Kapitel 50// kommer aldrig til at ske.

1.9K 60 3
                                    

                   

Det er nok en uge siden, at Marcus overraskede mig og jeg vil aldrig glemme den aften. Det var så romantisk og helt igennem fortryllende, og jeg kan ikke være mere glad for, at den aften var med Marcus, for vi var jo ikke ligefrem været på bølgelængde i noget tid, så det er endelig rart at have sin bedste ven tilbage. Selvom jeg ved, at jeg altid vil have Martinus. Hehe.

I morgen skal Kjell Erik, Marcus og Martinus til Finland, for at spille en koncert i et tv-show, så der er rimelig meget stress på herhjemme, da ingen af drengene har pakket færdig. De løber rundt i huset, eller Marcus og Martinus gør, da de som ingen overraskelse er sent på den som altid. "Hey mor! Jeg har ikke flere rene underbukser?" råber Marcus gennem huset. Okay, tak for info Marcus, den skal du have. "Kig på spisebordet, jeg har lige vasket en masse tøj" Råber Gerd Anne tilbage, og Marcus suser ud gennem køkkenet og ind i spisestuen. Der går ikke så lang tid efter Marcus har fundet sine underbukser, at der kommer et nyt spørgsmål, men denne gang er det Martinus der råber, "Far! Har du set min lader?", "lader til hvad?" råber Kjell Erik tilbage. "Kjell Erik, jeg skal nok tage over her fra" siger jeg til Kjell Erik og han svarer mig grinende, "held og lykke." Jeg går op til drengene, går ind på Martinus værelse, tager hans lader, der ligger på hans skrivebord. "Tak Sofia" Samt går jeg ind på Marcus værelse, hvor Marcus roder rundt på hele hans værelse. Jeg stiller mig op af dørkarmen,  "hvad leder du efter?" han kigger på mig, "Min Manchester United trøje" han vender sig om og leder videre, mens jeg grinende går hen til hans kuffert, hvor trøjen ligger lige ved siden af. "Marcus" siger jeg og holder trøjen op. Han vender sig igen om og jeg kan let se glæden i hans øjne. Han skynder sig hen og overfalder mig, så vi begge ender med at ligge i hans seng.

Vi ligger der i noget tid, indtil der bliver banket på døren og en let hosten kommer. "Er du færdig med at pakke Marcus?" spørger Kjell Erik. Nøj hvor pinligt. Jeg skynder mig at skubbe Marcus væk fra mig og rejser mig fra sengen, "næsten, jeg mangler bare min tandbørste, men den skal jeg bruge i aften og i morgen tidlig." Svare Marcus. Kjell Erik nikker og går ud af værelset, men hans hoved titter frem fra døren igen, "og for resten, så er der mad" "okay" svare jeg ham og skal lige til at gå, da jeg bliver hevet tilbage i sengen. "Marcus vi skal ned og spise" griner jeg og skal lige til at rejse mig igen, "Nårh, så du er flov over mig?" siger han og begynder at kilde mig. Jeg nikker bare for at irritere ham. Han laver store øjne og kilder mig endnu mere. "Ma-mar-cu-cus st-oo-op" griner jeg, han stopper dog men begynder så at kysse mig i hele ansigtet.

Pludselig lydes der igen en falsk hosten ovre fra døren, men denne gang er det Martinus, "og i er IKKE kærester?" Jeg ryster på hovedet, rejser mig fra sengen og går forbi Martinus og ned i spisestuen, hvor Kjell Erik, Gerd Anne og Emma sidder. "Sofia du skal sidde ved mig" siger Emma og banker på stolen ved siden af hende. Jeg sætter mig og begynder at tage noget mad. "Sofia, jeg skal lige spørger dig om noget" siger Kjell Erik. Jeg nikker som svar og han fortsætter, "Kunne du tænke dig, at komme med til Finland?" inden jeg når at svare kommer Marcus bag mig, "ja, det vil hun gerne" og sætter sig ved siden af dig. "øhm Marcus, må jeg godt selv svarer, eller er du nu blevet til en pige og hedder Sofia?" svarer jeg ham igen og han griner bare. Jeg vender mig om til Kjell Erik igen og svarer ham, "selvfølgelig vil jeg det" Kjell Erik nikker og da jeg vender hovedet mod Marcus, sidder han med store øjne. "Så kunne jeg jo godt svare" Jeg ruller med mine øjne og spiser videre af min mad.

Efter vi har spist, skynder jeg mig op på værelset, finder min sportstaske frem, da jeg kun har min store kuffert, og den er alt for stor, når vi kun skal være der i 5 dage. Jeg finder noget træningstøj og ligger det i tasken, samt finder jeg både noget fint tøj og noget hverdagstøj. Jeg er færdig efter 5 min og kan så konstatere at jeg er meget hurtigere end drengene til at pakke. Jeg lukker min kuffert, lyner den og smutter hurtigt hen til mit skab, finder noget undertøj og nattøj, går ud på badeværelset og tager et hurtigt bad. Dejligt, jeg elsker at være i bad.
Da jeg kommer ud fra badeværelset bliver jeg hevet fat i og en dør lukkes efter mig. Jeg bliver blidt skubbet op af døren og da jeg kigger lidt op, ser jeg direkte ind i de chokoladebrune øjne jeg kender og mærker et par læber mod mine. Jeg skubber blidt Marcus fra mig og skubber ham derefter ned i sengen, hvor vi bare ligger og nusser.

Jeg ved godt i havde forventet noget andet, men næ nej, der skete ikke mere og det kommer der heller aldrig til at ske. Marcus betyder meget for mig, men dette kommer der aldrig til at ske for os.

Internettet hopper frem og tilbage her i Kroatien, men jeg har fundet et spot og nu kommer der et kapitel op.

haha, det rimede. <3

I know you love me - Marcus & Martinus Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ