Kapitel 79// :( :

1.6K 65 19
                                    

Da jeg kommer ind på hotelværelset, sidder Marcus og pakker sin kuffert. Jeg lukker forsigtigt døren og lægger en hånd på Marcus' skulder. Han vender sig hurtigt om, og jeg kan se, at han har grædt. Han lukker sin kuffert, rejser sig op og går direkte forbi mig, uden at sige et ord. "Marcus kan vi ikke godt lige snakke?" han vender sit hovede, "der er intet at snakke om" er hans sidste ord, inden han går ud af døren. Jeg bryder fuldstændig sammen og sætter mig på sengekanten, mens mine tårer bare løber, som var det et racerløb, ned af mine kinder. "Men det var jo ikke min skyld..." hvisker jeg for mig selv.

Pludselig bliver der banket på døren ind til værelset, da jeg ligner allermest lort. "kom ind" siger jeg stille mens jeg snøfter og ind kommer Natascha, "skal du med i lufthavnen og sige farvel til dem?" jeg kigger bare på hende og hun kommer med det samme hen til mig og trækker mig ind til sig, "han holdte mig fast" hvisker jeg stille og kigger op på hende, "hvad siger du?" jeg trækker mig stille væk fra hende, "jeg kunne ikke trække mig, han holdte fast i mig......jeg kunne ik..." men jeg bliver afbrudt af Natascha, "Sofia kig lige på mig" hun tager begge sine hænder om mit hoved, "fortæl det til Marcus" jeg kigger ned mod mit skød igen, "det er for sent" siger jeg stille, "hvad mener du?" spørger hun mig, "du skulle have set ham Natascha....han gik bare direkte forbi mig, uden at sige noget, og da han så sagde noget var det 'der er intet at snakke om'...." jeg rejser mig forsigtigt op fra sengen og går over til vinduet, hvor jeg ser de andre stå ude foran hotellet. Natascha rejser sig fra sengen og går over til mig, mens jeg vender mig mod hende, "er du sikker på, at du ikke vil med i lufthavnen og sige farvel" hun stryger en tot om bag mit øre, mens jeg nikker, "jeg skynder mig at komme tilbage og så skal vi bare tøsehygge" jeg nikker mens den sidste tåre løber ned af min kind, men hun tørrer den væk inden den rammer jorden og giver mig et kys i panden, "vi ses" og så er hun ellers hurtigt ude af døren. Jeg kigger ned på de andre, og kan se Marcus bare stå der med sin telefon og være iskold. Natascha ses dernede kort tid efter og jeg kan se dem alle gå ind i bilen og køre afsted.

Hvis i undre jer over, hvorfor vi skulle sige farvel til drengene, er det fordi de skal til Danmark og holde koncert, og være der den næste uges tid. Gerd Anne, Emma, Natascha og mig, skulle bare være her i Oslo, mens Mine og Natascha's forældre køre hjem. Det er stadig mærkeligt at kalde dem mine forældre. Jeg sætter mig tilbage i sengen, hvor jeg ligger mig under dynen, der stadig dufter af Marcus, hvilket får mig til at blive endnu mere ked af det. Jeg har virkelig ødelagt dette denne gang, selvom det ikke var min skyld. Jeg vidste at jeg ikke skulle stole på Frederik. "Argh jeg vil aldrig se ham igen" råber jeg og smider puden væk og tænder for fjersynet, hvor der lige nu er 'Titanic. Selvfølgelig! selvfølgelig skal den mest triste og romantiske film komme på lige nu. Jeg hader mit liv.

Pludselig banker det på døren igen og ind kommer Natascha, med en kæmpe kurv, fuld af mit ynglings slik og chokolade. hun kigger over mod fjernsynet, mens hun ryster på hovedet, "hvorfor ser du den film?" jeg løfter min skulder og hun sætter sig over ved siden af mig og finder en anden film, der får os til at skrælgrine. Vi får virkelig hygget os og får mig nærmest til at glemme hele situationen med Marcus, lige indtil der kommer en reklame i fjernsynet omkring deres nye sang. 

Natascha kigger med det samme over på mig, mens mine øjne begynder at blive våde igen, "du holder virkelig af ham" siger hun og jeg nikker, "så har jeg noget jeg gerne vil vise dig" siger hun og finder sin mobil frem, mens hun finder en optagelse, hvorpå samtalen mellem mig og hende fra tideligere er, "få ham tilbage" siger hun.


Hey friends!

Jeg har har tænkt over at give en af jer et shoutout, så hvis du har en historie andre burde læse, så skriv navnet, hvorfor jeg skal vælge lige din historie og din instabruger:-)

glæder mig til at se jeres historier og tjekke jeres instaprofiler ud <3

følg da lige min: anni_sollingvraa

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now