Kapitel 91// juleaften part 2.

1.6K 67 8
                                    

Klokken er ved at være mange og jeg bliver nok nødt til at gøre mig klar, selvom det nu er meget hyggeligt at ligge i Marcus' arme her på Sofaen. "Jeg går op og gør mig klar" siger jeg stille til Marcus, der vender sit hovede mod mig, nikker og giver mig et kys på kinden. Jeg rejser mig fra sofaen går op på mit værelse, hvor jeg finder noget nyt undertøj og derefter går ud på badeværelset for at tage et dejligt varmt bad. 

Jeg tænder for musikken og går ind under bruseren, men kort tid efter er jeg ude igen. Jeg har ikke tid til at tage et langt bad. Jeg tørrer hurtigt min krop, for at tage mit undertøj og morgenkåbe på. Jeg møder kort Marcus ude på gangen, men skynder mig bare ind på mit værelse, hvor jeg sætter mig foran mit spejl, tager mig våde hår og begynder at føntørrer det. Jeg lægger en let makeup, hvorefter jeg laver nogle dejlige bløde krøller i mit hår. 

Da jeg sidder med den sidste tot hår banker det let på døren, "kom ind" døren åbner og Natascha kommer gående stille og roligt med den helt store taske, "hvorfor har du sådan en stor taske med?" jeg løfter mit ene øjenbryn, "jeg har tøj, gaver, makeup og glattejern" siger hun som om det virker meget, hvilket det også ligner når hun kommer gående med sådan en stor taske, "du kunne da bare have lånt makeup og et glattejern af mig" griner jeg og ryster på hovedet, mens hun slår hånden mod hendes pande, "gud hvor er jeg dum" jeg griner endnu mere og fortsætter derefter med totten. 

Jeg hjælper også Natascha med at få lagt en flot makeup, samt glatte hendes hår, men nu er det altså tid til tøjet, selvom mit ikke er så fint og specielt alligevel. Jeg har min grå kontorbukser, hvid silke-skjorte, mit grå ur, samt mine øreringe. "wow du ser godt ud Sofia" jeg vender og drejer mig lidt, "er du sikker? det er ikke for hverdagsagtigt?" hun ryster meget hurtigt på hovedet, "du er helt igennem LÆKKER" jeg griner kort, hvorefter jeg kigger nøje på hendes tøj, "og ilm lækre" et smil kommer på hendes læber og vi giver hinanden et kram, hvorefter vi går ud af værelset.

 "wow du ser godt ud Sofia" jeg vender og drejer mig lidt, "er du sikker? det er ikke for hverdagsagtigt?" hun ryster meget hurtigt på hovedet, "du er helt igennem LÆKKER" jeg griner kort, hvorefter jeg kigger nøje på hendes tøj, "og ilm lækre" et...

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Marcus og Martinus er ikke på deres værelser, da vi går ned af gangen, så de er sikkert færdige. Vi går stille ned af trappen og ind i stuen, hvor to lækre drenge i jakkesæt står og kigger på alle gaverne under juletræet. Jeg rammer spottet midt på gulvet hvor det knirker lidt og det høre drengene selvfølgelig, så de vender sig hurtigt rundt, hvorefter de står helt stille med åben mund. Jeg kigge kort på Natascha, hvorefter jeg går hen til Marcus og hvisker ham i øret, "luk munden, det trækker" han ryster kort med hovedet og fører derefter sine hænder rundt om mig, "du ser virkelig godt ud" jeg rødmer en smule, kigger ned og bider mig stille i læben, "du skal ikke bide dig i læben, du ved godt jeg ikke kan klare det" hvisker han, hvilket får mig til at give et lille fnis og tage hans hånd, mens vi alle sætter os til bords, hvor mor og far også sidder. 

"glædelig jul" siger Kjell Erik og løfter sit glas, hvorefter vi alle løfter vores glas, "ja glædelig jul" siger far derefter og så begynder vi ellers at spise, hvilket er ultra lækkert. Gerd Anne er så god i et køkken, samt Kjell Erik. 

Jeg vi alle mærke på Emma, at hun virkelig er utålmodig og gerne vil hen til gaverne, "så må i godt gå ind i stuen" siger Gerd Anne og Emma er den første der rejser sig og skynder sig hen til juletræet, hvor hun bare sidder og kigger på alle gaverne. kort tid efter der er blev vasket op og vi alle nu er inde i stuen, er det tid til at går rundt om juletræet. Marcus tager forsigtigt fat i min hånd og alle de glade blikke mens vi går rundt om juletræet, det kunne ikke være en bedre første juleaften med de mennesker jeg elsker allermest. 

"den her er til dig" siger jeg mens jeg rækker en gave til Emma, hun åbner den hurtigt og jeg ser glimtet i hendes øje, da hun ser hvad hun har fået, "ej tusind tak Sofia" hun skynder sig alt hvad hun kan over til mig, for at give mig det dejligst kram, "jeg elsker dig" siger hun, "og jeg elsker dig Emma" hun giver mig igen et kram og går derefter hen til juletræet for at vælge den næste pakke, "Til Martinus Fra Natascha" læser hun højt, hvorefter hun går hen med gaven til Martinus. Han åbner den ikke nær så hurtig som Emma, men nærmest samme reaktion da han ser hvad der er i "tusind tak skat" han giver Natascha et langt kys, hvorefter jeg drejer mit hovede mod Emma, der sidder og kigge væk, "hvad har du fået?" spørger Gerd Anne og Martinus viser stolt sin gave, hvilket består af en t-shirt fra et mærke han ønskede sig, en ring og et billede af ham og Natascha. 

Det er nu Marcus' tur til at åbne sin gave, hvilket var rigtig svær at finde til ham. Imens han sidder og åbner denne gave mega langsomt, eller det er i hvertfaldt sådan det føltes, sidder jeg og tripper af spænding. "hvad har du fået? hvad har du fået?" spørger Emma, "jeg har fået min ynglings parfume, et armbånd og..." han kigger undrende på et stykke papir, hvorefter han holder sig for munden, "jeg skal til London" halv råber han af glæde, han kigger hurtigt hen på mig, hvorefter han omfavner mig med kys og kram. Ja det er rigtigt jeg har inviteret ham med på en kæreste-uge i London, hvor vi bare skal hygge og være alene. Det var virkelig svært at finde på havd jeg skulle give ham, altså at give en gave til en der har alt. "tusind tak skat" han kysser mig en sidste gang, før han rækker hans gave til mig.

Jeg åbner gaven og ser først et brev, hvor der står udenpå, at jeg skal læse når jeg er alene eller ked af det. Under brevet ligger der det smukkeste sæt tøj, et ur og et hæfte. Hvad? et hæfte? jeg åbner det og hæftet er fuld af forskellige kuponer hvor der står, 30 min massage osv. Jeg smiler lumsk, for jeg vil helt sikkert udnyttet dette hæfte. 

Jeg skynder mig og give Marcus et kys på kinden, "det havde jeg altså ikke behøvet, jeg har alt hvad jeg har brug for" han smiler og giver mig et kys igen. 

***

Alle har fået åbnet sine gaver og virkede alle meget glade for dem, men jeg er altså vildt træt lige nu og har brug for at sove, "må jeg ikke nok gå i seng?" hvisker jeg til Marcus, der har sin arm rundt om mig, imens vi sidder i sofaen, "Mor vi går i seng" råber han til Gerd Anne der sidder ved spise bordet med de andre voksne, "kan I sove godt" siger hun tilbage, hvorefter vi rejser os fra sofaen og fortsætter ind på mit værelse, hvor vi smider vore fine tøj og ligger os under dynen. Jeg falder meget hurtigt i søvn, efter en helt fantastisk aften.

Hey friends.

Jeg ved godt jeg ikke har været så aktiv, men har været syg og til koncerten i Jyske bank boxen, hvilket var en helt fantastisk oplevelse, selvom jeg skulle derop alene kom jeg til at møde de bedste mennersker. Team sleeping.

Vil være meget bedre til at opdatere nu, for det syntes jeg i fortjener. :)

Kys Anni <3


I know you love me - Marcus & Martinus حيث تعيش القصص. اكتشف الآن