Kapitel 38// godnat Marcus

1.7K 53 3
                                    

Marcus' synsvinkel

"Du ved Marcus?" ...... "jeg tror jeg kan lide ham" høre jeg Sofia sige. Hvad? er det rigtigt? Eller Nej det er sikkert bare en del af hendes plan, at få Natascha med ned på stranden. Men vi har jo kysset, så det kunne jo godt være.
Jeg går stadig lidt bag dem, og ser også hvor romantisk min bror egentlig er. Han tager hendes hånd og siger "kom" virkelig romantisk med blomst og det hele. Troede aldrig jeg skulle se ham sådan, men han har fortalt mig flere gange at han er glad for hende.
Selvom de er gået væk, står Sofia stadig og kigger, "bare det var mig, så skulle der bare være chokolade overtrukket jordbær" er det et tegn? skal jeg svare hende? Jeg kan jo godt lide hende. Da jeg er på vej over til hende, træder jeg på en gren. Fuck!
Jeg ser hun vender sig om, så jeg skynder mig bag et træ. Jeg kan ikke sige det til hende. Det skal være noget specielt og jeg skal nok gøre det til noget specielt.

Sofia's synsvinkel

Jeg sidder på sofaen inde i stuen sammen med resten af familien, ser tv og venter på at Natascha og Martinus kommer hjem. Jeg tænker stadig på den lyd der var bag mig. Jeg er altså ret så sikker på at der var nogen, men da jeg vendte mig om var der ikke nogen. Måske var det bare et dyr? Pludselig går døren op til lejligheden, og ind kommer to forelskede personer. Hånd i hånd. De kommer ikke ind og siger hej, nej de fortsætter bare direkte ind på mit og Natascha's værelse? Hvad skal de? Og hvor skal jeg nu sove? Jeg kigger mod Marcus, der også undrer sig over situationen. Så bliver jeg vel bare nødt til at sove i stuen, altså hvis jeg må det. "Gerd Anne?" Hun kigger over mod mig. "Må jeg sove på sofaen i nat, jeg tror Natascha og Martinus har overtaget mit værelse" hun griner bare og inden hun svare, bliver hun afbrudt af Marcus, "du kan da bare sove inde ved mig?" Skal jeg nu sige ja, han misforstår vel ikke noget, "Øhm okay?" Svare jeg ham. Han rejser sig op, tager min hånd og går mod værelset. Hvad skal vi?
Da vi går forbi mit værelse kan vi høre en masse grin, men også en masse kys. Yes! Martinus mission lykkedes.
Marcus lukker døren efter os og skubber mig blidt op af døren. Han læner sig ind til mig, men da han skal til at kysse mig, giver jeg ham bare et kram. Han trækker sig og står som et kæmpe spørgsmål, "jeg kysser altså ikke mine bedste venner" siger jeg forsigtigt. Jeg kan godt mærke på Marcus at han bliver lidt tøsefornærmet, for han tager bare sin bluse af og ligger sig under sin dyne, slukker lyset og siger surt. "Godnat"
Okay, så står jeg bare der midt inde på værelset, der er helt mørkt og lidt chokeret over situationen. Jeg tager stille mit tøj af, og siden at mit nattøj ligger inde mit værelse, bliver jeg nødt til at sove kun i mit undertøj. Jeg ligger mig under dynen, "godnat Marcus"

Kort afsnit jeg ved det godt.
Jeg er igang med alle mine eksamener, så det er primært der min tid går. Opdatere så tit jeg lige kan.

Kys Anse💜

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now