Kapitel 94//Busted!!

1.7K 61 12
                                    

I dag er det mega koldt og jeg tror aldrig der har været så koldt i Norge før, så jeg jeg kæmper virkelig med at stå ud af min varme dejlige pude. Mine øjne er lige så stille begyndt at falde i igen, men jeg slå dem hurtigt op, da døren ind til mit værelse pludselig går op. Det er bare Marcus, så jeg lukker forsigtigt mine øjne, men igen åbner de hurtigt, da dynen bliver løftet og jeg med det samme kan mærke kulden, indtil jeg mærker noget varmt. Marcus' varme og dejlige krop mod min. Jeg putter mig godt ind til ham, imens jeg stadig er puttet godt ind i dynen. "er du træt?" hvisker Marcus og jeg svare med et "mmm" han tager sin arm rundt om mig og putter sig helt ind til mig, "du dejlig" siger han pludselig helt stille ud i det blå og jeg undre mig med det samme, "hvor kom det lige fra?" han griner let, "jamen du er dejlig" siger han igen, hvilket får mig til at smile og jeg kigger op, hvor jeg møder hans varme øjne, "du er dejligere" siger jeg og han læner sig stille ned mod mig, "men du er dejligst" siger han og hans læber er låst fast på mine.

Jeg trækker mig stille fra kysset, "nej du er dejligst" og sådan bliver vi ved, indtil jeg pludselig ligger halvt oven på ham og kysser, eller et lidt mere udviklet kys. Jeg fører min ene hånd op i hans uglet morgenhår, mens den anden hviler på hans veltrænet bryst. Marcus' venstre hånd er på min ryg, men glider langsommere ned mod min røv, hvor han tager fat, hvilket giver et lille stød inde i mig. Jeg kysser ham forsigtigt ned af halsen og op til hans øre, hvor jeg stille bider ham i hans ene øreflip, hvorefter jeg hvisker, "men du er frækkest" men det skulle jeg vidst ikke have sagt, for med ét tager Marcus fat om mit liv og vender mig rundt, så han nu ligger over mig

Jeg ligger min ene hånd om hans nakke og den anden op i hans hår igen. JEG ELSKER HANS HÅR!!! Han støtter sig til sengen med sin venstre, imens hans højre hånd køre stille op under min bluse om op af siden, så han snitter mit ene bryst, hvilket jeg kan se på ham, da han bliver en smuler rød i hovedet og kigger væk, men jeg drejer bare hans hovede mod mit, nikker og placere ellers mine læber på hans igen. Han bøjer langsomt min ben op og ligger sig imellem dem, hvorefter jeg krydser mine ben om han ryg og han langsomt kysser mig ned langs halsen og ned til mit ømme punkt. Marcus rækker ud efter min skuffe ved siden af min seng, da han ved hvad jeg har deri, men lige da han skal til at tage fat i et, bliver der banket på døren og jeg skubber så hurtigt jeg kan Marcus af mig, hvorefter døren bliver åbnet af Kjell Erik, "godmorgen, Morgenmad om 5 min." hvorefter han lukker døren og jeg flækker af grin, "busted" siger jeg bare, mens Marcus bliver flov og tager sig selv til hovedet, "rolig skat, jeg sover inde ved dig ik?" siger jeg og kysser ham på kinden, hvorefter jeg rejser mig fra sengen og tager noget tøj på.

" hvorefter han lukker døren og jeg flækker af grin, "busted" siger jeg bare, mens Marcus bliver flov og tager sig selv til hovedet, "rolig skat, jeg sover inde ved dig ik?" siger jeg og kysser ham på kinden, hvorefter jeg rejser mig fra sengen og...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mit tøj består i dag af et par mom jeans, stor babyblå sweater, varme striksokker, mit sølv ur, samt mine hoop øreringe. Jeg fletter noget af mit hår, da jeg syntes det giver et eller andet specielt, hvorefter jeg ikke rigtig tager noget makeup på, udover jeg ordner mine øjenbryn og lidt mascara. "hvordan ser jeg ud" jeg vender mig rundt til Marcus, der bare giver mig det største elevatorblik, "Marcus?" siger jeg igen og han ryster kort på hovedet, "hvad er der?" jeg puster let ud, "hvordan ser jeg ud?" spørger jeg ham igen, og igen svare han mig ikke, men rejser sig op og tager sine arme rundt om mig, "du ser dejlig ud" jeg slå ham let på skulderen og griner, hvorefter jeg går ud af døren med en grinende Marcus bag mig og ned til de andre, der sidder og spiser morgenmad, "hvor er Martinus?" spørger Marcus da vi kommer hen til bordet, "Han tog med Natascha hjem i går, men i var gået i seng" svarede Gerd Anne, hvorefter vi satte os og spiste morgenmad. 

"det er godt nok koldt i dag" siger jeg, da vi har sat os ind i stuen efter vi har spist. "du ryster også helt skat" siger Marcus og trækker mig ind til ham, hvorefter han griber fat fjernbetjeningen og går ind på netflix, "hvad vil du se?" spørger Marcus og jeg får straks en god idé, "hvad med en disney film?" han smiler et lumsk smil, hvorefter han går ind på løvernes konge og trykker på play. "det gjorde du med vilje" grinte jeg og prøvede at lave sur mime, men det mislykkedes. Marcus ved godt at dette er min ultimative tudefilm og jeg derfor altid putter mig ind til ham når jeg græder og især den scene hvor Simba's far dør. 

Indtil videre har jeg ikke grædt, men vi er hellere ikke noget hen til scenen endnu, men det sagde jeg nu lidt for hurtigt, for scenen begynder og mine øjne begynder at blive våde, "åhhh nej" siger jeg og lader tårerne løbe, imens jeg putter mit hovede ind til Marcus. "nurgh hvor er du sød skat" han kysser mig på håret, men der går ikke særlig lang tid, før jeg også kan høre små snøft fra ham. "nurgh hvor er du sød skat" efterligner jeg ham, hvorefter vi begge sidder og græder. Dejligt at have en følsom kæreste, der kan græde til løvernes konge.

Håber ikke der er mange grammatiske fejl, da jeg ikke lige har læst den igennem. Dette kapitel kan i nok læse, ligger meget op til noget dirty og efter nogle læsers ønske, vil der i fremtiden kommer et dirty afsnit.

/Anni <3

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now