Kapitel 99// Vi skal til Tyskland

1.7K 59 25
                                    

Da jeg vågner her til morgen er jeg sådan virkelig træt, altså du ved så træt at jeg skulle tvinge mig selv op af sengen, men det er jo også klart, når klokken er 06:30 om morgen og vi lige om lidt skal køre mod lufthavnen. 

Jeg trækker min bukser op og smider en almindelig hvid t-shirt over hovedet, hvorefter jeg sætter mig ved mit bord og ligger bare en smule makeup, så jeg ikke ser så dødtræt ud. Jeg er virkelig træt og jeg falder nærmest i søvn ved bare at sidde og kigge på mig selv i spejlet, "godmorgen skat" Marcus kysser mig på kinden og jeg får et mindre chok. Jeg have været faldet i staver, hehe. "godmorgen" svare jeg træt, "men hvorfor er du så frisk" spørger jeg ham, lige inden han går ud af døren igen, "jeg glæder mig bare" siger han glad og går ud.

Glæder sig? til hvad? han plejer overhovedet ikke at være sådan normalt, inden de skal til et nyt land og spille for tusindvis af piger. Nej der må altså være noget andet? jeg tænker meget over det, imens jeg ordner mit hår og får pakket de sidste ting ned i min nye håndtaske. Jeg kigger mig en sidste gang i spejlet og opdager at jeg stadig ser lige så træt ud som før, så jeg snupper hurtigt mine solbriller fra nederste skuffe og ligger den i tasken.

 Jeg kigger mig en sidste gang i spejlet og opdager at jeg stadig ser lige så træt ud som før, så jeg snupper hurtigt mine solbriller fra nederste skuffe og ligger den i tasken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg går ned af trapperne og ser alle vores tasker stå ude i gangen. Gerd Anne og Emma skal også med til Tyskland denne gang, så derfor er der ekstra mange tasker og endnu mindre plads i bilen, men det går nok. Natascha skal ikke med til Tyskland, da hun skal være sammen med nogle andre piger. 

"godmorgen Gerd Anne" jeg kommer ud i køkkenet og ser Gerd Anne stå og lave nogle små madpakker til turen, da vi ikke når at spise morgenmad herhjemme og derfor skal gøre det i bilen, "godmorgen Sofia, sovet godt?" jeg stille mig hen ved siden af hende, "ja jeg har sovet fint, skal jeg hjælpe?" hun nikker og jeg begynder at hjælpe hende, indtil vi ligepludselig bliver afbrudt af Emma, der kommer løbende ind igennem køkkenet, med Martinus lige i hælene, "giv mig så min telefon Emma" råber Martinus imens de løber rundt i huset, "EMMA GIV SÅ MARTINUS SIN TELEFON" råber Kjell Erik ude fra gangen, før han åbner døren ud til og bære vores tasker ud i bilen. 

Emma stopper op og en forpustet Martinus stopper lige efter hende, hvorefter hun giver ham hans telefon. "VI KØRE OM FEM MINUTTER" råber Kjell Erik, hvorefter man kan høre Marcus komme løbende glad ned af trapperne og ind i stuen, hvor ham og Martinus tager et par selfie, før det er tid til at tage afsted.

***

Midt under turen mærker jeg forsigtigt Marcus' hånd tager min  og flette vore fingre sammen. Jeg vender mit hoved mod hans og ser direkte ind i hans brune øjne. De øjne der fik mig til at blive forelsket i ham, for det er jeg. Jeg smiler automatisk når jeg ser på ham, hvilket han gengælder og jeg får et smil tilbage. Jeg vender synet til vores hænder og læner forsigtigt mit hoved op af hans skulder og han giver mig et lille kys på panden, "jeg elsker dig" siger jeg stille og kysser hans hånd, hvorefter jeg falder stille og roligt i søvn.

Der er en der ager mig på kinden og jeg åbner stille mine øjne og ser det er Marcus, "vi er ved lufthavnen nu" hvisker han og kysser mig igen på min pande og vi træder begge ud af bilen, tager vores tasker og går ind i lufthavnen. Der er et par fans da vi kommer derind og så venlige som drengene nu er også selvom de er pisse trætte, tager de et billede med pigerne, men der går ikke særlig lang tid, før deres vagt Kenneth fører os videre i lufthavnen og vi kommer op i et rum med sofaer og venter på, at vi skal med flyet til Danmark, hvor vi skal mellemlande og så videre til Berlin. 

Vi sætter os i en sofa Marcus og jeg, "vil du se med?" spørger han og rækker mig hans ene høretelefon, hvorefter vi begge sidder og ser videoer på hans telefon. Jeg falder nok lidt i staver, imens jeg ligger op af Marcus og ser youtube videoer og høre intet af hvad der sker rundt om mig, indtil der er en der rør mig stille på min skulder. Jeg kigger op og fjerne høretelefonen fra mit øre, "vi skal med flyet nu" siger Kjell Erik og jeg følger selvfølgelig efter ham, med Marcus lige i hælene. 

Vi træder ind i flyet og finder det nummer sæde vi har. Jeg skal sidde mellem Gerd Anne og Emma. Jeg sidder og kigger på min telefon, da Emma prikker mig på skulderen, "vi du spille det her med mig?" jeg kigger på hendes Ipad, "self, hvad går det ud på" jeg ligger telefonen væk, imens Emma begynder at forklare mig spillet, ".....jeg har spillet det med Martinus mange gange og det er virkelig sjovt" afslutter hun med, hvorefter jeg nikker og prøver så godt jeg nu kan, selvom det er en smule svært, når det er Emma man spiller imod, der kender og kan dette spil ud og ind. "yes jeg vandt!" siger hun og jeg griner bare, selvom jeg er en rigtig dårlig taber, men denne må jeg give hende, hun er god. Jeg sætter mig tilbage i sædet og begynder at snakke med Gerd Anne indtil der er gået så lang tid, at vi nu skal lande. Jeg spænder bæltet godt fast og sætter mig tilbage i sædet og håber på at alt går godt, men selvfølgelig gør det det, for dem der flyver er jo nogle der er uddannet i det og har styr på det.

Jeg bliver lettet, da vi endelig er landet og vi nu kan gå ud af flyet og hen i et nyt område med sofaer, hvor vi så kan vente på det næste fly vi skal med. "Er du nervøs?" spørger jeg Martinus, imens vi sidder og venter i sofaerne, "hvorfor?" svarer han og kigger på mig, "du sidder bare og tripper med dit ene ben" griner jeg og kigger ned på hans ben, hvilket han også gør og begynder at grine ligesom mig. 


Hey piger!

Dejligt at høre fra mig igen? hehe - jeg ved godt det er lang tiden siden og dette skriver jeg til hvert kapitel, men det er virkelig fordi at jeg ikke har så meget tid.

Men hvad jeg har tid til, er at streame drengenes nye sang "make you believe in love" og glæde mig over at jeg allerede har billetter til deres næste koncert i Danmark..... :)


I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now