Kapitel 93//julefrokost

1.6K 62 11
                                    

Jeg står ikke så længe foran mit skab, før jeg finder noget jeg vil have på. Jeg elsker rød, så derfor bliver det min dejlige røde sweater jeg har fået af Marcus, en læder nederdel, hoop øreringe, mine støvler og sorte denim jakke. Jeg elsker det, det giver noget helt specielt, hvilket jeg er helt vild med.

Jeg krøller mit hår let og ligger en naturlig og varm makeup, samtidig hjælper jeg også Natascha, med også at få krøllet sit hår og lagt lidt makeup

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Jeg krøller mit hår let og ligger en naturlig og varm makeup, samtidig hjælper jeg også Natascha, med også at få krøllet sit hår og lagt lidt makeup. "shit vi ser godt ud" siger Natascha imens vi står foran spejlet. Jeg tager min telefon frem og tager et billede af os i spejlet og poster det på insta med teksten 'this is my dream girl....' og tagger hende. Jeg når lige at ligge min telefon fra mig, før jeg får min første notifikation, 'marcusandmartinus har liket dit billede' jeg griner lidt imens jeg ligger min telefon tilbage til opladning, "hvad så?" spørger Natascha og kigger undrende på mig, "det er bare....gæt hvem der var de første der likede billedet" hun tænker ikke særlig længe før hun også begynder at grine, "Marcus og Martinus" jeg nikker og går tilbage til mit bord, hvor jeg lige sprøjter lidt parfume på min hals og lidt på håndledet og derefter kigge ud af vinduet, "det er begyndt at sne" siger jeg og Natascha kigger med det samme og laver store øjne, "der behøver ikke at komme meget mere, for så kan vi ikke komme nogle steder" jeg griner lidt af hendes kommentar, selvom det faktisk er rigtigt og jeg nu bliver en smule nervøs "men det er smukt" afslutter hun og jeg stemmer i. Vi står i noget tid og bare kigger ud af vinduet og på sneen der falder så smukt. Jeg er virkelig begyndt at elske Norge og glæder mig til at bruge resten af mit liv her.

Døren går pludseligt op og ind kommer et styks lækre drenge (og med det mener jeg Marcus og Martinus) "hey piger vi skal kør....." Marcus stopper pludselig midt op i hans sætning, men af hvad ved jeg ikke, han stopper bare op med store øjne og åben mund, "hvad er der?" spørger jeg ham og jeg kan se han lige skal tænke, før han fortsætter, "vi skal køre nu" jeg nikker og går hen til min seng, hvor jeg tager min telefon ud af laderen og følger efter de andre nedenunder, "du ser godt ud" hvisker Marcus i mit øre, imens vi går ned af trappen, "det ved jeg godt" hvisker jeg tilbage og Marcus kommer med små grin, men samtidig virker stolt.

 "Er I klar?" spørger Kjell Erik, da vi står og skal til ud af døren, "jep" svare jeg ham og vi går alle ud i kulden og hen til bilen, hvor vi sætter os ind og kører mod Rune og hans familie. Jeg elsker at være hjemme hos den familie, de er så fucking sjove og især Rune, jeg håber vi skal spille fifa igen, så jeg kan vise ham mine nye tricks. haha, fuck jeg lyser som en dreng.

 Vi skal faktisk ikke køre i så lang tid, før vi er der og vi træder ud af bilen og ind af hoveddøren til deres hus. Det er Rune der åbner døren og som altid er han så pisse venlig. "hej velkommen til" Rune giver mig et kram og jeg fortsætter hen til de andre, hvorefter vi går alle ind i stuen, hvor der står velkomstdrinks og snacks. "værsgo skat" siger Marcus imens han rækker mig et glas, "tak" 

"skal vi få spillet noget fifa" kommer Rune nærmest hoppende ind i stuen, hvilket får alle til at flække af grin, "udfordre du mig, selvom du ved d taber" jeg spiller lidt sej, men kun fordi jeg ikke kan holde masken og vi sætter os i sofaen foran fjernsynet. Jeg sidder mellem Marcus' ben, da han elsker jeg gør det. "Hvordan gjorde du det?" Rune kigger på mig med store øjne, efter jeg lige har lavet et af mine nyeste tricks på ham. "man kalder det vel bare naturtalent" jeg spiller igen sej, men som sagt kan jeg ikke holde masken og bryder ud i grin.

***

Vi har lige spist dessert, hvilket var så freaking lækkert. Hvordan kan de være så gode til at lave mad heroppe i Norge? Selvom jeg ikke har spist alt på min tallerken, er jeg mæt og jeg kan tydeligt se på Marcus, at han er meget interreseret i det. "Vil du gerne have det?" spørger jeg ham stille og nikker hurtigt med hovedet, som var han en der aldrig havde fået sukker før. 

Der forgår en masse mærkelige samtaler over bordet, imens vi damerne ryder af bordet, indtil der kommer et mere upassende emne, "nårh Marcus og Martinus, prøv at se hvad jeg har til jer" Rune kigger lumsk på drengene imens han hiver noget op på bordet, "ej Rune" griner Kjell Erik, imens Marcus og Martinus sidder helt flove og røde i hovederne. Natascha og jeg udvæksler et par blikke, imens vi ser både Marcus og Martinus tage imod disse pakker kondomer, "tak" siger de stille bagefter, mens de stadig er røde i hovederne.

Klokken er ved at være mange og Emma er lige faldet i søvn på sofaen, "skal vi til at komme hjem?" siger Kjell Erik imens han kigger på sit ur, "jeg er også ved at være lidt træt" gaber Gerd Anne og vi går alle ud i entreen, for at tage overtøj og sige farvel og tak for en rigtig god og sjov aften. "Vi se snart ik?" råber Rune efter os, lige inden vi træder ind i bilen, "selvfølgelig" svare vi alle og sætter os ind i bilen.


Sad og skrev halvdelen af dette kapitel i onsdags, da jeg fik en meget ubehagelig besked og derfor ikke kunne skrive færdig og udgive de sidste to dage. Jeg undskylder meget, men tror aldrig jeg har oplevet noget så ubehageligt.

Kys Anni <3


I know you love me - Marcus & Martinus Onde histórias criam vida. Descubra agora