Kapitel 8 // jeg kommer til at savne dig

2.1K 61 4
                                    

Min telefon kommer med en lyd, nede fra min lomme. Det er sikkert en besked fra min mor. Men nej, det er igen en notifikation. Jeg kigger op på Natascha, der bare blinker og smiler.

•••

Det var en DM fra marcusandmartinus. Arh, hvorfor kan de ikke lade mig være, hvis jeg skulle sige det lige ud, så ville jeg ønske, at jeg aldrig nogensinde, var med til at møde Marcus og Martinus. Der er så mange andre piger der hellere vil møde dem og så har jeg, som overhovedet ikke kendte til dem, ind og møde dem. Beskeden gør mig lidt nysgerrig.Jeg går ind på beskeden:

Marcusandmartinus: Hvorfor må vi ikke følge dig??

Okay, det er lidt mærkeligt at de skriver til mig, fordi de ikke må følge mig, jeg er jo ikke dronningen. Jeg vælger at svare for at afslutte dette første og forhåbenligt sidste og eneste møde jeg får med dem.

Sofia02: for det første er det sygt mærkeligt at i vil følge mig. Er i sådan ved alle piger i møder?? Og for det andet jeg kender jer ikke og I har heller ikke min interesse. Sorry not sorry.

Marcusandmartinus: hvad mener du med "er i sådan ved alle piger i møder"?

Han ved jo godt hvad jeg mener, altså er han dum eller hvad?

Sofia: altså hvorfor vil i følge mig, når I ikke gider at følge jeres fans? Det er jo totalt latterligt. Mange af jeres fans har måske mødt jer mange gange, men mig som I har mødt en gang og vi er nærmest ikke snakket sammen.

Marcusandmartinus: det kan godt være at du har det på den måde, og jeg kan da også godt give dig lidt ret......men du er noget specielt.

Sofia: okay hvem skriver jeg med?

Marcusandmartinus: Marcus....

Sofia: okay hør her Marcus, jeg er ikke noget specielt, måske er jeg noget specielt i dine øjne, fordi jeg ikke er som de andre piger, der bare overfaldet dig, med det samme de ser dig og din bror......

Marcusandmartinus: det er ikke fordi du ikke overfalder mig, men du er virkelig noget specielt.....og jeg vil gerne lære dig at kende.

Sofia: men jeg gider ikke at lære dig at kende og jeg håber at det er sidste gang du og din bror kontakter mig. I har jeres liv, jeg har mit svære er det ikke!

Og med det slukker jeg min telefon og ligger den i lommen. "Kom vi taget hjem nu!" Siger jeg og hivet Natascha med ud af døren og hen til det aftalte sted, hvor Natascha's mor skal hente os.

•••

Det er nu godt 2 måneder siden, at vi var til Danmark har talent finalen, og mødte "Marcus og Martinus" Gud ske tak og lov, at de/Marcus ikke har kontaktet mig siden. Jeg ligger lige nu hjemme hos Natascha, surprise! Angående Marcus og Martinus har Natascha spurgt meget ind til vores beskeder. "Det er ikke vigtigt" er nok min mest brugte forklaring, men hun hopper ikke på den. Det havde jeg nok heller ikke gjordt, hvis hun havde skrevet med et af mine 'idoler', altså hvis jeg havde nogle. Ej hvis jeg skulle vælge én jeg ser op til, så må jeg vælge Maddie Ziegler hun er virkelig en virkelig dygtig danser, og jeg ville elske at danse med hende, men det kommer sku nok aldrig til at ske.

Vi har snart sommerferie og skal begynde i niende. Jeg har hørt at det er et rimelig nemt år at komme igennem og så skal jeg på udvekslings år i Norge. Jeg er faktisk mega spændt på at høre, hvor jeg skal bo og hvem jeg skal bo hos. Jeg håber bare ikke, at jeg skal bo hos nogle gamle mennesker, men uanset hvad skal det nok blive det bedste år nogensinde. Jeg har fået af vide, at jeg til december får af vide hvor jeg skal bo henne i Norge, men ikke hos hvem, da det skal være hemmeligt. Jeg fælder en lille tåre omkring det at skulle forlade Natascha i et år, jeg kommer virkligt til at savne hende.

Natascha afbryder mine tanker, ved at spørger hvad der er galt. Jeg giver hende bare ikke ordentligt kram. Hun krammer igen og vi bliver siddende sådan i cirka 5 minutter. "Når fortæl mig så hvorfor du ser så trist ud, og hvorfor der kom tåre ned af dine kinder?" Jeg sank og fortalte hende så, "jeg kommer bare til at savne dig sådan, når jeg skal til Norge" jeg snøfter og hun giver mig et ordentligt kram. "Vi SKAL bare nyde det kommende år vi har sammen, og så er det jo kun et år + så findes der Skype" jeg smiler til hende, idet hun fortsætter "...jeg lover, at året kommer til at gå stærkt og du ikke kommer til at mærke at jeg ikke er der, fordi du kommer til at opleve så meget nyt", jeg nikker "det har du måske ret i"

Klokken blev mange og vi lagde os til at sove, så vi kunne blive friske til i morgen.

Pff af Natascha og Sofia❤️

____________________________________

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


____________________________________

Jeg har været til juniorstævne denne weekend og har ikke haft mulighed for af uploade :)

Kan i lide historien indtil videre? ❤️

// Anni

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now