Kapitel 24 // mødet på badeværelset

2.1K 57 0
                                    

Marcus synsvinkel

Efter at have hoppet på trampolin med Martinus og fodbold hele dagen, trænger jeg virkelig til et bad. Jeg går op på mit værelse smider mit tøj (undtagen mine boksershorts) og går ud på badeværelset. Jeg åbner døren og det står Sofia. Sofia får sådan en chok, at hun taber dit håndklæde og nu står verdens smukkeste pige foran mig, kun i undertøj. Jeg kan selvfølgelig ikke lade hver med at kigge på hendes perfekte krop. Det går rimelig hurtigt det hele, så jeg skynder mig at lukke døren igen.

Sofias synsvinkel

Jeg får sådan et chok af døren, at jeg taber håndklæde og så står jeg der foran Marcus kun i undertøj. Jeg skynder mig at tage mit håndklæde igen, men da jeg bukker mig ned, ser jeg at Marcus også kun har boxershorts på. Marcus skynder sig ud af døren igen, "ups" kommer det fra Marcus. Jeg læner mig bare op ad døren i håb om at jeg kan glemme det der lige skete. Jeg børster hurtigt mine tænder, spænder håndklædet godt rundt om mig igen, åbner døren og går forbi Marcus i et rimeligt akavet blik. Jeg skynder mig ind på værelset, tager mit nattøj på og smutter under dynen.

Jeg afventer et opkald fra Natascha over Skype, så jeg tager min computer, logger ind på Skype og med det samme ringet Natascha

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg afventer et opkald fra Natascha over Skype, så jeg tager min computer, logger ind på Skype og med det samme ringet Natascha. "Hej smukke" siger hun. Jeg kan hurtigt mærke da jeg ser hende, at jeg virkelig mangler hende og især efter denne lille situation med Marcus.

Sofia: hvordan går det?

Natascha: jo det går fint, det er lidt tomt uden dig.

Det udslippet et lille smil på mine læber.

Sofia: jeg savner dig helt vildt.

Idet jeg siger det, kommer Martinus ind på mit værelse. "Hvem savner du helt vildt" jeg ser på Natascha at hun hørte at det var en dreng og kigger med store øjne over på mig. "Natascha" svare jeg ham, han kommer nærmere og til sidst er han på skærmen og smiler helt vildt. Jeg rykker mig til siden, så han kan sidde der. Natascha sidder bare med åbent mund og store øjne. "Hvordan?" Får hun fremstammet. Jeg griner let til hende "ja familien Gunnarsen et så min værtsfamilie." Hun smiler bare helt vildt og jeg kan se at tinus også smiler til hende. Cute!!

Vi sidder og snakker i lang tid med Natascha, indtil Marcus inde fra hans værelse kalder på Martinus. Han rejser sig og går derefter ud på mit værelse. "Godnat" siger han inden han går og jeg svare ham selvfølgelig igen med et godnat. Jeg siger farvel til Natascha og slukker mit lys.

Martinus synsvinkel

Marcus kaldte på mig inde fra hans værelse og jeg må selfølgelig se hvad der er galt, for når han kalder på den måde, så er der brormøde. Jeg træder ud af Sofias værelse (som er blevet super flot) med et godnat og ind til Marcus.
Marcus sidder på hans seng og ligner en der virkelig har noget at fortælle.
"Hvad er der bro?" Spørger jeg ham, og han klapper bare på sengen, med hentydning om at jeg skal sætte mig. Jeg gør som hans hentydning og jeg når først lige at sætte mig, før han begynder, "øhm, jeg ved ikke hvordan jeg skal sige det, men......jeg så Sofia kun i undertøj her lige før" okay, den havde jeg ikke lige regnet mig frem til. "Øhm, hvordan?" "Jo, jeg skulle i bad efter vi havde været ud på trampolinen, så jeg smed mit fodboldtøj inde på værelse og gik derefter ud på badeværelset.....da jeg åbner døren, står Sofia derinde og får det største chok, at hun taber håndklædet." WOW, jeg sidder bare og ved slet ikke hvad jeg skal sige, altså han har lige set pigen, han har det største crush på kun i undertøj, eller halvnøgen som jeg kaldet det, det er stort. Jeg klapper ham på skulderen og går derefter ud SF værelset og ind på mit eget. Jeg er virkelig også træt, så jeg gør mig sengeklar og ligger mig under dynen. Jeg ligger i noget tid og falder til sidst i søvn med en tanke om Sofias veninde Natascha.

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now