Kapitel 118//Maldiverne

1.3K 60 12
                                    

Der er kun en time tilbage før vi er på Maldiverne og jeg glæder mig helt sindsygt. Jeg er lige vågnet igen og er stadig mega smadret, men jeg er ligeglad, for vi er der lige om lidt. Jeg kom igen til at sidde ved siden af Marcus på det sidste fly og igen rullede jeg den lille skillevæg for imellem os. Jeg synes stadig det er en smule sjov at give ham den kolde skulder, men jeg har også tænkt mig snart at stoppe, da det faktisk begynder at blive lidt kedeligt.

Der kommer lige pludselig et lille fald, hvilket jeg kan regne ud, at så er vi på vej ned. Endelig. Jeg pakker mine ting sammen i min taske og kigger ud ad vinduet og ser det klare vand. Klokken er ikke særlig mange her i Maldiverne på grund af tidsforskellen, så at se det klare vand under os er helt igennem fantastisk. 

__________________________

Jeg får fat I min kuffert og følger efter de andre ud til en taxa, der vil køre os hen til et andet fly, der flyver fra vandet og hen til den øen vi skal bo på. Mor og far har fortalt, at vi skal bo i hytterne ude på vandet, hvilket jeg glæder mig helt vildt til. Jeg har snydt dit siden vi fik at vide, at vi skulle til Maldiverne og set nogle youtube videoer og de der hytter, skulle være helt fantastiske. Dog har mor og far sagt at vi har tre hytter, så det bliver jo sjovt at skulle bo i en hytte sammen med Marcus. 

Jeg prøver at løfte min kuffert op i bilen, men jeg når det ikke, før taxachaufføren tager den og løfter den op, som var det et fjer, "thank you" siger jeg og sætter mig ind i bilen ved siden af mor, så Marcus og far skal sidde ved siden af hinanden. Der går ikke så lang tid, før vi kan se den lille flyver vi skal flyve med og vi er fløjet igen. Heldigvis skal vi ikke flyve så lang tid, før vi er på øen og vi bliver sat af på en strand. Vi bliver taget imod af fem mænd og de er alle sammen klædt i noget underligt tøj, efter min mening. Vores kufferter bliver taget imod af to af mændene , der har en lille vogn, som kufferterne skal være i. Jeg er helt op og køre over det hele og imens jeg kigger, begynder der pludselig at blive spillet på nogle trommer og det er simpelthen de andre tre mænd, der går med nogle trommer og slår på dem, imens vi skal følge efter dem hen til vore hytter. Jeg er ved at flække af grin op til flere gange, fordi jeg simpelthen ikke kan tage det seriøst overhovedet. 

Vi går på den lange bro, hvor alle hytterne er, indtil en af mændene stopper of op går ind til den første hytte, som er Martinus og Natschas hytte. Vi følger efter de to andre, indtil det er Marcus' og min tur til at komme ind i vores hytte. Manden laver det sidste salg og slutter af med at sige, "enjoy your vacation" jeg smiler og mine øjne følger ham ud på broen igen og jeg stiller mig hen til den kæmpe seng, der står midt i rummet. 

Jeg kigger ud på vores terrasse, da der pludselig er nogle arme rundt om mine hofter, der hiver mig med ned i sengen og pludselig sidder Marcus over på mig og holder fast i begge mine håndled, "hvorfor er du så kold?" spørger han og som svar vende...

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Jeg kigger ud på vores terrasse, da der pludselig er nogle arme rundt om mine hofter, der hiver mig med ned i sengen og pludselig sidder Marcus over på mig og holder fast i begge mine håndled, "hvorfor er du så kold?" spørger han og som svar vender jeg bare mit hoved til siden. Han ryster på hovedet og læner sig ned mod mig, indtil han placere sine læber mod min hals og kysser mig blidt og roligt. Jeg bider mig selv i læben af nydelse og får til sidst svunget mine arme rundt om hans nakke og placeret mine læber mod hans. Jeg får os vendt rundt, så det nu er mig der er øverst. Jeg sætter mig op og trækker min bluse over hovedet og læner mig ned til ham igen. Hans hænder er placeret på min røv og jeg får i mellemtiden hevet hans bluse over hovedet og brudt kysset, "du skal ikke spille pigesur hver gang du bliver afvist" og med det rejser jeg mig fra sengen, åbner min kuffert og finder min bikini frem, går ud på badeværelset, skifter og tager solcreme på. Men jeg går ikke tilbage til Marcus, fordi fra badeværelset kan jeg nemlig gå direkte ned i vandet. Jeg svømmer rundt om hytten, indtil jeg når hen til vores terrasse og går op ad stigen og lægger mig i hængekøjen. Der går ikke lang tid, før jeg mærker Marcus lægger sig ned ved siden af mig og putte mig ind til ham, "jeg elsker dig" siger han og kysser mig i håret.

I know you love me - Marcus & Martinus Où les histoires vivent. Découvrez maintenant