Kapitel 139//sommerfest 1

775 30 9
                                    

Jeg er stået tidligt op i dag. 07:30 for at være helt præcis. Jeg er lige gået ud af døren for at løbe mig en tur, inden de andre vågner. Jeg løber bare min normale rute, men der er noget helt forandret denne gang. Skiltene. Der hænger skilte over det hele i byen, på lygtepæle, træer og vægge. 'Sommerfest! dette år kommer der tivoli' Står der på skiltene, der er fyldt med farver. Jeg går lidt tættere på en af skiltende, "Den 4. juni" siger jeg for mig selv. Den 4 juni? det er sku da på lørdag. I dag er det søndag, hvilket vil sige der ikke sker en skid, hvilket ikke er pointen. Pointen er, hvorfor har jeg ikke fået dette at vide noget før? eller vent? Den dag i haven hvor vi sad på tæppet snakkede Natascha og Martinus godt om at der i år kom noget tivoli og det blev helt vildt, men jeg hørte jo ikke efter. 

Jeg løber videre og forestiller mig lidt hvordan det kommer til at se ud. Jeg elsker tivoli. Alle forlystelserne, boderne, stemningen, bare ALT! Jeg elsker alt ved et tivoli. 

Da jeg træder ind af døren hjemme igen, står mor i køkkenet og laver mad. "godmorgen, hvorfor er du så tideligt oppe?" spørger min mor, da jeg træder ind i køkkenet, "jeg kunne spørger om det samme" jeg tager et af de jordbær hun lige har skyllet færdig, går ovenpå og ud på badeværelset, hvor jeg tager mig et dejligt varmt bad.

Jeg tager ikke så lang tid i dag i badet som jeg plejer og da jeg kommer ud af badet og tørret min krop, opdager jeg hurtigt at jeg har glemt noget. Mit undertøj! Fuck, ej Marcus sover alligevel, så jeg kan godt gå ind på mit værelse med kun mit håndklæde omkring mig. 

Jeg går ind på mit værelse og direkte over til mit skab, men jeg når dog ikke hele vejen derover. Jeg laver store øjne da jeg mærker to hænder om min talje, der hiver fat om mig og ned i sengen, "Marcus!!!" skriger jeg nærmest og holder ekstra meget fat i mit håndklæde. "Godmorgen" hvisker han i mit øre og giver mig et kys på kinden. Jeg rømmer mig lidt og laver lidt alla elevatorblik ned af mig selv, hvilket får Marcus til at gøre det samme, bare mod mig. Han får pludselig meget røde kinder, men hiver mig hurtigt helt ind til ham og med dynen over mig. Jeg mærker hans hånd mod min mave udenpå mit håndklæde og jeg får hurtigt forståelsen af hvor han vil henad med dette. "Sorry Marcus" siger jeg og rykker mig ud af dynen og går hen til mit skab, hvor jeg får fat i mit undertøj, et bar slaske shorts og stor hættetrøje. Jeg skynder mig ud på badeværelset igen og klæder om. 

Da jeg træder ind på værelset igen, ligger Marcus stadig i sengen, men nu med hovedet ind mod væggen og dynen helt over sig. Han er vel ikke sur over at jeg sagde nej? altså vi er jo ikke sammen igen og der skal lidt mere til før jeg tilgiver ham 100% altså jeg ved jo godt at jeg sagde, at jeg har tilgivet ham, men jeg kan alligevel ikke bare sådan gøre det på nul komma fem, vel? Jeg lister over til sengen og fjerne dynen lidt og lægger mig helt ind mod hans bare ryg under dynen. Jeg placere forsigtigt min hånd på hans ene skulder og giver hans ryg et lille kys, før jeg stille bevæger min hånd om til hans bryst og have og krammer ham helt ind til mig. Marcus tager roligt fat i min hånd og fletter vores fingre sammen og kysser min håndryg.

 "vil du med ned og have noget morgenmad?" jeg kysser ham igen på ryggen og venter på et svar.

"mmm" han rykker på sig og vender sig om mod mig.

Jeg rejser mig op fra sengen og rækker min hånd mod Marcus, der stille fletter sine fingre ind i mine og rejser sig fra sengen. Han tager hurtigt en hættetrøje og par shorts på, før vi går nedenunder til de andre.

"godmorgen" siger vi begge og sætter os ved bordet, 

"godmorgen Sofia og Marcus" siger far og smiler. Jeg tror han er glad for at se Marcus igen.



I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now