Kapitel 124//Flødefyr

1.2K 56 11
                                    

Jeg lå halvt over Marcus. Mit hoved på hans bryst og mit ben over hans. Der er helt stille og det eneste man kan se og hører, er vandet udenfor og solens stråler, der skinner ind mellem sprækkerne i døren ud til terrassen. Jeg kommer til at savne det her og jeg kan sket ikke fatte at vi faktisk allerede har været her i 3 uger og at vi skal hjem i morgen tidelig. Marcus' dybe vejretrækninger er så utrolig beroligende og lyden af hans hjertebanken får mig til at slappe helt af, så jeg helt automatisk lukker mine øjne i og kommer til at tænke det hele tilbage. Marcus har gjort så mange ting for mig, så hvad med at jeg forkæler ham.

Det banker stille på døren og jeg lister forsigtigt op til døren og tjekker for en sikkerhedsskyld at han stadig sover. "goodmorning" halvhvisker jeg og får en lille kurv stukket i hånden af ung pige, lidt ældre end os. Jeg lister igen forsigtigt hen til terrassedøren, åbner den og stiller maden klar ude på vores sofabord/spisebord halløj, hvor man kan se igennem og ned til vandet. Jeg åbner kurven op og der kommer den lækreste morgenmad frem. Eksotiske frugter, pandekager yoghurt med müsli. Jeg tager alt maden ud af kurven og dækker det fint op på bordet, før jeg går tilbage til sengen og hen til Marcus.

Jeg kravler over sengen og sætter mig på, for så at læne mig ned til ham og placere mine læber forsigtigt med små kys rundt i hele hans ansigt. "godmorgen" hvisker jeg og møder synet af de lækreste brune øjne en hver pige ville falde for. Jeg får ikke noget svar gengældt, men bliver i stedet trukket ned til Marcus' læber. Jeg mærker hver eneste bevægelse han laver og involvere mig med det samme idet, indtil vores læber slipper hinanden og det giver den traditionelle kysse lyd. "Sådan må du godt vække mig fremover" siger Marcus og giver mig et hurtigt kys på kinden. 

Jeg rejser mig fra sengen og tager samtidig fat i Marcus' hånd, for at trække ham med ud på terrassen. "må jeg godt lige sige noget" siger Marcus pludselig, "ja selfølgelig" svare jeg ham, "du får en mega god røv i de shorts der" jeg vender mig bare rundt og løfter det ene øjenbryn. "Jeg mener det" siger han igen før han går forbi mig, "mega god" han klasker mig kort i røven og går ud på terrassen. Jeg hopper op på hans ryg og kysser ham på halsen, indtil han pludselig stopper op, "hvad er det her?" spørger han, "det er morgenmad til dig" siger jeg og kysser ham på kinden, "du er bare for dejlig" han sætter mig ned og vender sig rundt, giver mig et kort kys, før vi sætter os over for hinanden og begynder at spise af den lækre morgenmad.

"Hvad skal vi lave i dag" spørge jeg Marcus, "jeg ved ikke hvad du skal, men jeg skal noget" svare han, da han har tykket af munden. "Skal noget?" spørger jeg undrende, "ja, jeg skal være sammen med dig" siger han og blinker med sit ene øje. "okay flødefyr, så slapper vi lige af" griner jeg og kaster en vindrue i hoved på ham, "hey" siger han og kaster en i hovedet på mig, "hvad tror du lige du har gang i" griner jeg og kaster endnu en vindrue i hovedet på, så det til sidst ender med, at Marcus rejser sig og går over til mig, hvor lægger mig ned og begynder at kilde mig. "Marcus stop" griner jeg og kan ikke få vejret, "ikke før du siger undskyld" øhm hvad? "undskyld for hvad?" spørger jeg, "jeg er ikke nogen 'flødefyr'" siger han og kilder mig igen, "okay....okay" griner jeg, "undskyld" siger jeg og Marcus rejser sig op og lader mig rejse mig op, men med det samme jeg har rejst mig siger jeg hurtigt, "men du er lidt en flødefyr" Marcus kigger med et lumsk blik og der ved jeg godt hvad der skal ske, så jeg skynder mig at løbe alt hvad jeg kan, ud af døren og ned af den lange bro vi bor på og ned til stranden, men jeg når ikke meget længere, før jeg bliver væltet om kuld og jeg nu ligger på sandet med Marcus siddende ovenpå mig og holder mine arme op over mit hoved. "sig det en gang til og det.."mere når han ikke at sige, før jeg afbryder ham, "flødefyr" og så begynder Marcus eller med at kilde mig helt vildt. 

Jeg er flad af mig, men så hurtig som jeg nu er, for jeg svunget mine arme rundt om ham og vendt os rundt og jeg nu kan slippe væk, men jeg igen når jeg ikke langt, før han har grebet rundt om mine hofter og nu er på vej ud i vandet. Han går længere og længere ud og til sidst smider han mig i vandet. "Marcus" siger jeg da jeg har fået mit hoved over vandet igen, "hjælp" jeg rækker min hånd ud og så sød som Marcus nu er, tager han imod den og giver mig chancen til at rive ham ned i vandet. "hey" siger han. Marcus sidder på bunden, så jeg sætter mig oven på hans skød, kigger ham dybt i øjnene, før jeg placere mine læber på hans og vi nu sidder ude i vandet, fuldstændig gennemblødt og nyder den sidste dag på Maldiverne, før vi er på vej hjem til de skrigende fans og hvor alle kender ikke bare til drengene, men også til mig, "Marcus' kæreste"



wow det er lang tid siden venner og det er jeg ked af, men har virkelig haft brug for at koble helt af fra alting. Håber dog stadig i vil følge med og vote på kapitlerne, selvom nogle af jer er ved at falde fra, hvilket jeg går kan forstå, da historien er røv dårlig.

Bare lige min forklaring på, hvorfor der ikke kommer så meget op.


I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now