Kapitel 109// afsked

1.2K 54 7
                                    

Jeg vender mit hoved mod Marcus, han sover stadig. Han sover så fredfyldt og jeg nyder synet af det. Jeg kysser ham blidt på kinden, hvorefter jeg rejser mig fra sengen og går over til min kuffert, hvor jeg finder noget nyt undertøj og går ud på badeværelset. Jeg trækker stille mit tøj af og tænder for vandet. 

Jeg står i mine egne tanker og tænker over i går aftes med Marcus og jeg, hvilket giver mig et smil på læben, imens vandet render ned af min krop. Jeg tager lidt shampoo i mit hår, da jeg pludselig mærker to hænder på min krop. Jeg vender mig forskrækket om og ser det er Marcus, "du gav mig altså et chok der" griner jeg, Marcus siger ikke noget, men kysser mig forsigtigt og derefter vender mig rundt, så han nu står med begge hans hænder i mit hår og vasker mit hår. "Marcus?" han koncentrere sig rigtigt, "mmm" svarer han. Jeg vender mig rundt, så jeg nu står og kigger ind i hans chokoladebrune øjne, "jeg elsker dig" siger jeg og kysser ham, Marcus tager mig ind til sig, "jeg elsker også dig" min hånd hviler på hans bryst, og tanken omkring at vi begge intet tøj har på, har strejfet mig.

Jeg får skyllet mit hår en sidste gang, hvorefter vi begge går ud af badet og tørt os med håndklæderne. Jeg tager mit undertøj på, jeg havde taget med herud, da Marcus løfter mig op på vasken. Min hænder er omkring hans nakke og i hans våde hår, der sidder pjusket og perfekt på samme tid. Vores læber rammer hinanden og Marcus udvikler det til et mere intenst kys. Jeg nyder dette øjeblik. Jeg har kærligheden i mit liv, jeg har vennerne, min 'rigtige' mor og far + en tvillingesøster og intet af dette havde sket, hvis jeg ikke var blevet udvekslingsstudent. 

Der bliver banket på døren, efterfuldt en stemme, "Marcus og Sofia, vi kører snart mod lufthavnen" det er Martinus. "Lufthavnen? gud vi skal hjem i dag" jeg skubber forsigtigt Marcus lidt væk, så jeg kan komme ned, hvorefter jeg gøre mig klar. 

Jeg går ud fra badeværelset og hen til min kuffert, hvor jeg finder det tøj jeg gerne vil have på.

Jeg pakker alle mine ting sammen og hjælper Marcus, da han ikke ligefrem er den hurtigste, når hans telefon er lige ved siden af

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg pakker alle mine ting sammen og hjælper Marcus, da han ikke ligefrem er den hurtigste, når hans telefon er lige ved siden af. "Er I klar?" Martinus hoved kommer frem i døren, Marcus kigger over på mig og afventer svar, "ja VI er færdige" Martinus smiler og forsvinder fra døren. Jeg lyner vores kufferter, rejser mig op og går hen til Marcus, der sidder i sengen og har sine øjne klistret til sin telefon. Jeg stiller mig imellem hans ben, jeg lægger mine hænder på hans lår og køre dem forsigtigt op af hans lår, "er det ikke snart min tur til at få lidt opmærksomhed" Marcus ansigt stivner helt, hvorefter han får et smil på læben, ligger sin telefon på sengen og griber fat om mine hofter og trækker mig helt ind til sig, imens han siger "Fik du da ikke nok opmærksomhed i går aftes" jeg bider mig i læben og hvisker ham i øret, "nej" Marcus får hurtigt et lumsk smil på læben, hvorefter hans læber giver mig små kys på min halsen. Hans hænder køre rundt på min ryg og kommer da også ned og siger hej til min røv. 

Vi bliver afbrudt midt i det hele af Martinus der banker på døren, "vi kører nu" jeg trækker mig væk fra Marcus og går over til min kuffert og går ud af døren og hen til de andre. Marcus kommer lige bagefter mig, så vi fortsætter ud på gangen og ned til receptionen. Marcus' hånd er på min ryg på vej ned, da den pludselig glider lidt ned og hvilket på min ene balle. Et smil kommer hurtigt på mine læber og jeg ignorere, at hans hånd er placeret der hvor den nu er placeret og fortsætter efter resten af familien. 

Da vi er noget ned til receptionen, tager jeg fat i Marcus' hånd og fletter mine fingre ind i hans. Vi stiller vore kufferter og det er nu tid til at sige farvel til Lisa, Lena og deres familie. Jeg går med det samme hen til Lisa og vi omfavner hinanden i et stort kram. Jeg holder virkelig meget af hende og har fået min drøm opfyldt, ved at få den oplevelse at kende hende og hendes søster. "jeg kommer sådan til at savne dig" siger Lisa og jeg kan hører at hun snøfter, "vi ses snart ik?" hun trækker sig fra krammet og kigger på mig da hun siger det, "selvfølgelig, du skal da med til min 17 års" hun kommer med et stort smil og krammer mig igen, før jeg går videre til Lena.

"undskyld for det med Marcus" siger hun da hun giver mig et kram, "det er helt okay, jeg tror det var godt for mit og Marcus' forhold" hun giver mig et smil og jeg siger farvel til de andre også, før vi går ud til bilen og køre til lufthavnen.

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now