Kapitel 35// sommerfugle i maven

2K 55 3
                                    

Natascha's synsvinkel

Han skubber mig stille op af muren, ikke hårdt. Han kigger mig dybt ind i øjnene, med hans chokolade-brune øjne, der kan få enhver pige til at smelte. Han begynder lige så stille at læne sig ind mod mig, er det virkelig nu det sker, er det nu jeg får mit første kys? Han placere sine læber perfekt til mine, det er som om at vi forsvinder et helt andet sted hen. Han slipper let mine læber igen og vi står nu bare pande mod pande og kigger hinanden i øjnene. "Siden jeg så dig første gang, har jeg haft løst til det" hvisker han og danner et smil på hans læber. Jeg bliver lidt genert og kigger bare ned. Han løfter stille min hage op igen og kysser blødt mine læber igen, hvorefter han går tilbage til poolen. Jeg bliver stående lidt og helt paf over situationen. Han giver mig sommerfugle i maven. Jeg bider mig i min læbe, kigger op og vælger derefter at gå ud til poolen igen, men på vejen møder jeg Gerd Anne, "Hey Natascha, kan du ikke lige få de andre op og gøre sig klar, vi skal på et marked her om en halv time." jeg nikker og skynder mig ud til de andre.

Sofia og Marcus er kommet op fra vandet og ligger på hver deres liggestol, sammen med Martinus. Jeg smiler da jeg får øje på ham, "Gerd Anne sige vi skal op og gøre os klar, for vi skal på et marked nu her om en halv time" De svare mig alle sammen med et okay, og pakker deres ting sammen.

Vi står alle og venter på elevatoren, da jeg mærker en hånd nusse min ryg. Jeg kigger ikke tilbage, men nyder bare følelsen af at være tryg. Dørene åbnes og vi går alle ind i elevatoren. Vi er ikke de eneste der skal med elevatoren, så det er ret klemt, da vi står derinde. Jeg står skulder mod skulder med Martinus, og jeg mærker hans hånd blidt tage fat i min. Jeg smiler bare, da han fletter sine fingre ind i mine, sommerfuglene er vendt tilbage. Vi er noget op til vores etage og Martinus slipper min hånd da vi går ud, men føre den om til min hofte og føre mig blidt ud fra elevatoren. Mine forældre bord rigtig en etage lavere, men jeg har fået mine ting flyttet op til Sofias værelse, så vi får mere tid sammen. Jeg går med Sofia ind og skifter på hendes værelse.

Sofias synsvinkel

Da vi træder ind på mit og Natascha's værelse, kan jeg hurtigt se at Natascha har det største smil på hendes læber, og helt rød i hovedet. Gad vide hvad hun har lavet? "Natascha er der noget du ikke har fortalt mig" Hun kigger lidt ned og bliver mere rød i hovedet. "Natascha?" siger jeg igen og går lidt tættere på hende. "Martinus kyssede mig" siger hun pludselig og smiler nu endnu mere. Jeg bliver mega glad på hendes vegne, og faktisk også lidt chokeret, ikke på den dårlige måde. "Hvordan føltes det?" spørger jeg hende og begynder at finde noget tøj. "Helt igennem fantastisk, jeg kan ikke beskrive følelsen." jeg griner bare af hende og begynder at skifte mit tøj, til en nederdel Gerd Anne har købt til mig i går og en hvid croptop. Så tager jeg min brune taske og flipflapper Gerd Anne også har købt (Hun er bare vildt sød) Mit hår lader jeg hænge, med mine natureligt krøller og påføre ikke det helt store makeup.

 Så tager jeg min brune taske og flipflapper Gerd Anne også har købt (Hun er bare vildt sød) Mit hår lader jeg hænge, med mine natureligt krøller og påføre ikke det helt store makeup

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Natascha har taget en hvid blonde top, nogle denimshorts med bælte, hendes flipflappere og så har jeg flettet hendes hår.

Natascha har taget en hvid blonde top, nogle denimshorts med bælte, hendes flipflappere og så har jeg flettet hendes hår

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Vi går ud af døren og ser resten af familien stå og vente på os og drengene. Mærkeligt at vi er før færdige end drengene? Vi står og venter i sådan like fem minutter, før de kommer trissende ud af døren til deres værelse. "Skal vi komme afsted" siger Kjell Erik og tager sine bilnøgler. Vi skal vidst køre hen til dette marked. 

Vi går hen imod bilen da Martinus tager fat i min arm, "Jeg skal lige snakke med dig om lidt" hvisker han og går hen til Natascha. okay, gad vide hvad han vil fortælle? Jeg går sammen med Emma, hun holder mig i hånden og svinger vores arme frem og tilbage. Hun griner helt vildt. Vi når hen til bilen og sætter os ind, Marcus har allerede sat sig ind helt bag i (det er en 7 personers bil) Emma vil sidde ved siden af Martinus og det samme vil Natascha, så jeg sætter mig om bag i, sammen med Marcus. 

I know you love me - Marcus & Martinus Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin