Kapitel 95// Din tøs

1.7K 78 12
                                    

Marcus' synsvinkel

Jeg vidste at løvernes konge er Sofias ømme punkt, så derfor valgte jeg selvfølgelig den, men når jeg sidder med tårer i øjnene og filmen lige er sluttet, kan jeg godt forstå hvorfor denne film er hendes ømme punkt. Sofia vender sit hovede op mod mig og jeg kan se, at hendes øjne også er helt røde. Jeg tørrer en tåre væk under hendes ene øje og giver hende et lille blidt kys.

"Vil du med ud og gå en tur" spørger Sofia og jeg vender straks mit hovede mod vinduet, "det er jo fucking koldt" griner jeg, imens jeg vender mit hoved tilbage mod hende. Sofia ryster stille på hovedet, hvorefter hun rejser sig fra sofaen og går ud i entreen. Der går ikke særlig lang  tid før jeg kan høre hun begynder at tage sin jakke på, så jeg rejser mig fra sofaen og går ud til hende, "Sofia vil du ikke meget hellere være herinde, så skal jeg nok lave noget varmt kakao til dig" beder jeg hende og laver mine bedste hundeøjne, hvilket ser ud til ikke at virke, "kom så din tøs" siger hun.

"af hvad siger du?" jeg begynder at tage små skridt mod hende og jeg kan se hun bliver mere og mere nervøs, "kom så din tøs" siger hun igen og denne gang løber jeg nærmest hen til hende, men hun er hurtigt og skynder sig ud af døren og ned i haven. "SOFIAAA!!" råber jeg, imens jeg skynder mig at tage mine sko og jakke på, hvorefter jeg hurtigt er ude af døren og løber igennem sneen og hen imod Sofia, der bare flækker af grin midt ude på græsplænen, der er fyldt med sne. Heldigvis er jeg en smule hurtigere end Sofia og indhenter hende derfor også hurtigt, så da jeg når hen til hende, tager jeg mine arme rundt om hende og løfter hende rundt.

Sofia's synsvinkel

"neej Marcus" skriger jeg, mens jeg samtidig griner helt sindsygt i det han løfter mig op. "du skal ikke kalde mig en tøs" siger han imens han kilder mig, "Men hvorfor skulle jeg lyve" griner jeg og kan se hans lusket smil på hans læber. Jeg vrider mig alt hvad jeg kan ud af hans greb, men han griber hurtigt fat i mig, hvorefter han løfter mig op og bærer mig hen imod et af husets vægge. 

Han vender mig om så vi står ansigt mod ansigt, mens jeg har ryggen op af væggen, "du skal ikke kalde mig en tøs" siger han i mit øre, "men du er da lidt en tøs" siger jeg, imens hans læber kysser mig stille på halsen, "nej jeg er da den største mand der findes på hele jorden" siger han imens han stadig kysser mig rundt på halsen og op ved mine øreflipper, "nej du er lidt en tøs.....men du er MIN tøs" siger jeg så. Marcus kigger mig i øjnene, hvorefter han løfter mig, så jeg svinger mine ben rundt om ham og vores læber mødes i et kys.

*Dirty scene*

Kysset udvikler sig og bliver en smule heftig. Han begynder at gå stille og roligt, imens jeg stadig sidder om ham og vores læber stadig er sammen. Marcus går ind af hoveddøren og heldigvis er de andre der bor i huset ikke hjemme, han fortsætter op af trapperne og ind på hans værelse.

Han smider mig i sengen og tager sin jakke og sko af, hvorefter begynder at tage mit af. Sommerfuglende i min mave begynder at komme frem. "Marcus de kan komme hjem lige hvert øjeblik" siger jeg og rejser mig fra sengen, men Marcus skubber mig ned i sengen igen, imens han stille trækker min sweater over mit hoved, smider den på gulvet og placere sine løber på mine. Mine hænder glider ned af hans ryk og tager fat i hans trøje, hvorefter jeg hiver den over hans hoved og fortsætter ned til hans bukser. 

Jeg skubber forsigtigt Marcus væk, så han ligger på rygge ved siden af mig. Jeg fører mine hånd over hans veltrænet mave og ned til hans buksekant, hvor jeg stille og roligt knapper hans bukser op og trækker den stille og roligt ned, hvorefter jeg ligger over ham og kysser ham op af maven indtil jeg møder hans læber. Marcus' hænder klemmer stille min røv, hvilket kilder en smule i min mave og lysten til ham bliver endnu størrer. Marcus kysser mig på halsen, mens jeg mærker hans hænder på min buskekant, "vi skal vist lige have dem her af" hvisker han, imens han stille trækker bukserne ned over min røv, hvorefter giver den et lille klem og fortsætter med at trække buskerne af mig, selvom det er en smule svært, nu hvor jeg ligger øverst, men Marcus får dem af, hvorefter han skubber mig ned og ligger sig øverst. Han griber stille fat i et kondom, imens vores læber er klistret til hinanden og det ene tager så lidt det andet og pludselig bliver det meget hedt inde på Marcus' værelse.

Marcus' synvinkel

Sofia's hoved ligger på mit bare bryst. Jeg mærker hendes vejrtrækning bliver mere og mere stille og roligt, "Men du er stadig en tøs" siger hun pludselig og der må jeg rykke mig lidt væk, så jeg kan løfte hende op til mig, så jeg kan se hende i øjnene. "stop" siger jeg stille og jeg kan se hun fniser, "men jeg elsker dig stadig" siger hun og kysser mine læber blidt, før hun sætter sig på kanten af min seng og begynder tager sine trusser på og derefter en af mine t-shirts, hvorefter hun går tilbage til sengen og læner sig ned mod mig, for at give mig et kys, "jeg går i bad, vil du med?" jeg siger selvfølgelig ja og følger med hende ud i badet. 

Så kom der et lille dirty afsnit og jeg ved nogle af jer godt kan lide det. <3

Husk at stem, så jeg får endnu mere lyst til at skrive flere kapitler til jer. Det gør mig så glad, hver gang i stemmer og kommentere på mine kapitler, så bliv endelig ved med det.

Kys Anni <3

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now