Kapitel 96// spraytan

1.5K 69 6
                                    

I dag er det den 30 december, dagen inden nytårsaften og jeg skal være sammen med Natascha, Emma og Gerd Anne i dag. Vi skal ind til byen og forkæles lidt, så det glæder jeg mig rigtig meget til.

"så hvad er planen for i dag?" spørger Kjell Erik da vi alle sidder om morgenbordet og spiser nybagte boller. Jeg kigger over mod Gerd Anne, "vi skal ned i byen og lave hemmeligheder" svare Gerd Anne og kigger over mod mig med et lusket smil, "men vi må nok også hellere til at gøre os klar" Natascha tager fat i min arm, selvom jeg ikke er færdig med at spise. Vi kommer op på værelset, hvor vi begge får valgt et outfit der er passende til det vi skal lave, nemlig noget løst tøj og ingen makeup.

Da vi kommer ned igen, har både Gerd Anne og Emma sit overtøj på, så vi skynder os at tage vores på og så er vi ellers dem der er ude af døren og på vej til Mosjøen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Da vi kommer ned igen, har både Gerd Anne og Emma sit overtøj på, så vi skynder os at tage vores på og så er vi ellers dem der er ude af døren og på vej til Mosjøen. 

Vi er endelig kommet til stedet, så vi træder ud af bilen og ind i butikken. "hej velkommen til spraytanshoppen" vi træder alle ind i shoppen, der dufter af duftlys "hej, vi har en tid her om 5 min" svare Gerd Anne, imens vi andre tager vores overtøj af og sætter os over i stolene. Vi når lige at sætte os før vi bliver kaldt ind "Så skal I bare følge med mig" Natascha og jeg rejser os og følger med kvinden ind i et lille rum, "hvis i bare smider jeres tøj, undtagen jeres trusser og så tager håndklæde om jer og går ind af den lille dør her til venstre, så vil jeg stå på den anden side" vi nikker begge to og begynder at tage vores tøj af, "jeg kender nogle der vil elske at se os lige nu" griner Natascha, hvilket også får mig til at grine, for jeg lige præcis hvem det er hun tænker på.

Vi kommer ind i et andet lille rum, hvor hende kvinden står klar. "den første skal bare træder her ind i kabinen" Jeg kigger mod Natascha, som tegn på at hun skal være den første. Natascha smider håndklædet og træder ind i kabinen. Der går ikke særlig lang tid, før Natascha kommer ud igen helt lækkerbrun og det nu er min tur. Efter en vild grænseoverskridende oplevelse er vi endelig færdige og resultatet er blevet virkelig flot, selvom farven er rimelig voldsom lige nu. "Ej hvor ser I bare lækkerbrune ud" siger Gerd Anne da vi kommer ud af lokalet, med vores tøj på igen. "tusind tak for denne gang" siger både mig og Natascha på samme tid, hvilket får os og kvinden bag disken til at grine. 

"Skal vi køre hen og få lavet de negle der?" siger Gerd Anne, da vi er gået ud af butikken og Emma begynder at hoppe og danse. Vi går ikke særlig langt, før vi også er noget hen til salonen. Vi får alle sammen lavet negle og de er bare så lækre. Jeg har virkelig savnet sådan en hyggedag med dem også Emma. Jeg har ikke været så meget sammen med Emma, hvilket jeg er sygt ked af, da jeg virkelig holder meget af hende, men så er det godt at jeg skal hjem til Natascha efter dette og sove til i morgen, hvor så at Emma kommer og vi gør os klar til nytårsaften.

"Er I klar til at komme hjem?" spørger Gerd Anne, da hun har fået betalt og vi går ud af salonen. "Du sætter os bare af hjemme hos Natascha ik?" spørger jeg og Gerd Anne nikker som svar, "men har du dit tøj hjemme hos Natascha?" "ja og jeg tog også Emma's tøj med, så hun ikke glemmer det i morgen" Gerd Anne smiler som svar og vi sætter os alle ind i bilen og køre mod Trofors. 

Emma begynder at pille ved radioen og ligepludselig stopper hun og radioen begynder at afspille "to dråper vann" og min reaktion var bare at flække af grin og så kigge på Natascha, hvorefter vi alle begyndte at synge med, selv Gerd Anne og så går turen bare meget hurtigere hjem.

"tak for i dag, vi ses i morgen" Natascha og jeg træder ud af bilen og skynder os ind, da det er fucking koldt og jeg ik har særlig meget tøj på, i forhold til at det er minusgrader. "heii" råber Natascha da vi er komet ind og har lukket døren, "hej piger" lyser det ude fra køkkenet, hvor mor står og tager kanelsnegle ud af ovnen. "mmmmm" siger jeg og går over til de kanelsnegle der allerede er ude, hvor jeg tager en i hånden til mig selv og en til Natascha, hvorefter vi går ovenpå, ligger os i sengen, tænder for fjernsynet og spiser kanelsnegle.

Sådan blev aftenen eller brugt på og så gik vi selvfølgelig også i bad, da der var gået 8 timer siden vi fik vores spraytan. Vi når lige at ligge os under dynen, før min telefon ringer. 

"Min smukke dreng<3" står der på displayet og jeg tager den selvfølgelig med det samme:

(Marcus - Sofia)

"Hey smukke"

"Du skal stadig ik kalde mig for smukke"

"men du er smuk og jeg savner dig"

"Jeg savner dig mere og jeg vil gerne have dig her i min seng"

"Det kan vi da gøre i morgen"

"uhhh det glæder jeg mig til"

"Kan du sove godt skat"

"jeg kan da prøve nu hvor du ikke er her"

"Elsker dig"

"Elsker dig smukke - sov godt"

Jeg ligger på og putter mig godt ind i dynen, hvorefter jeg vender mig om mod Natascha der allerede er faldet i søvn. Hun kan da også bare falde i søvn på nul komma fem.

Sorry sorry sorry for ikke at være aktiv og jeg ved godt det er for dårligt, men jeg prøver også så snart jeg har tid til at skrive et kapitel, at jeg så gør det.

Ved godt at dette kapitel var MEGA kedeligt og det er jeg ked af, men har ingen ideer.

Kys fra Anni<3


I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now