Kapitel 113// jeg er den dårligste kæreste.

1.2K 50 10
                                    

Natascha er min tvilling og det viste sig så at vi havde fødselsdag den 18 februar, men desværre havde både jeg og Natascha glemt det og eftersom at vi ikke var hjemme på vores fødselsdag, kunne mor og far heller ikke fejre os, men det undre mig, at Marcus stadig ikke er kommet og sagt tillykke eller noget som helst. Altså jeg hader at have fødselsdag, men stadig....han er min kæreste og det ville da være rart. 

Jeg sidder bare i sofaen og kigger på min telefon, eller så kigger jeg ikke rigtig på min telefon, da mine tanker tager min opmærksomhed, men i sofaen sidder jeg i hvertfald. Det er faktisk lidt mærkeligt at tænke på, at jeg faktisk er 17 nu og hvis jeg ikke var tage på udveksling, så havde vi nok ikke fundet ud af det og så var jeg først blevet 17 til sommer. 

"Sofiaaa, Sofiaaa" Jeg opdager slet ikke at Emma står og rusker i mig, "ja undskyld Emma, hvad så?" hun har begge hendes hænder omme på ryggen, "vil du se noget jeg har lavet?" jeg retter ryggen, "nej ikke lige nu Emma og hvis det er slim, så har jeg set det 100 gange" hun puster let ud, vender 180 grader og går trist væk, "nej Emma vent" siger jeg, men hun vender sig ikke rundt, hun begynder bare at løbe og der går ikke lang tid, før jeg hører hendes dør smække. åh nej, jeg rejser mig med det samme og skynder mig op på hendes værelse. 

Jeg banker på hendes dør, "jeg er her ikke" kan jeg høre inde fra hendes værelse, et lille smil kommer på mine læber over Emmas svar, hvorefter jeg åbner døren og ser hende sidde i sengen utrolig ked af det. Det skær i mit hjerte at se hendes så ked af noget jeg har sagt. "Emma jeg er virker.." men jeg bliver afbrudt af Emma, "GÅ MED DIG SOFIA!" jeg sætter mig hen til hende, "Emma jeg er virkelig ked af det..."

Marcus' synsvinkel

Jeg sidder og spiller en fifa-kamp mod Martinus inde på hans værelse og han får den største røvfuld, bare for at sige det ligeud. Jeg vender mig mod Martinus, "du er sku blevet dårligere siden du har fået en kæreste" og Martinus skal lige til at svare, før vi hører en dør smække. Jeg ligger med det samme controlleren fra mig og skal lige til at gå ud af døren, da jeg ser Sofia stå udenfor døren, før jeg ser hun går ind på værelset. Jeg lister mig ud af døren og hen til Emmas dør, der heldigvis står på klem, så jeg kan følge med i hvad der sker, "Emma jeg er virkelig ked af det..." hun holder en pause, "Jeg vil virkelig gerne se hvad du har lavet, men det er bare fordi, jeg er virkelig ked af det" Sofia vender sine øjne mod sit skød, hvorefter Emma ligger en hånd på hendes ene hånd, "alle havde glemt min fødselsdag for 3 dage siden" Hvad nej? jeg ser på min telefon og ser at datoen for 3 dage siden var den 18 februar, hvilket vil sige, at det er den dag hun havde...fødselsdag. Jeg skynder mig ind på Martinus værelse igen, hvor Martinus stadig sidder i sækkestolen med sin telefon, "når hvad var der sket?" spørger Martinus, "Martinus vi har glemt deres fødselsdag" og Martinus kigger mærkeligt på mig, "hvem?" "Sofia og Natascha" Martinus løfter sine øjenbryn, "nej, jeg har sagt tillykke til Natascha og inviterede hende ud og spise, har du ikke sagt......årh, nej du har ikke" Martinus kigger undskyldende på mig og jeg smider mig med det samme ned i Martinus' seng, "jeg er verdens dårligste kæreste" jeg banker mit hoved ned i puden af pinlighed over, at jeg havde glemt min kærestes fødselsdag. "ja du er" griner Martinus ovre fra hans sækkestol, "hold kæft Martinus, jeg ved det jo godt, du behøver ikke tværer i det"

"Martinus hjælp mig nu lige lidt" siger jeg, hvorefter jeg igen banker mit hoved ned i puden, "ej Marcus, den her må du skam selv vikle dig ud af" Jeg rejser mig fra sengen, "okay" er mine sidste ord, før jeg går ind på mit eget værelse, finder min computer og begynder at researche. Dette er simpelthen for pinligt. 

Sofia's synsvinkel

Jeg har ikke set til Marcus hele dagen, eller jo, når jeg har prøvet at komme i kontakt med mig, har han bare ignoreret det og videre holdt sin opmærksomhed mod sin computer. Jeg har lavet slim sammen med Emma og det har været hyggeligt, men nu står jeg i køkkenet og laver mad med Gerd Anne, eller ikke rigtig mad, mere noget snack halløj, da der ikke er nogle der sådan er rigtig sultne lige nu.


I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now