Kapitel 31 // konkurrence

2K 63 5
                                    

Der er kun 5 min til at vi lander. Jeg er mega smadret og det er Marcus vist også, for han ligger og snork bobler ved siden af mig. "Kan du ikke lige vække Marcus, Sofia? Kommer det fra Kjell Erik der sidder bag os. Jeg kigger lidt på Marcus, han ser faktisk ret sød ud, når han sover. Martinus har fortalt mig, at Marcus ikke er et morgen menneske, og derfor ikke skal vækkes på en hård måde, for så er han sur resten af dagen. Okay hvordan gør jeg lige det her. "Marcus du skal vågne" hvisket jeg blidt i hans øre.

Marcus synsvinkel

Jeg mærket en kilden ved mit øre "Marcus du skal vågne" jeg kan tydeligt høre det er Sofia. Det slipper et lille smil fra mine læber, mens jeg stille åbner mine øjne. Jeg drejer mit hovede og møder Sofias smukke øjne, årh hun gør mig skør. "Vi lander om 5 min" siger hun og kigger derefter ud af vinduet. Jeg kigger op i loftet og kommer til at tænke på hvor heldig jeg er, at jeg skal være på ferie med den smukkeste pige i hele verden.

Sofias synsvinkel

Vi træder ud af lufthavnen og jeg mærker med det samme den varme brise mod min hud, dejligt. Kjell Erik har skaffet os en taxa ud til en lejlighed som de bor ved årligt, som vi så også skal bo i denne tur.
"Så nu er den her" siger Kjell Erik, idet der kommer en mini bus kørende. Taxachaufføren tager vores kufferter, mens vi sætter os ind. Jeg sidder ved siden af Martinus. Han ser virkelig træt ud. Turen hen til der hvor vi skal bo er rimelig sjov, da ham taxachaufføren sætter noget hullabulla musik på. Martinus og jeg er bare ved at flække af grin, vi kan slet ikke styre os.
Det er en god halv time vi har kørt og vi er her endelig. Jeg spottet hurtig en pool, da vi går mod elevatoren op, jeg skal der i med det samme. Marcus og Martinus må have haft den samme idé, for med det samme vi kom op på værelset spurgte Marcus "vil I med i poolen"
Jeg skifter hurtigt til en bikini, tager mine klipklappere på og finder mine briller.

 Marcus og Martinus må have haft den samme idé, for med det samme vi kom op på værelset spurgte Marcus "vil I med i poolen" Jeg skifter hurtigt til en bikini, tager mine klipklappere på og finder mine briller

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Det er virkelig hyggeligt at bade sammen med drengene og i starten Emma. Vi et igang med at lære Emma at svømme uden armvinger og hun er virkelig dygtig, men bliver hurtigt træt. "Unger vil i have en is" bliver det spurgt og selvfølgelig et Marcus og Martinus de første til at komme op fra vandet, det er vist noget med at de elsker Thailandsk is, så jeg har lidt høje forventninger. Jeg vælger to kugler, banan og så en Marcus og Martinus elsker, men som jeg ikke kan udtale navnet på.
Drengene spiser hurtigt deres is og skynder sig ud i vandet igen. Jeg nyder min is og kigger bare på drengene der slås ude i vandet, altså for sjov.
Jeg før hurtigt spist min is og lavet en bombe så drengene får vand i hovedet. Marcus og Martinus udveksler nogle blikke da jeg kommer op af vandet og de begynder at svømme hen i mod mig. Jeg prøver at flygte, men de er for hurtige og får fat i mig og kastet mig rundt. Det er virkeligt sjovt, indtil der bliver lavet nogle konkurrencer om forskellige ting og så går der konkurrence gen i drengene. Vi ser hvem der kan først kan komme fra den ene ende af poolen og tilbage igen. Jeg starter mod Martinus og i det jeg næsten et henne ved enden og faktisk fører svømmer jeg ind i en pige. Hun vender sig om, og jeg  set det er.....

I know you love me - Marcus & Martinus Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin