Kapitel 108

1.4K 46 8
                                    

Hans hånd er stadig i min da vi er noget hen til de andre. Jeg rykker mig en smule tættere på ham og tager den anden hånd på hans arm, hvilket får ham til at kigge på mig og mig til at kigge på ham. Hans dejlige smil kommer frem, hvilket kan få alle til at smile. Jeg krammer mig ind til ham og han kysser mig stille og hurtigt i håret, før vi er noget hen til de andre og nervøsiteten for Lenas reaktion nærmer sig.

"Så kom I endelig" siger Kjell erik, hvilket får alle de andre til at kigge mod os og jeg må sige, at folk har lidt forskellige ansigtsudtryk. Lisa, har det største smil på læben, Lena har et ansigtsudtryk jeg ikke rigtig lige kan forklare, men jeg kan ikke lide det. Emma er vidst bare koncentreret på at få noget dessert og Martinus, han ser underligt på mig. Jeg tror lige jeg skal have snakket med ham. Jeg sætter mig på pladsen ved siden af Martinus, "har du tilgivet ham?" hvisker han i mit øre, "vi fik snakket og vi er okay igen" Martinus nigger og vi får bestilt dessert, hvilket er tag-selv-softice, "kom" siger jeg og både Martinus og jeg går op til maskinen.

"hvad sagde han, siden du kunne tilgive ham sådan - han var sku da en idiot" siger Martinus på vejen, "ja det var ham.." jeg kigger ned i gulvet, "men han er min idiot og jeg elsker den idiot" Martinus ryster bare på hovedet. Jeg tager en skål og går over til maskinen for at tage noget softice, da to hænder lander på min talje, "er jeg en idiot?" jeg fniser lidt ved tanken om at det er Marcus, "Men du er min idiot" siger jeg og vender mig rundt, "jeg er din" siger han og kysser, før han tager min softice, "tak" siger han går sin vej, "hey" jeg tager en ny skål og fylder softice i.

Da jeg sætter mig igen, får jeg øjenkontakt med Marcus, der bare sidder med et lumsk smil på læben og spiser 'min' softice. Jeg ryster kort på hovedet og begynder at spise min. "Er du blevet okay igen" spørger Gerd Anne, hvilket får alles opmærksomhed vendt på mig, "ja, Marcus han er god til at forkæle og passe på mig" siger jeg og kigger over på Marcus, der ser stolt ud. "jeg er også stolt af ham" siger Gerd Anne og smiler til Marcus, "men har du spist noget andet, du fik jo ikke din mad her" spørger Kjell Erik, "ja Marcus havde bestilt mad til værelset, så både Marcus og jeg fik noget ar spise" forklare jeg og Marcus ser igen stolt ud, men nu skal jeg heller ikke rose Marcus for meget, det kan han ikke holde ud.

Vi sidder bare og snakker om alt muligt, før det er tid til at gå og vi skal ud og kigge lidt på byen. Marcus kommer med det samme over til mig og fletter sine fingre ind i mine. Lena er blevet en smule stille efter Marcus og jeg er kommet igen, "er Lena okay?" hvisker jeg til Lisa, der går lige ved siden af, "ja ja, bare vent i 5 minutter" jeg sikker og så må jeg vel vente og se, men Lisa havde ret, der gik ikke mere end 5 minutter og så var hun klar.

"skal jeg ikke tage et billede af jer" siger Lena og jeg er virkelig overrasket, "jo selvfølgelig" svare jeg hende og både Marcus og jeg stiller os op af en væg. Marcus holder mig tæt ind til ham. Det ender med at vi får taget et par stykker på både min og Marcus' telefon. Lena tager også et billede af mig og Marcus imens vi sidder på en bænk og holder i hånden og få sekunder efter får jeg en notifikation fra instagram om at jeg er blevet tagget på et billede.

 Lena tager også et billede af mig og Marcus imens vi sidder på en bænk og holder i hånden og få sekunder efter får jeg en notifikation fra instagram om at jeg er blevet tagget på et billede

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg ser op på Marcus og får et sødt smil tilbage, "jeg elsker dig" siger jeg og giver ham et kys. Vi går bare rundt i de tyske gader og selvfølgelig kommer der også fans, både for Lena og Lisa, mens også nogle for Marcus og Martinus. Jeg står bare og kigger på dem tage billeder, da en pige kommer hen og spørger mig om noget på tysk, så jeg kigger på Lisa der står lige ved siden af, "hun spørger om du ikke er Marcus' kæreste?" jeg nigger til den lille pige og så spørger hun mig igen om noget, hvilket jeg forstår da hun tager sin mobil frem og går ind på sit kamera, hun spørger Lisa om noget, hvorefter Lisa tager telefonen og den lille pige og jeg får taget et billede. Vi tager et par stykker, da jeg mærker Marcus bagfra os og jeg fornemmer lidt at han laver sjove ansigter, eftersom Lisa står og smågriner. "hei hei" siger jeg og hun giver mig et kram, før Marcus tager armen rundt om mig og vi begynder at gå tilbage til hotellet.

Hvor vi hurtigt siger farvel til de andre og går ind i seng. Jeg går ud på vores badeværelse og skifter til et par shorts og en stor t-shirt, sætter mit hår op i en slasket knold og renser mit ansigt og børster mine tænder, før jeg går ind på værelset og lægger mig under dynen. Der går ikke lang tid før Marcus kommer ind på værelset, kun iført shorts. "hey smukke" siger han og lægger sig under dynen til mig. Jeg rykker mig helt ind til ham. Marcus læner sig stille hen imod mig og vores læber rammer hinanden i et dejligt kys. Marcus begynder at udvikle det og jeg tror godt jeg ved hvor han vil hen ad med dette.

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now