Kapitel 2 // "ja det gør jeg..."

3.2K 74 4
                                    

Næste morgen stod vi op, jeg lånte en rimelig basic T-shirt og gik derefter i skole. Der skete ikke sådan noget spændene i skolen, men er det ikke sådan i alle normale folkeskoler. Måske skulle jeg fortælle lidt om mig selv:

Mit navn er Sofia og er 15 år gammel. Jeg går i ottende klasse og efter niende skal jeg på udveksling i Norge, jeg ved ikke hvor i Norge, men jeg ved, at jeg kommer til at savne Natascha. I min fritid danser jeg og laver musical.ly med min bedste veninde Natascha (som i nok godt har fundet ud af) jeg bor ikke så meget der hjemme, fordi min mor er syg og min far er alkoholiker. Min far har ikke altid været alkoholiker, han stoppede da jeg blev født, men er igen begyndt og derfor ser jeg ham ikke så tit. Det forklare også lidt, hvorfor jeg har en tandbørste hos Natascha, hendes familie er ligesom lidt min bonus-familie.

 Det forklare også lidt, hvorfor jeg har en tandbørste hos Natascha, hendes familie er ligesom lidt min bonus-familie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Dog med lyst hår)


***

Der er nu gået en uge, hvor jeg har sovet hos Natascha. Vi har matematik lige nu, og mit humør i dag er bare ikke i top. Mine tanker falder lidt fra matematikken og i stedet tænker jeg over, hvorfor mon Natascha var så underlig omkring den video, hun plejer aldrig at være sådan. Skjuler hun mon noget for mig? Jeg ved det virkelig ikke og måske har jeg heller ikke løst til at vide det, for hun plejer at fortælle mig alt undtagen, når hun ved det er et emne jeg ikke interesserer mig for. Jeg bliver vækket fra mine tanker, da mit navn bliver nævnt, "Sofia, høre du efter hvad jeg siger?" jeg blinker et par gange med mine øjne og svare min matematiklære, der åbenbart havde lagt mærke til at jeg sad i mine egne tanker, "Ja, øhm ja det gør jeg", alle i klassen begynder at grine og jeg kan mærke at mine kinder bliver lidt røde.

Efter skole tager jeg hjem til mig selv, jeg bliver jo nødt til også at være sammen med min mor. Hun er jo trods alt min mor, og nu hvor hun er syg, er der måske mindre tid til at være sammen med hende. Jeg træder ind i lejligheden (ja jeg bor i en lejlighed) og går derefter ind i stuen, med håb om at min mor sidder derinde og ser tv. Men til min store overraskelse ligger hun på og snorksover på sofaen, så jeg fortsætter bare ind på mit værelse. Jeg stiller tasken på gulvet og smider mig i senge, for så at se netflix. Jeg når kun lige at se vælge afsnittet af riverdale jeg er noget til, før min telefon ringer. Jeg tager min telefon og gæt hvem der ringer..... Natascha. Jeg trykker på den grønne ikon i hjørnet og når så lige at tage telefonen op til øret, før jeg smider den fra mig igen, da der kommer et ordenligt skrig. Selvom at telefonen ligger i den anden af sengen, kan jeg stadig høre Natascha skrige. Da der efter ca. 30 sekunder bliver stille i røret, tager jeg telefonen igen og svare Nataschas skrig med et "Hvad sker der Natascha? Er du okay?", Der bliver grint lidt indtil hun svare" om jeg er okay? Jeg er mer' end okay, for vi to vi skal til Danmark har talent finalen" Wow det er vildt, har helt vildt gerne ville ind og se Danmark har talent og da jeg så endelig fik lov af mor og havde penge til det, så var der udsolgt. Det undrer mig lidt, hvordan hun har fået fat i de billetter. Jeg har undret mig længe nok, så jeg vælger at spørger hende "Hvordan fanden har du fået fat i de billetter? Det er jo helt vildt fuck jeg glæder mig!!"


________________________________________________________________________________


Andet kapitel af min fanfiktion, undskyld for at drengen ikke lige er kommet med endnu, men de skal nok komme, og de bliver en vigtig del af denne historie. <3

//Anni

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now