Kapitel 5 // Vi fik øjenkontakt

2.4K 65 2
                                    

"bare fordi jeg ikke, ligesom de andre piger, er ved at dø over, at jeg står i samme lokale som jer, så skulle der være noget galt?" han kigger lidt forskrækket på mig "Hvorfor så sur?" og i det han siger det går han igen hen til de andre. Typisk kendte.


De andre piger har nu stået sammen med disse drenge eller Marcus og Martinus, og som de nu hedder, i lang tid nok til a vi skal ind og se showet nu, dejligt tænker jeg bare, så kan vi i det mindste se på noget nyttigt. Vi blev ført ind i studiet, og det er faktisk meget mindre, end hvad det ser ud til. Vi er så heldige, at have fået de forreste pladser, så vi sætter os ned og venter på at kunne komme ind. Inden showet kommer i tv'et, kommer der en lille mørkhåret mand ind, med et par høretelefoner rundt om nakken. "ER I KLAR?" råber han ud over hele salen, og selfølgelig råber alle helt vildt spændte tilbage. "godt, for nu skal i høre.." fortsætter han og alle lytter koncentreret med. "når kameraerne tændes, skal i begynde at klappe, og i skal huske at få den fedeste stemning herinde, for ude bag ved.." siger han og peger mod backstage, "der står nogle deltager og er virkelige nervøse, så husk at få dem til at føle sig hjemme" Alle i salen svare med at ja. Jeg kigger lidt rundt i salen og ser en masse piger, med trøjer og huer, hvor på Marcus og Martinus er på. Inden manden går ud slutter han lige af med at sige "husk at vi har gæsteoptræden i dag, og i dette tilfælde har vi fået de to norske superstjerner på besøg.." han bliver hurtigt afbrudt af skrigene piger. Jeg ruller bare med øjnene og venter på at showet skal starte. Manden griner bare og går ud af rummet.


Efter pauserne

"velkommen tilbage" siger en af værterne, og vi publikum reagere selvfølgelig på det og begynder at klappe, nogle af pigerne skriger, men det er nok fordi at Marcus og Martinus skal optræde nu. Orh, jeg gider seriøst ikke at høre på de to drenge mere, seriøst! hvorfor skal de fylde så meget, lad os nu fokusere på showet og for engangsskyld deltagerne, det er jo trods alt dem det hele handler om, og ikke de der to drenge. Mine tanker bliver afbrudt af værterne og en masse skrigende piger. "byd velkommen til Marcus og Martinus!!" råber en af værterne og en melodi starter. Pigerne er begyndt at skrige endnu mere og jeg er snart ved at få nok, pigerne ved siden af mig sidder også og græder, altså hvad sker der, så specielle er de jo heller ikke....

"I say I say hey bae

I'm gonna find

a way to call

you bae bae

Take a chance on me

and when the party's over

know I'll be going over

Say hey, bae,

take a chance on me

Bae"

Idet Martinus synger dette, lægger jeg hurtigt mærke til at Marcus kigger over på mig. Jeg ruller bare med øjnene og kigger derefter ned i jorden. Jeg kan tydeligt høre at Natascha synger med, er hun fan eller? ej det må hun da være, men hvorfor så ikke fortælle mig det.

Marcus begynder at synge og jeg kigger automatisk op, vi får hurtigt øjenkontakt.

"Wait a second,

just a minute

Girl you had me

at hello I love

What you give me

And girl I want more

of everything you got"

Jeg kigger mod pigerne der sidder ved siden af mig, som tror at han kigger på dem, det så komisk at de går så meget op i det. Jeg kigger mod Natascha, der åbentbart har opdaget at Marcus står og synger til mig, hun blinker frækt med det ene øje. Jeg griner bare og ryster på hovedet. Jeg skal virkelig ikke have noget med hverken Marcus eller Martinus, de minder mig om to 12-13 årige drenge, der går og synger Mgp. Håber snart denne aften er overstået, så jeg kan komme videre i mit liv.


Sofia er vidst ikke helt tilfreds med, at skulle høre Marcus og Martinus optræde? og hvad betød det at Marcus og Sofia fik øjenkontakt?

kærlighed til jer <3

//Anni



I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now