Kapitel 97//Nytår

1.5K 66 9
                                    

"Godmorgen" Jeg vender mit hoved og møder Natascha's hoved, "hvornår er det at Emma kommer?" jeg er faktisk også selv lidt i tvivl, så jeg tager min telefon og tjekker den besked Gerd Anne skrev, "øhm...13:45, så om 1 time" siger jeg og ligger telefonen fra mig, "hvad har vi sovet til kvart i et?" siger Natascha overrasket. Jeg nikker og små griner lidt, hvorefter jeg griber ud efter hendes fjernbetjening og tænder for fjernsynet.

Vi sidder lige nu nede i køkkenet, får morgenmad og der er nu kun 10 minutter til at Emma skulle komme. Jeg har ikke snakket eller skrevet med Marcus her til morgen, hvilket jeg syntes er en smule underligt, eftersom at jeg plejer at bo i samme hus og se ham hver dag. Jeg tager den sidste bid af min bolle, før det banker på og Emma kommer listende ind af døren. "Hej Emma!" siger jeg glad da hun kommer ind med det største smil på læben, selvfølgelig reagere Emma med et kæmpe smil og halvløber over og giver mig et kram, "jeg har savnet dig Sofia" siger hun imens hun spænder grebet om mig, "rolig nu Emma, du krammer jo livet ud af mig" hun giver lige så stille slip, hvorefter jeg giver hende et kram, "men selvfølgelig har jeg også savnet dig" Emma fortsætter over til Natascha, imens jeg begynder at rydde af bordet, "hvad kunne du tænke dig af frisure?" spørger jeg hende, imens vi går op på Natascha's værelse, hvor vi sætter noget musik på og stiller det hele frem til at vi kan begynde på den helt store make over.

Jeg tager min kjole jeg skal have på i aften og prøver den, hvorefter jeg står og kigger mig lidt i spejlet, "øhm Sofia, jeg er ked af at sige det her, men der er gået hul på din kjole" Mine øjne bliver store, "nej hvad siger du?" jeg vender mig rundt og ser et kæmpe hul på ved siden af lynlåsen på min ryg, "nej nej nej, hvad skal jeg gøre?" jeg går fuldstændig i panik og går rundt på værelset, "rolig Sofia, hvorfor skriver du ikke til Gerd Anne og får hende til at komme med det andet sæt du har købt" siger Natascha, "god ide" jeg griber ud efter min telefon og skriver en besked til Gerd Anne.

Få minutter efter kommer Gerd Anne gående ind af døren med mit sæt, "tusind tak" jeg giver hende et hurtigt kram og skynder mig op på værelset, til de andre der allerede har fået deres tøj på. Jeg begynder at tage mit tøj på.

Vi får alle sat hår, lavet makeup og ligepludselig er tiden løbet fra os og vi står og skal til ud af døren

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vi får alle sat hår, lavet makeup og ligepludselig er tiden løbet fra os og vi står og skal til ud af døren. "Natascha vi skal afsted" råber jeg op af trappen, da Natascha hurtigt skulle på toilettet inden vi skulle afsted, "jajajaja jeg kommer nu" svare hun imens hun kommer løbende ned af trapperne og får taget sin jakke osv på og så er vi ellers dem der er gået. Mor og far er allerede der ovre, da de har været ovre og hjælpe med mad, pynt og fyrværkeri. 

Vi banker slet ikke på da vi når hen til drengenes hus og lige da vi kommer ind, får jeg store øjne og min mund løber nærmest i vand, hold kæft hvor ser Marcus bare godt ud og ikke mindst Martinus. Denne slags tøj må de godt tage på lidt oftere. "hej skat" siger Marcus da jeg kommer over til ham, hvorefter jeg giver ham et kram og kys, "du ser fræk.....jeg mener godt ud" hvisker Marcus i mit øre, hvilket får mig til at rødme, da jeg godt ved at det første han sagde, var det han mente, "ilm" svare jeg ham.

Vi går alle ind i stuen, der er pyntet festligt op og virkelig giver noget af en fest stemning. Vi står og kigger ud af vinduet, da nogle allerede er begyndt at fyrre noget af, "så er der drinks" siger Kjell Erik gående med en bakke fuld af glas. 

Aftenen går virkelig hurtigt og vi hygger os virkelig meget. Vi får danset, snakket, spist og danset endnu mere og lige pludselig er klokken ved at være 24:00. "Emma vil du med ud og fyrre den store raket af?" råber Kjell Erik og min far igennem huset, imens Emma kommer farende igennem huset og ud i gangen, hvor hun skynder sig at tage sit overtøj på og ude af døren. "skal vi gå ud?" spørger Martinus og vi andre nikker, selvom jeg faktisk ikke vil. "Marcus jeg er altså ikke så vild med fyrværkeri" hvisker jeg til ham så de andre ikke kan høre det. Han kigger på mig med sine brune øjne og hans skæve smil, hvorefter han tager min hånd og føre mig med ovenpå. "Marcus hvad skal vi?" han kigger bare tilbage på mig, "bare følg med mig" svare han lumsk og fortsætter ind på Kjell Erik og Gerd Annes soveværelse og hen til deres terrasse dør, hvorefter han åbner den og og vi træder ud i kulden. Vi fortsætter ud og op af en stige så vi kom op over Marcus' vindue og sidde. "ej hvor er det smukt" siger jeg, da jeg ser alt lyset over Trofors, "ikke lige så smukt som dig" siger Marcus, jeg vender mit hovede mod ham, "godt nytår" siger han så, hvorefter vores læber mødes i det perfekte kys. "Godt nytår skat" svare jeg ham og giver ham et lille kys igen, hvorefter jeg putter mig ind i hans arme og ser på alt det fyrværkeri der står på himlen. 

Hey friends.

Tusind tak fordi i bliver ved med at læse med, selvom jeg ikke er så aktiv. Håber i kan lide kapitlerne og selvfølgelig bliver ved med at stemme og kommentere. 

kys kys fra mig <3

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now