Kapitel 121// en dejlig morgen

1.5K 45 12
                                    

Jeg mærkede små kys på skulder og helt op til min kind. "Marcus" sagde jeg lavt og puttede mig godt ind til ham. "godmorgen" siger han og kysser mid igen på skulderen. Jeg strækker mine arme, men kommer hurtigt i tanke om i går/nat og derefter trækker jeg hurtigt lagnet over mig og bliver en smule rød om kinderne, da jeg ser Marcus' reaktion. Han har et kæmpe smil på læben. "stop Marcus" griner jeg og skubber ham på skulderen, så han falder tilbage i sengen, "det er altså ikke sjovt" jeg sætter mig op og beholder lagnet om min krop, imens jeg prøver at lede efter noget badetøj. Jeg kigger rundt på værelset og ser, at mine ting er placeret i den anden ende af rummet, så jeg kigger tilbage på Marcus der ligger med armene bag nakken, med et lille lumsk smil på læben. Jeg smiler bare flabet mod ham og kravler stiller over ham, men jeg bliver hurtigt stoppet af Marcus, der placere sine hænder på min læn og trækker mig helt ned til sig. 

Mit bryst ligger mod hans og det hele bliver en smule akavet med tanken om, at vi begge intet tøj har på. Jeg bider mig i læben og kysser Marcus hurtigt, før jeg rejser mig og skynder mig ud på badeværelset, tager en morgenkåbe på, før jeg går tilbage til værelset, hvor min kuffert er og finder et sæt badetøj jeg kan have på i dag.

Jeg fandt min blå/hvide bikini, som jeg btw. elsker, tilføjede min hvide kimono og denim shorts, før jeg åbnede dørene ud til terrassen og gik derud. Jeg stod og beundrede den flotte udsigt, "hvad er klokken?" spørger jeg Marcus, jeg får ikke noget svar med det samme, men mærker istedet to hænder omkring mig og et kys på kinden, "09:35" jeg smiler bare og lader min ene arm køre om bag mig og om hans nakke. 

" Skal vi gå ind til Nalle og Martinus?" spørger jeg ham om, da jeg har vendt mig rundt og ser ham direkte ind i øjnene

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

" Skal vi gå ind til Nalle og Martinus?" spørger jeg ham om, da jeg har vendt mig rundt og ser ham direkte ind i øjnene. Han smiler, giver mig et kys og svare mig med et, "selvfølgelig" han tager min hånd og fletter stille sine fingre ind i mine, før vi går ud af døren og hen til Nalle og Martinus' hytte. Vi banker let på døren og høre et, "hvem er det?" jeg kigger underligt på Marcus før jeg svare, "Sofia og Marcus?" der bliver hvisket lidt, før vi høre et "vent lige 2 sek" igen kigger jeg underligt på Marcus og får de mærkeligste tanker, før døren bliver åbnet af Martinus med lad mig sige, et MEGET rodet hår. "godmorgen" siger han og både jeg og Marcus svare ham, "godmorgen" og jeg går derefter ind i deres hytte, der virker utrolig lummert og endnu mere lummert, da jeg ser hvordan sengen ser ud.

Jeg griner kort inde i mig selv og går derefter hen til badeværelsesdøren og banker på, "Natascha?" døren bliver åbnet og jeg bliver lukket ind til Natascha, der har et meget stort smil på læben, "der er vist nogen der er vågnet godt op i dag" siger jeg og er lige ved at flække af grin og endnu mere, da jeg ser Natascha rødme en smule. 

_______________________

Vi sidder lige nu alle om et bord på restauranten og spiser en lækker morgenmad, med en masse lækre eksotiske frugter. Jeg elsker Maldiverne. Vi har det så sjovt alle sammen, især når min far kommer med allemulige mærkelige teorier. "hvad skal vi lave i dag?" spørger jeg midt under samtalen, "Jeg har lejet en dykkertime, så vi skal ud og dykke" og humøret blev lige 10% bedere end det var før. Jeg har altid gerne ville dykke. 

Vi får spist færdig og gået tilbage til hytterne, hvor vi pakker en lille taske. Jeg får pakket et GoPro, så vi kan filme under vandet, samt mine solbriller og solcreme, før vi alle mødes ude foran hytten og går fælles hen til stranden, hvor der venter en båd, der skal tage os med. 

Jeg kan mærke, at Marcus er lige så spændt som jeg på denne oplevelse, for han går bare rundt og smiler hele tiden. haha. Det ser så fucking sjovt ud. Vi er endelig noget frem til båden og skal til at op i den. Far træder først op, så mor efterfulgt af Natascha og Martinus. Jeg står bare og kigger rundt og venter på at det bliver min tur, som er den sidste der skal op på båden. Der er lidt langt op til både og bliver nødt til at have lidt hjælp, da en hånd rækker frem. Jeg kigger op og ser en lækker ung fyr, men gyldenbrun hud, mørkt hår og brune øjne. Jeg vil gætte på at han er på omkring min alder. Jeg tager imod hans hånd og holder øjenkontakten hele vejen op, "thank you" svare jeg ham, da jeg er noget op på båden og jeg får et blink tilbage, før Jeg kigger hen på Marcus der ser en smule sur på ham drengen. Jeg sætter mig ved siden af ham og hvisker ham i øret, "slap af, han er ikke noget særligt" Marcus kigger ned på mig og kysser mig på panden, før han vender sit hoved ud mod vandet. Dog er ham drengen lidt noget særligt og jeg kan alligevel ikke holde op med at kigge lidt på ham.

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now