Kapitel 115// Den sorte tøj-pose

1.1K 57 12
                                    

"øhm ved du hvor jeg skal hen?" spørger jeg venligt manden bag rettet og ser at han kigger på mig igennem bakspejlet. Han svarer mig ikke, men sender mig et skævt smil og pludselig holder bilen. Jeg prøvet at kigge ud gennem ruderne, men jeg kan ikke rigtig lige se hvor jeg er henne. Døren bliver åbnet, "så er vi her" siger han og jeg træder ud af døren og kigger op på det store skilt, "beauty salon" siger jeg stille, hvorefter jeg kigger på manden, "hvorfor er vi her?" han siger igen ikke noget. Sikke en stum mand. Han åbner døren ind til salonen, hvor jeg bliver mødt af en kvinde, "hej, du må være Sofia?" jeg nikker, "sid ned, kunne du tænke dig noget at drikke?" jeg sætter mig på en stol, "bare et glas vand tak" hun smiler og kort tid efter kommer hun ud med et champagneglas med vand og en skive appelsin i,"tak" siger jeg og stiller det på bordet. Jeg har stadig ingen anelse om hvad jeg laver her. 

Hun begynder at rode lidt rundt i mit hår og lægger en fin makeup, indtil jeg spørger hende, "øhm må jeg spørger dig om noget?" "selvfølgelig" siger hun og smiler, "ved du hvad alt det her er" hun griner let, "det er svær at fortælle" siger hun, før hun hiver den sorte kåbe af mig, "så skal du bare følge med mig" jeg rejser mig fra stolen og følger efter hende ud gennem en dør og ind i en omklædning. "hvad skal jeg her?" hun smiler bare og lukker derefter døren. "Altså hallo er der virkelig ingen der gider at fortælle mig noget her?" jeg kigger bare rundt, indtil jeg får øje på tøjposen der hænger på en bøjle. Jeg træder nærmere og ser en lille seddel hænge på den 'Til Sofia <3' Jeg åbner det lille papir, 'Tag den på :)'  Jeg tager det lille stykke papir af bølgen, lyner posen ned og ser den lækreste kjole hænge. Er den virkelig til mig? Jeg tager forsigtigt kjolen af bøjlen og tager den på, hvorefter jeg kigger mig selv i spejlet. Jeg ser faktisk okay ud.

Under posen står der en sko-æske, hvor der også er en seddel på med mit navn og da jeg åbner æsken, ser jeg de lækreste stilletter

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Under posen står der en sko-æske, hvor der også er en seddel på med mit navn og da jeg åbner æsken, ser jeg de lækreste stilletter. Jeg tager dem på og kigger mig igen i spejlet. De gjorde alligevel lidt. Jeg træder ud af døren igen og bliver mødt af en passe øjne, "wow du ser jo helt igennem fantastisk ud" siger hende damen fra før og kommer over til mig med en parfume i hånden, "må jeg?" spørger hun, jeg giver et nik og løfter hagen, så hun kan sprøjte det på min hals. "men hvorfor alt det her?" spørger jeg igen og forventer lidt at de svarer mig. Men igen får jeg ikke noget svar og jeg bliver bare ført ud til bilen igen og bliver kørt et nyt sted hen. 

Ligepludselig stopper bilen og manden smider en lille pose om til mig, hvor et lille tørklæde er i. "hvad skal jeg med dette?" jeg kigger forvirrende på det, "tag om dine øjne" jeg strammer det lille tørklæde om mine øjne, som han sagde og kort tid efter kører bilen igen. Nu bliver jeg for alvor nervøs. Hvor skal jeg hen?

Bilen stopper igen og denne gang da døren bliver åbnet, høre jeg nogle velkendte stemmer. "Gerd Anne?" spørger jeg, "hej Sofia, bare følg med mig" hendes ene hånd er på min ryg og den anden i min hånd og så bliver jeg ellers ført fremad. "pas på fortrinnet" siger Gerd Anne og jeg løfter min fod op, før vi går fem meter mere og hun siger, "stå stille her Sofia" jeg stopper og jeg mærker hun slipper grebet om mig og begynder at binde tørklædet om mine øjne op. Jeg får det af og bliver mødt med et kæmpe

"SURPRISE!!!!"

Jeg får det største chok og ser en masse mennesker stå i pænt tøj. Natascha kommer imod mig igennem den store menneskemængde, "tillykke med fødselsdagen" hun giver mig et kram, "men det er jo også din fødselsdag" hun smiler, "men ilm" fortsætter jeg. "hvem har sat alt dette op?" spørger jeg og kigger på alt hvad der er blevet lavet af pynt osv. "Det har ham der" siger hun og vender mig rundt.

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now