagagerummet og sætter mig ind i bilen. Jeg sidder i højre side, Martinus i midten og Marcus i venstre, hele køreturen bliver der fortalt en masse jokes og sunget med på et par sange.

•••

Vi står nu i Security og venter på at kunne komme igennem, manden foran os, havde glemt at tage sit bælte af, så vi skulle lige vente, før vi kunne komme igennem. Martinus står og tripper helt vildt, jeg kan godt mærke at han et spændt. Efter vi er kommet igennem, går det hele ellers som smurt og klart til at boarde. Jeg står lidt og kigger på min billet, indtil jeg opdager at det står first class, what! Skal jeg flyve på first class? Martinus må have opdaget at jeg er lidt begejstret, for han står let og fin og ryster på hovedet med et lille grin. Okay, måske et jeg lidt mærkelig, men jeg glæder mig.
Vi får boardet og kommer ind i flyet. Jeg kigger på rækkerne og finder min plads. Jeg har fået vinduespladsen, Yes. Jeg når ikke at se at der er en der har sat sig ved siden af, før jeg får et chok. "Marcus!" Han griner helt vildt, ej hvor er han irriterende, men jeg ender faktisk også selv med at grine.
Jeg sidder bare og kigger ud af vinduet, jeg kigger på de flotte skyer, der bliver lyst op af solen, som er ved at gå ned. Smukt! Jeg mærker en hånd på min skulder, den samme bløde hånd der kom til Danmark har talent. Jeg kigger til min side og kigger direkte ind i de flotte brune øjne igen.
"Er du klar?" Spurgte Marcus mig
"Til hvad?" Spørger jeg ham og kigger meget undrende på ham.
"Til det her" siger han og begynder at kilde mig. Selvfølgelig griner jeg, for jeg er mega kilden. Det lander en masse øjne på mig, og jeg bliver nødt til at give Marcus et lille klask på skulderen for at få ham til at stoppe. Han stoppe og smiler bare til mig. Vi kigger på hinanden i et stykke tid, før jeg kigger ud af vinduet igen.

Hey!
Undskyld for at jeg de sidste to dage ikke har lagt noget ud, men som sagt går jeg i niende og havde sidste skoledag i går btw. Mega fedt. Jeg regner heller ikke med at være så aktiv de næste par dage, da jeg mandag skal til eksamen i historie.

Kys Anni.

PS. TUSIND TAK FOR DE 3000 reads, det betyder virkelig alt og det går bare så stærkt💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now