Kapitel 100

1.5K 53 11
                                    

"Prøv at se de der piger" griner Emma der står op af den kæmpe glasrude, hvor man kan se ned i lufthavnen. Marcus og Martinus rejser sig fra sofaerne og går over til Emma for at se hvad det er, hvorefter jeg høre dem begynde at grine, "hvad er det?" spørger jeg dem, men jeg får ikke deres opmærksomhed, så jeg rejser mig selv fra sofaen og går over til dem. Jeg kigger over Martinus' skulder og ser, at det er en gruppe piger, eller rettere sagt fans, der står og hopper og danser til noget musik. "Jeg tror ikke de har set os" griner Marcus, men det sagde han vidst lidt for hurtigt, for da vi kigger igen, står de alle og skriger, vinker, samt hopper ellevilde, "okay det tager jeg i mig igen" griner han, "vi har altså nogle skøre fans her i Danmark....de ved ALTID hvor vi er" fortsætter Martinus, hvorefter vi går tilbage til de andre og snakker om alt mellem himmel og jord.

***

Vi er lige ankommet til Tyskland og skal nu med en minibus til det hotel vi skal bo hos. Marcus har sin hånd i min da vi går ud af lufthavnen, indtil der kommer nogle piger og gerne vil have taget billeder med drengene, han kysser mig i håret og siger, "du kan bare gå over i bilen, så kommer jeg lige om lidt" jeg giver ham et lille falsk smil, hvorefter jeg går over i bilen og venter på at de er færdige.

Jeg er ikke så god til at vente og min tålmodighed kommer virkelig på prøve, men sådan er det og jeg har vel sagt ja til det, da mine følelser valgte at tage styringen over min krop og blive så glad for den dreng. Jeg tager min telefon frem og kigger nogle billeder igennem på insta, da jeg ser et opslag fra Lisa og Lena. Det er et billede af dem i en bil, hvor der står "soon Berlin" jeg får en rar følelse i kroppen, for jeg glæder mig virkelig til at møde de piger, som inspirerede mig til at starte på musical.ly med Natascha. De virker bare så søde, hvilket efter Marcus og Martinus' mening også er, efter sidste gang de mødte dem.

Marcus og Martinus kommer hurtigt ind i bilen, med et kæmpe smil på læben. Jeg kigger hurtigt op, da Marcus sætter sig ved siden af mig, og han lægger en hånd på mit lår. Jeg vender fokusset tilbage til min telefon, indtil der ligepludselig bliver banket på ruden og vi nu holder udenfor hotellet, med en masse skrigende fans op af bilen. "chok" griner jeg og tager min hånd til hjerte, hvor jeg kan mærke det bare banker dobbelt så hurtigt. Martinus griner let og laver sit bedste fake smil, til alle piger, "jeg elsker jo at møde alle fansene, men nogle gange ville jeg også ønske at vi kunne være nogle steder, uden at skulle have taget billeder hele tiden" siger han diskret og bliver ved med at smile, imens Marcus giver ham ret.

Kjell Erik vender sig om mod os, "okay de er igang med at få pigerne lidt væk så vi kan komme ind på hotellet, men indtil da så skal I blive her" vi nikker allesammen, hvorefter Kjell Erik åbner hans dør og vi meget tydeligt kan høre alle pigerne, indtil han lukker den igen og vi ser ham, dog med lidt besvær, komme ind på hotellet. Der går faktisk rimelig lang tid, før disse piger er væk og vi kan komme ud af bilen. Vi træder ind på hotellet, "wow det er stort og flot" siger Martinus og kigger med åben mund rundt i det lokale vi står i. "luk munden Martinus, det trækker" griner jeg, hvilket Martinus også gør. Marcus kommer over til Martinus og jeg, "far har fået nøglerne, så vi kan bare gå op på værelse 210" "vent! Skal jeg sove med jer?" Siger Martinus og kigger underligt på os, "er der noget problem med det?" Spørger jeg ham og bliver faktisk lidt såret over at han ikke vil sove på værelse med mig, "det bare...I kommer til at kysse og hygge hele natten lang og det kan jeg altså ikke holde ud" og da han sagde det brød jeg ud i grin "hahaha ej Martinus det mener du ikke" han giver et nik, men begynder derefter også selv at grine.

Marcus låser døren op til værelse, hvorefter jeg åbner døren så hurtigt jeg kan, stiller mine ting og løber alt hvad jeg kan ind i et andet rum, hvor der står de største dobbeltsenge. Jeg smider mig hurtigt i den første og løber derefter over og smider mig i den ande, "hvad laver du?" Spørger Marcus og Martinus i kor, "vi sover i den der ovre" siger jeg og går tilbage til den anden seng og smider mig. Den var bare bedst den seng.
Marcus lægger sig ved siden af mig, med hans arm rundt om mig, "er du træt?" Jeg nikker og lukker mine øjne i, "vi skal også først mødes med de andre om 3 timer" siger han og derefter høre jeg ikke hvad han siger, for der er jeg faldt i søvn.

Hej dejligste mennesker!
Sidder lige nu i en bus fra Kolding til København og skal møde min bedste internetveninde Camilla, så jeg har lige 2-3 timer jeg skal have brændt af, så håber på at jeg får skrevet noget.

Kys fra Mig

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now