Kapitel 138//"sååååå..."

837 37 10
                                    

Jeg har tilbragt hele min dag sammen med Marcus i hans send, eller faktisk bare på hans værelse. Vi har puttet, set film, snakket, kysset og spillet fifa. Og bare lige til info, jeg smadrede ham fuldstændig i alle kampene og jeg kan vidst roligt skrive under på at Marcus Gunnarsen er en dårlig taber. 

Jeg rejser mig op fra sengen og sætter mig på sengekanten, "hvor tror du, du skal hen?" Marcus tager fat i min arm og hiver mig tilbage i sengen, "Marcus, jeg bliver jo nødt til også at komme hjem" jeg sætter mig op igen, "men du er hjemme" han skyder underlæben ud og laver de største hundeøjne, som han nu kan lave. "hvor du sød, men jeg må gå" jeg ulder hans hår med min hånd før jeg rejser mig. 

Jeg går ned af trappen og ud i entreen og begynder at tage mine sko på, inden Marcus kommer gående ned af trappen og læner sig frem og spidser sine læber. Jeg griner kort af det og giver ham et kys, før jeg smutter ud af døren og hjem til mig selv.

"jeg er hjemme" råber jeg da jeg kommer ind af døren. Hvis I har lagt mærke til det, så er det noget vi faktisk allesammen gør. Jeg hører nogle hurtige trin inde fra stuen og pludselig er jeg omfavnet i et kram af Natascha, "det må du ALDRIG gøre igen" siger hun ned i min skulder. Jeg trækker min fra krammet og svare hende, "lover" før jeg smider mine sko og går med hende ind i stuen, hvor Martinus også sidder. "sååå..." siger han meget spørgerne med et lumsk smil, "såååå hvad?" svare jeg ham og sætter mig i sofaen, "skete der noget?" han er da bare en smule nysgerrig den dreng, "vi fik snakket" svare jeg ham og kigger på min telefon, "ned i halsene på hinanden eller hvad?" griner han og jeg forstår med det samme hvad han mener, "ha  ha, hvor du sjov Martinus" han griner bare endnu mere, "vi kyssede, intet andet" siger jeg kort og smiler til beskeden der lige er tikket ind på min telefon fra Marcus, "Savner dig allerede;(" jeg sender ham bare et hjerte og kigger derefter mod Martinus og Natascha, der kigger på mig med det største smil, "hvad er der?" griner jeg og løfter mit ene øjenbryn, "er i så kærester igen?" spørger Natascha, "nej" jeg giver et forsigtigt smil. Hun virker lidt øv over det, hvilket bare er lidt sødt. 

Marcus har igen sendt en besked, "Der står at det kommer til at tordne i nat;)" og jeg forstår med det samme hentydningen, "så må du hellere komme herover og passe på mig i nat" og få minutter efter banker det på døren og Marcus træder ind i lokalet. "Hvad laver du her?" spørger Martinus og blinker med det ene øje hen imod mig. Marcus ignorere ham bare og sætter sig hen ved siden af mig, men en arm rundt om mig. Natascha satte en film på, som vi så hele aftenen og mor var så sød at servere mad til os på sofaen. Er hun ikke bare en dejlig mor?

klokken er godt omkring 22:38 og jeg er begyndt at blive en smule træt, så jeg vælger at rejse mig fra sofaen, "hvor skal du hen?" spørger Marcus mig, "jeg går i seng, godnat" siger jeg og de andre svare med et godnat, undtagen Marcus, for han går selvfølgelig med op på mit værelse.

"Det er flot" siger han og jeg kigger undrende på ham, indtil det går op for mig, at det første gang han ser dette værelse. Han var jo ikke inde på mit værelse den aften, hvor vi holdte grillaften. "tak" svare jeg ham og går hen til mit vindue og ruller gardinet ned, før jeg åbner mit skab og finder et par løse shorts og løs top. Jeg gemmer mig lidt bag lågerne da jeg skifter, og jeg ved ikke rigtig hvorfor. Det er jo bare Marcus og han har jo set min krop før.

Da jeg har fået mit tøj på, går jeg direkte forbi Marcus og ud på badeværelset for børste mine tænder. Marcus er pludselig meget hurtigt ved siden af mig med en tandbørste i munden. Vi står og laver en masse mærkelig ansigtsudtryk til hinanden i spejlet imens, hvilket er utrolig sjovt, så jeg flækker flere gange af grin og kommer til at spytte tandpasta udover det hele, også mit tøj. 

Vi går ind på værelset igen og jeg når lige at lukke døren, "ej se nu der" siger Marcus og kigger på min trøje, der åbenbart er smurt ind i tandpasta. "det går ikke" siger han og går hen imod mig og løfter pludselig op i min trøje, så jeg kun står i min blonde-bh. Jeg ryster bare på hovedet af ham, "ej se nu der" jeg kigger på hans trøje, som om der var noget på den, så jeg løfter den over hans hoved, så han står i bar overkrop. Han ryster på hoved og smågriner.

Jeg begynder at gå hen imod mit skab for at finde en ny top, men når ikke langt, før jeg bliver trukket tilbage af Marcus, så vi står hud mod hud, helt op af hinanden. Jeg kan mærke hans åndedrag i min nakke, så jeg vender mig om og ser at vi er 3 cm. fra hinanden. 

Marcus tager pludselig meget hurtigt fat om min talje og hiver mig helt ind til sig og placere derefter sin læber på mine. Jeg svinger mine arme om hans nakke og bliver derefter løftet op af Marcus og hen i min seng. Hvor han lægger sige ved siden af mig og putter mig helt ind til ham, inden han giver mig et kys mere og vi begge lægger os til at sove.


I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now