Kapitel 73//En hyggelig morgen

1.8K 59 6
                                    

Jeg vågner stille ved et blidt kys på min kind. Selvfølgelig undslipper der et lille smil fra mine læber, altså hvem bliver ikke i godt humør af at blive vækket på dem måde.

"godmorgen smukke" hvisker Marcus, og med det samme han sagde den sætning, kom jeg til at tænke på i går aftes, så derfor svare jeg ham, med hans egen sætning og stemme "du kunne idet mindste have sagt noget andet, end lige smukke" 

Marcus tager to fingre på min kind og drejer mit hoved, så jeg nu kigger på ham. Han laver nogle fornærmet øjne, hvor jeg bare flækker af grin, "det er ikke sjovt" siger han og vender sig med ryggen til mig.

Så jeg gør noget, jeg ved han ikke kan modstå.

Jeg begynder at kysse hans ryg med små blide kys og bevæge mig stille op mod hans skuldre, hvor jeg derefter kysser ham på halsen. Jeg kan tydeligt se, et lille smil på hans læber, hvorefter han pludselig tager fat i mig, og han ligger sig halvt over mig. Hans læber rammer blidt mine, "Jeg hader dig" griner han kort og derefter igen placere sine læber igen. Jeg løfter mit ene øjenbryn og skubber hm blidt af mig, så det nu er mig der er over ham. 

Vi kysser stille, men det udvikler sig hurtigt til et mere kraftigt kys. Marcus hænder køre rundt på min ryg, indtil de nærmer sig min røv, hvor han tager fat og giver den et lille klem. Jeg roder lidt rundt i hans hår, mens vi stadig kysser, indtil jeg trækker mig. Jeg sætter mig stille op og skal lige til at tage min bluse af, da det døren ind til værelset pludselig bliver åbnet og Martinus kommer ind.

"undskyld, undskyld, undskyld...." siger han, imens han lukker døren. Jeg sætter mig stille af Marcus og lægger mig ned ved siden af ham, hvorefter han hvisker i mit øre, "vi er ikke helt færdige endnu" det kilder i hele min krop, når han hvisker mig i øret. Han rejser sig fra sengen, går over mod døren og går ud til Martinus, "du kan da ikke brase sådan ind" er det sidste jeg høre, inden døren bliver lukket.

Imens rejser jeg mig fra sengen, går over og tager et par af Marcus shorts og sætter mit hår op i en løs knold, men da jeg er midt i min knold, kommer Marcus ind på værelset igen, "hey! jeg troede jeg sagde, at vi ikke var færdig" han tager begge sine arme rundt om mit liv og krammer mig bagfra, hvorefter han begynder at gå over mod sengen igen, "Marcus!" griner jeg og bliver trukket ned i sengen og derefter bliver mødt af de dejligste læber igen, "ej altså Marcus, klokken er mange" jeg skubber ham væk fra mig og rejser mig fra sengen, "så ses vi i aften" jeg vender overkroppen mod ham, og bider mig uskyldigt i fingeren, "måske" svare jeg ham og går ud af værelset, "arhh" kan jeg høre ham sige inde fra værelset.

De andre sidder nede ved køkkenbordet, da jeg kommer ned af trapperne og jeg kan tydeligt se, Martinus lille smil. På en måde er jeg faktisk glad for, at Martinus kom ind på værelset, for jeg ved ikke helt om jeg er klar til, i ved nok lige? "godmorgen" siger Gerd Anne, da jeg sætter mig til bords. 

Kort tid efter jeg har sat mig til bords, kommer Marcus gående. Han kommer hen til min stol, bukker sig ned og giver mig et kys på halsen, hvor han derefter blidt bider mig i øret. "godmorgen" siger han og sætter sig ned på stolen ved siden af mig.

"Hvad skal vi lave i dag?" spørger Martinus, imens vi spiser, "vi havde faktisk tænkt os, at køre hen og besøge Rune og de andre" svare Gerd Anne og smøre en bolle. "øhm hvis det er okay, havde jeg faktisk tænkt mig, at komme hen i dansestudiet i dag" siger jeg hurtigt, og kan hurtigt mærke Marcus blik på mig, "det er helt fint" svare Kjell Erik og tager en tår af hans kaffe.

"jeg troede vi skulle være sammen i dag" hvisker Marcus, jeg kigger på ham og hvisker tilbage, "nej tak" jeg smiler lumsk og rejser mig derefter fra bordet, stille min tallerken i opvaskemaskinen og går op på mit værelse, hvor jeg træder i noget træningstøj og går nedenunder igen, "jeg tager bussen derhen" siger jeg og begynder at tage mine sko på, "det er helt fint" kan jeg høre Gerd Anne sige fra køkkenet. Jeg tager mine jakke på og går ud af døren, men lige da jeg skal til ud af døren, bliver jeg trukket tilbage af Marcus, som skal til at kysser mig, men jeg undviger og kysser ham istedet på kinden, "vi ses" siger jeg og går ud af døren og væk fra et styks Marcus, der nu står med åben mund og en hånd på den kind jeg kyssede ham på.


I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now