Kapitel 16 // sidste aften

2K 63 3
                                    

Jeg har brugt hele to uger hos mine bedsteforældre, og det har været skønt, jeg elsker seriøst at være hjemme hos min bedstemor, hun bager altid og forkæler en, som var man en prinsesse. Jeg elsker hende og jeg kommer til at savne hende som en helt sindsyg. De sidste to uger brugte jeg også med Natascha, hun kom hjem fra hendes ferie og var dejlig sommerbrun, jeg misunder hende lidt. Vi har bare gjordt som vi plejer, så det ikke blev noget totalt vildt og overvuderet. I dag skal jeg pakke det sidste og så skal jeg ud og spise med Natascha og hendes familie, inden jeg i morgen tager toget til Oslo, for at flyve til der hvor jeg jeg skal bo. Jeg pakker i min hvide kuffert og min sportstask, for min værtsmor har sagt jeg ikke behøves at have så meget med, da hun gerne vil tage mig med på en shoppetur, så jeg kan købe ting til mit værelse og noget tøj. Jeg pakker nogle af mine t-shirts, bukser, undertøj, sokker og mit badetøj i kufferten og så pakker jeg nogle sko i min sportstask og min toilettask med mine toiletsager, som makeup, tandbørste, børste osv.

Det tager ikke så lang tid for mig at pakke mine ting færdig. Jeg lukker min kuffert i. Selvom det er trist at skulle forlade det hele her hjemme og Natascha, så er det stadig med en helt vild glad følelse jeg får når jeg lukker min kuffert. Jeg kigger på klokken. 16:25. Fuck, klokken jeg skynder mig at tage noget rent undertøj og går med heftige skridt ud på badeværelse, jeg smider mit tøj og skynder mig at tage et hurtigt bad, da jeg kommer ud af badet tørrer jeg mig, tager mit undertøj og min badekåbe på. Jeg tørrer hurtigt mit hår med en føntørrer, smider noget makeup i fjæset og går ind på mit værelse, for at vælge tøj. Det bliver min sorte kjole jeg købte i går, med en grå t-shirt inden under, min pinke kasket og mine puma sko. Jeg ligger min ynglings makeup og så er jeg ellers på vej ud af døren, for Natascha skrev at de holdte udenfor.

Det var en helt igennem fantastisk sidste aften her i Danmark, vi spiste et meget fint sted, med et navn jeg ikke kan udtale, men det var virkeligt godt mad

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Det var en helt igennem fantastisk sidste aften her i Danmark, vi spiste et meget fint sted, med et navn jeg ikke kan udtale, men det var virkeligt godt mad. Nu er mit fokus bare at vi en god nats søvn, inden jeg i morgen tager afsted mod Norge. Jeg læder mig at se min værtsmor i virkeligheden, for hun så så sød og venlig ud, da jeg snakkede med hende og så glæder jeg mig helt vildt til at møde hendes børn og hendes mand. At se en familie der holder sammen, som min aldrig rigtig har gjordt. Jeg er virkelig træt, så jeg lægger mig under dynen, med en tanke om at i morgen bliver en helt fantastik rejsedag.


Jeg er ikke helt selv tilfreds med dette kapitel, men det ændre ikke på det jeg vil sige nu......
Tusind tusind  tusind tak for 1k læsere, havde virkelig ikke regnet med det, så jeg giver også lidt ud af mig selv nu, så jeg vil i løbet af denne weekend komme et marathon.

Så endnu engang tusind tak. love u <3

Kys Kys Anni💜

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now