Kapitel 111//17 år

1.3K 53 10
                                    

"ssshh, I skal være helt stille" tysser Gerd Anne, imens vi alle lister ind på Martinus' værelse. Emma tager i håndtaget og åbner døren ind til et helt mørkt værelse, "Hurra for deg som fyller ditt år! Ja, deg vil vi gratulere! Alle i ring omkring deg vi står..." begynder Gerd Anne, Kjell Erik og Emma, imens jeg står ved siden af og ikke kender denne sang. Vi står alle og kigger på både Martinus og Natascha ligge i sengen, halvvågne og jeg kan se på Natascha, at hun er lige så forvirret over sangen so jeg er, "tillykke min skat" siger Gerd Anne og kysser Martinus på panden, "skal I med ind til Marcus" spørger Kjell Erik og der går ikke længe, før vi nu står ved Marcus' dør. Emma åbner igen døren og vi lister ind på værelset, hvor Marcus ligger så fredfyldt og så er vi ellers bare igang igen, "Hurra for deg som fyller ditt år. Ja, deg vil vi gratulere! Alle i ring omkring deg vi står.." og igen står jeg og ikke kender teksten. 

Marcus åbner stille sine øjne og jeg skal lige til at bukke mig ned og sige tillykke, da han tager fat i min arm og hiver mig ned til ham, "tillykke" siger jeg da han hiver mig ind under dynen, selvom jeg syntes det er en smule mærkeligt, når alle står og kigger på os, "tak min skat" han kysser mig på kinden, "tillykke Marcus" siger de andre, undtagen Gerd Anne, der læner sig ned og krammer Marcus, "tillykke med de 17 år" Marcus svare med et tak og så går hun ellers ud af døren. 

Med det samme døren er lukket, læner Marcus sig over mig, "tillykke med fødselsdagen" siger jeg og kysser ham hurtigt på munden. Marcus læner sig ned til mig igen og vores læber mødes, i et langt kys. Jeg stopper Marcus midt i vores kys, "lad os gå ned til de andre" Marcus læner sig bare ned til mig igen, "nej, lad os lige være her lidt" han kysser mig igen, men jeg stopper ham hurtigt, "Marcus, det er både din, men også Martinus' fødselsdag" Marcus ruller bare med øjnene og trækker sig, før vi begge går ud af døren til værelset og ned i spisestuen, hvor de andre sidder, ved et kæmpe morgenbord. 

Vi får spist mad og drengene får åbnet deres gaver, dog har Marcus ikke fået min gave endnu, hvilket jeg glæder mig til at han skal. Jeg skynder mig  op på værelset, for at skifte til noget tøj. Drengene skal nemlig holde fødselsdag for deres familie i dag, hvilket vil sige, at jeg skal møde resten af hans familie i dag. Jeg står og kigger lidt i mit klædeskab, indtil jeg finder det perfekte sæt, eller perfekt og perfekt. Jeg har bare taget min grønne tætsiddende kjole på, nogle sorte nylonstrømper og krøllet mit hår en smule.

 Jeg har bare taget min grønne tætsiddende kjole på, nogle sorte nylonstrømper og krøllet mit hår en smule

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

_____________________

Gæsterne er lige ankommet og jeg har hilst på dem alle sammen, dog kan man sige at de virkelig er nogle kramme-typer. "Tænk at det er 17 år siden, at min to drenge kom til verdenen" jeg kan høre hvordan Gerd Anne står og er så stolt over sin drenge, foran hele deres familie - heldigvis har hun ikke taget bogen med alle babybillederne osv. 

Marcus' hånd lander på mit lår, "vil du med ud og gå, sammen med os andre?" jeg vender opmærksomheden tilbage til Marcus og de andre, der sidder og venter på mit svar, "ja selvfølgelig" svare jeg.

"Marcus har du set min..." jeg vender mig rundt fra knagerne og ser Marcus stå med min jakke i hænderne og et smil på læben, "tak" siger jeg, puster let ud og giver ham et kys, før han tager min hånd, fletter vores fingre ind og går ud af døren. "uhhh det er koldt" sige jeg og Marcus tager med det samme vores hænder op til sin mund, kysser min hånd og derefter tager dem ind i hans ene lomme. Jeg smiler og knuger mig ind til ham. 

________________________________

"der var I" siger Gerd Anne, da vi kommer ind af døren, med helt røde kinder, "ja her er vi" svare Martinus kækt tilbage, imens vi andre tager vores overtøj af, "der er kage inde i stuen" siger Gerd Anne og med ét, er det kun Natascha, Gerd Anne og jeg der står tilbage i gangen. Der bliver en smule akavet, så jeg bliver nødt til at bryde tavsheden, men Natascha kom i forvejen, "skal vi få smagt den kage" jeg nigger og går ind i stuen med Natascha foran mig. Da vi kommer ind i stuen, ser vi Marcus og Martinus stå med en tallerken hver fuld af kage, så jeg går hen til Marcus og hvisker, "gem nu lidt til os andre" jeg kysser ham på halsen og går tilbage til Natascha, "hva så?" hun står bare og kigger på kagerne, "jeg ved ikke hvad jeg skal tage, der er så meget" jeg smågriner og tager en tallerken, hvor jeg tager et styk kage og går tilbage til Marcus og Martinus. 

Nogle gæster har allerede været og sagt farvel og de sidste er gået, så vi hjælper selvfølgelig med at rydde op, før vi alle går op på hver vores værelse, eller Natascha og Martinus gik begge ind på Martinus værelse, men jeg er gået ind på mit værelse og bedt Marcus om at gå ind på hans værelse.

Jeg skynder mig at tage min kjole af og tage en skjorte udover mit undertøj, før jeg går ud af døren til mit værelse og hen til Marcus' dør hvor jeg banker på.


I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now