Kapitel 85//opmærksomhed

1.8K 65 5
                                    

"skal vi prøve igen" halvgriner jeg da vores læber slap hinanden. Marcus rejser sig fra mig og vi starter forfra. Det går faktisk rigtigt godt og til sidst ender det med at jeg godt kan selv. "se lige Martinus" råber jeg glad, da jeg suser lige forbi ham. Han griner bare af mig til at starte med, indtil hans ansigtsudtryk ændrer sig og han råber, "PAS PÅ SOFIA" jeg reagere for sent og ryger direkte ind i en busk. Det gør faktisk ikke så ondt, men alligvel nok til at jeg ikke kan rejse mig. "Hey skat er du okay?" jeg kigger op og ser at Marcus sidder ved min side. Jeg nikker og han hjælper mig med at komme op og stå, "kan vi ikke godt lave noget andet nu?" siger jeg stille da jeg er kommet op og stå. "selvfølgelig mus" svare Marcus, vi tager vores ski af og går ned mod den lille restaurant der ligger for enden af bakken. Da vi er kommet derhen, finder vi en bænk, hvor jeg sætter mig, "hvad skal du have?" spørger Marcus pænt, "bare en cola" jeg smiler tilbage til ham, mens han går ind. Få sekunder efter kommer Martinus og Natascha gående og sætter sig, "hvad skal du have Natascha?" spørger Martinus, "bare en cola" han nikker og går ind til Marcus og stiller sig i kø, "er du okay efter dit lille styrt" spørger Natascha, jeg kigger på hende, "det gjorde faktisk lidt ondt, men ikke sig noget til Marcus eller Martinus, de bliver så bekymret" hun kigger selvfølgelig bekymrende på mig til at starte med, "min mund er lukket. Men er du stadig med på noget i aften?" jeg smiler og nikker. 

"så er vi tilbage" kommer Marcus og Martinus grinende ud, med to colaer og en tallerken med pomfritter. Marcus sætter sig ved siden af mig og giver mig et lille kys på kinden, "er du sikker på at du er okay?" hvisker han i mit øre. Jeg smiler og nikker, selvom det ikke er helt sandt. Vi får spist nogle pomfritter og Kjell Erik, Gerd Anne og Emma, kommer også på et tidpunkt og sætter sig ved os. "klokken er ved at være mange, vil I med hjem?" spørger Gerd Anne, mens hun kigger på sin telefon. Vi alle rejser os og begynder at gå hjem ad mod hytten. En god lang gå tur. 

***

Vi har lige spist aftensmad i Gerd Anne og deres hytte. "skal vi gå tilbage?" spørger Martinus og jeg kigger med det samme over mod Natascha, der smiler og nikker diskret, så drengene ikke opdager det. Vi får alle vores sko på og går over i vores hytte, der stadig er dejlig varm. Da vi kommer ind, smider drengene hurtigt deres sko og suser ind i aktivitetsrummet og spiller noget bordfodbold. Imens går Natascha og jeg ind og tænder for brændeovnen, dog med lidt problemer, og går ind på Marcus og mit værelse, hvor vi skifter til noget lidt mere behageligt tøj.

 Imens går Natascha og jeg ind og tænder for brændeovnen, dog med lidt problemer, og går ind på Marcus og mit værelse, hvor vi skifter til noget lidt mere behageligt tøj

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vi tager begge vores pyjamas på. Min den lyserøde. Vi tager begge vores silkekåbe udenover og nogle lange strømer på, hvorefter vi løsner vores hår, der er lidt pjusket. "er du klar?" spørger jeg Natascha med et lumsk smil. Hun nikker og vi går af værelset og stiller os i dørkarmen, "drengen?" spørger vi dem, men de reagere ikke, så vi kigger begge på hinanden og giver et lille nik, før vi begge løsner vores morgenkåber og lader dem begge falde på jorden. Jeg stiller mig bag Marcus og Natascha bag Martinus. De reagere stadig ikke, før vi begge har hænderne om dem og kysser dem blidt på halsen/nakken og videre på kinden. Et lille smil kommer på deres læber, så vi bliver begge ved, indtil de ikke kan holde masken mere og de begge vender sig om. Marcus laver de største øjne da han ser mig og kan slet ikke holde nallerne for sig selv, "har I måske tid til os?" spørger jeg Marcus, "jeg ved ikke med Martinus, men jeg har ihvertfald tid til dig lige nu" han giver mig blidt et kys på halsen og tager min hånd, hvorefter vi går ud af rummet og ind på vores værelse. Marcus lukker døren og skubber mig blidt op af den, "hvorfor skal du være så fandens lækker?" hans øjne giver mig det sygeste elevatorblik. Jeg tager fat om hans nakke og trækker ham blidt ind til mig, mens jeg begynder at gå mod sengen og jeg skubber ham ned i den. Jeg sætter mig blidt op på ham, tager alt mit hår til den enes side og kysser ham på hans læber. Selvfølgelig kysser han med, og jeg kan også godt mærke på ham, at han gerne vil mere, men ikke nu. Jeg giver ham det sidste kys, rejser mig fra sengen og går ud i stuen, hvor der er en masse tæpper og brændeovnen der lyser rummet hyggeligt op. Marcus følger efter mig og tager mig også blidt på numsen, inden vi begge er i sofaen og putter. Martinus og Natascha er stadig inde på deres værelse, men der går ikke længe, før de begge kommer ud, dog med lidt pjusket hår. De lægger sig i den anden side, men der går ikke længe før de har lagt sig, at Martinus kigger over på Marcus, "hvordan har vi kunne få fat i sådan nogle lækre piger?" Marcus kigger ned på mig, og giver mig sit meget selvsikre smil. Resten af aften snakker vi bare og hygger med den varme brændeovn og de mange tæpper. 

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now