Kapitel 71// Maraton!! 4

1.6K 57 0
                                    

Selvom man godt kunne tro, at nu hvor jeg har fundet ud af, at min rigtige mor ikke var min rigtige mor, og mine forældre rent faktisk bord her på vejen, er jeg nok flyttet hjem til dem, men nej, jeg har valgt at jeg stadig tager mit udvekslingsår hos familien Gunnarsen, og så er der derefter en masse papirer der skal være i orden, nu hvor jeg faktisk er adopteret.

"Ej er du okay?" var Gerd Anne's reaktion, da vi fortalte hende omkring det. "Det er faktisk sådan, at de har inviteret os til at spise hos dem i aften, for at fejre nyheden" fortæller Martinus, mens Marcus står og holder om mig bagfra. "jeg elsker dig" hvisker han og kysser mig på næsen, men vi bliver hurtig afbrudt af Emma, "Sofia, må jeg godt lige snakke med dig?" jeg går med hende ind på hendes værelse, hvor vi begge sidder på hendes sengekant.

"skal du så forlade os igen?" spørger hun trist. "nej Emma, jeg bliver her hos dig indtil året er omme, og så må vi finde ud af noget derefter" og jeg kan med det samme se hendes ansigt gå fra trist til glad, "mener du det?" siger hun, jeg nikker og hun omfavner mig med et af hendes dejlige kram. Emma er seriøst den næstbedste til at give krammere, den bedste er selvfølgelig Marcus, men Emma kommer godt efter det.

"Vil du ikke spille et spil med mig?" beder hun mig, og selvfølgelig vil jeg det, så vi sætter os på gulvet og spiller et kortspil. Jeg tror vi har spillet i sådan en halv time, inden Gerd Anne banker på døren, "hey piger, I skal til at gøre jer klar, hvis I skal med over og spise" vi pakker spillet sammen og rejser os.

"hey Sofia, vil du ikke hjælpe mig med at finde noget tøj, du er så god til det?" spørger hun, da jeg er på vej ud af døren, "selvfølgelig vil jeg det" svare jeg og går over til hendes skab, hvor vi finder et mega cool sæt og derefter går vi ind på mit værelse og ligger det på min seng, hvor vi derefter går ud på badeværelset, for at skylle vores kroppe.

Da vi er færdige på badeværelset, går vi ind på mit værelse, for at tage vore tøj på

Da vi er færdige på badeværelset, går vi ind på mit værelse, for at tage vore tøj på

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Er I klar?" bliver der råbt nedenunder. "er du klar Emma?" spørger jeg hende og hun nikker. Vi går sammen ned af trapperne og bliver mødt af to drenge og et styks forældre med store øjne og åben mund, "skal vi gå" siger jeg, da jeg går forbi Marcus. Han blinker et par gange med øjnene og følger derefter med. "Du ser godt ud" hvisker han i mit øre, da han når hen til mig. "Det ved jeg godt" siger jeg drillende og begynder at gå stærkere, "skal du provokere" siger han og tager fat om min talje, for derefter at løfte mig op. "Gem lidt til mig senere" hvisker han da han løfter mig ned og giver mig i smæk bag i, "heeey" griner jeg og går hen til Emma.

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now