Kapitel 28 // kysset?

2.2K 63 4
                                    

Vi er på vej mod søen og jeg har en smule sommerfugle i maven. Jeg tror Martinus har set at jeg er spændt, så han tager sin arm rundt om min nakke, "de ville kunne lide dig" jeg kigger på ham med et smil, det er virkelig dejligt, at jeg har kunne finde sådan et godt venskab med ham. Jeg lagde selvfølgelig godt mærke til at Marcus kiggede, da Martinus lagde sin arm om mig, måske har han fået nogle forkerte signaler, da vi sov sammen og da vi dansede sammen, men jeg forstår det ikke, jeg syntes jeg har været rimelig tydelig omkring, at han bare er min ven. Jeg er også helt fast besluttet om, at jeg ikke skal have nogen kæreste her i Norge, det vil blive alt for mærkeligt, når jeg skal hjem til Danmark igen, og jeg duer bare ikke til langdistance forhold.
Vi er noget til søen, og jeg kan se de andre. Nu bliver jeg virkelig nervøs, hvad hvis de ikke kan lide mig? Martinus slipper mig, da han også får øje på dem og så går de ellers direkte hen til deres venner. Drengen sender mig en masse blikke, men jeg tager ikke rigtig imod dem. Der sidder også nogle piger og jeg får hurtigt øjenkontakt med en af pigerne, hun rejser sig hurtigt op og går direkte hen til mig, okay nu bliver jeg nervøs. "Hej, mit navn er Noora." Siger hun og smiler til mig. Hun virker faktisk vildt sød. "Vil du med over til de andre?" Spørger hun mig, jeg kigger over mod Marcus og Martinus, der stadig står sammen med deres venner og lavet alle mulige håndtegn, jeg svare med et ja og så går vi sammen over til de andre.

Drengene er endelige blevet færdig med at lave de der mærkelig ting med deres venner og er nu kommet over til os. Jeg kom rimelig hurtig i snak med de andre piger og drenge, og har nu fundet ud af, at de andre hedder Liv, Silje, Freja, Noora, Lauritz, Arian og Tomas. De er virkelig mega sjove.
Der bliver fortalt en masse historier osv. Og jeg får flere gange øjenkontakt med Marcus.
"Skal i med ud og bade?" Spørger Arian og kigger på os andre. Det er et helt klart ja fra alle. Det hele går jo ud på konkurrence for drenge, så selvfølgelig går det ud på at komme først. "Den der kommer sidst i vandet skal kysse personen der kommer først" er der en der råber, jeg når ikke at se hvem, men jeg skal ikke kysse nogle, så jeg skynder mig at smide mit tøj og inden jeg ser mig om, er den første allerede i vandet, Marcus. Jeg løber hurtigt ned, men på vejen er der en der skubber til mig og jeg falder med hovedet først ned i sandet. Arh det gjorde virkelig ondt. Jeg sætter mig op og tager mig til hovedet. Jeg kan høre en komme løbende hen til mig, "er du okay?" Jeg kigger op og møder igen de fantastiske brune øjne, jeg ryster på hovedet og prøver at rejse mig op, men jeg falder bare ned igen. "Kom jeg har dig" siger personen og tager mig op i brudestilling. Jeg kigger bare op på de øjne hele vejen hen til håndklæderne og indser at det er Marcus' flotte øjne. Han sætter mig ned i sandet og sætter sig ved siden af. Det er begyndt at blive lidt koldt, bare at sidde i bikini, "fryser du?" Jeg nikker og han taget et tæppe om mig og derefter tager mig ind til sig. De andre bader stadig, men jeg er glad for at jeg sidder her, sammen med Marcus og set solen gå ned, det er virkelig smukt.
De andre er kommet op til os og er begyndt på at starte et bål, Marcus sidder stadig med armen rundt om mig. De får tændt bålet, og mørket er ved at falde på, det er virkelig hyggeligt og Marcus er virkelig den bedste ven jeg kunne tænke mig, udover Martinus, men det var Marcus der kom op til mig da jeg faldt.
Vi sidder længe ved bålet, og jeg er virkelig begyndt at blive træt. Jeg gabet et par gange, inden jeg mærket Marcus hviske i mit øre, "er du træt?" Jeg nikker og han rejser sig. "Vi går hjem nu, tusind tak for i aften" de andre kigger på ham, han rækker hånden ud til mig og hjælper mig op at stå, og sammen går vi hjem. Der er en smule stilhed mellem os på vej hjem. Da vi træder ind i huset, går jeg med det samme ud på badeværelset, børster mine tænder og går ind på mit værelse. Jeg skifter til mit nattøj, som i aften består af et par shorts og min Calvin Klein bh/top. Jeg ligger mig under dynen og skal lige til at slukke lyset, før Marcus træder ind af døren, "må jeg sove herinde?" Det må han vel godt, så jeg rykker mig til siden, Marcus lægger sig ved siden af og så kigger vi ellers bare på hinanden, "tak for hjælpen" siger jeg til ham, der kommer et smil på hans læber. Jeg vender rykken til ham og lukker mine øjne i, "men du skylder mig et kys" siger han, jeg smiler bare og så bliver lyset slukket.

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now