Kapitel 12 // Pige-hygge <3

2.1K 63 3
                                    




Sofias synsvinkel

Jeg har lige overstået min sidste mundtlig eksamen og det er i morgen jeg skal til dimension. Jeg glæder mig helt sindsygt, for så kan jeg endelig sige at jeg er færdig med denne forbandede folkeskole og kun fokusere på at jeg skal til Norge her om lidt over en måned. Lige nu er jeg på vej hjem til Natascha, så vi sammen kan gå i centeret, for at finde noget pænt til i morgen. "Hei smukke" kommer det fra Natascha da hun åbner døren og ser det er mig der står herude. "Er du klar til at gå?" spørger jeg hende, hun nikker som svar og så går vi ellers mod centeret.

Vi har været i centeret i godt 2 timer og vi er nu på vej ind i den sidste butik. Jeg håber virkelig at jeg finder noget der passer. Idet jeg træder ind i butikken får jeg øje på den flotteste kjole nogensinde. Jeg kan se at Natascha også så det, vi kiggede på hinanden og gir hinanden Det-skal-være-den blikket. Jeg skynder mig hen til kjolen, finder den i en størelse small og går derefter ind i prøverummet. Da kjolen er på kigger jeg mig i spejlet, den er virkelig pæn og jeg må bare vise den. Jeg går ud og giver Natascha den helt store catwalk, hun griner af mig "du er virkelig smuk i den!" siger hun mega hyper, jeg smiler til hende og går derefter ind og tager den af igen. Nu skal vi bare finde noget til Natascha. Vi gik rundt og kiggede i noget tid, indtil jeg faldt for den smukkeste buksedragt, som vil passe Natascha perfekt  og så er den rød så det er jo bare et plus, da jeg ved at hun elsker rød. Jeg finder den i hendes størrelse og tilføjer en denim-jakke til. Natascha er helt forelsket i tøjet og prøver det ikke engang før vi begge står ved kassen og betaler for tøjet. Her er kjolen + buksedragten vi købte:

Vi er taget hjem til Natascha igen, da jeg skal sove hos hende

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vi er taget hjem til Natascha igen, da jeg skal sove hos hende. Det lyder bare som om at jeg ikke gider at være hjemme, men det svært at sætte ord på hvorfor jeg ikke er hjemme. Min mor snakker ikke med mig og er begyndt at få en depression og som i ved, ja så ser jeg generelt ikke min far. Natascha hænger vores tøj op, så det ikke er krøllet i morgen når vi skal have det på, jeg glæder mig helt sindsygt, det er anden gang, hvor jeg klæder mig virkelig fint ud (første gang var til min konfi)

Natascha: "Sofia, hvad skal vi lave i morgen indtil?"

Sofia: "det er et gordt spørgsmål? skal vi ikke bare slappe af og se noget netflix inden vi skal gøre os klar, der kommer vel ikke nogen?"

Natascha: "nej det tror jeg ikke, så det gør vi bare"

Klokken er blevet mange og vi har  bare snakket og hørt noget musik. Jeg er godt nok ved at blive sulten, men der er ingen af os der gider at lave mad, og Natascha's forældre er ikke hjemme, så vi endte bare med at bestille noget pizza, så vi kunne snakke videre og bare tøsehygge inden Natascha skal på ferie med hendes familie, jeg var dog blevet inviteret med, men jeg vil gerne fokusere på at være sammen med mine bedsteforældre og for en gangs skyld min mor, inden jeg tager til Norge, for jeg tager der op midt i sommerferien og vende mig til familien inden vi starter efter sommerferien. Der sker ikke så meget efter vi har spist, vi sætter bare Titanic på og finder nogle chokoladeovertrukket jordbær (min ynglings dessert, altså min fremtidig kæreste skal kunne lave sådan nogle til mig. hehe) Jeg elsker seriøst Titanic og det er seriøst mig og Natascha's ynglingsfilm, vi tuder til den hver evig eneste gang, men ham Leonardo DiCaprio er simpelthen goals at kigge på...

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now