Kapitel 90// juleaften del 1

1.6K 67 11
                                    

"DET ER I DAG! DET ER JULEAFTEN I AFTEN! JEG SKAL HAVE GAVER!" Jeg vågner op ved en masse råben udenfor min dør og jeg er ikke i tvivl om at det er Emma. Jeg putter mig godt ind til min dynen og kigger mod Marcus, der stadig snorkbobler. Jeg tager forsigtigt min hånd og fjerne en tot hår fra hans ansigt og fører den om bag hans øre. Et lille smil dannes på hans læber, hvorefter han forsigtigt åbner sine øjne, "godmorgen" siger han stille og giver mig et hurtigt, men varmt kys. Jeg putter mig godt ind til hans bryst og føler mig tryg til hans duft, "er det Emma der råber?" jeg kigger op på ham, så vores øjne mødes, "mmm" han tager sin ene arm rundt om mig og kysser mig i håret. "glæder du dig?" spørger Marcus ligepludselig, "til hvad?" "du ved til i aften" jeg rykker mig lidt væk fra ham, "er der da noget jeg skal glæde mig til?" smilet på hans læber kommer tilbage og jeg rykker mig ind til ham igen.

Vi når ikke at ligge sådan i særlig lang tid, før der bliver banket på døren, "kom ind" siger Marcus og Emmas hoved titter frem, "mor siger der er morgenmad nu" jeg rykker mig ud af Marcus greb og sætter mig op, "vi kommer ned nu" hun giver sit søde lille smil og lukker døren, men åbner den hurtigt igen, "og glædelig jul" jeg griner kort og svare, "glædelig jul Emma" hun lukker døren igen, hvorefter jeg rejser mig fra sengen. Jeg tager mine nike bukser og en stor hoodie over min nattrøje. Jeg kigger tilbage på Marcus der stadig ligger i sengen, "kommer du?" han rykker dynen stille til side og man kan hurtigt se kulden mod hans barer hus, "to sek" han trækker hurtigt en hoodie over hovedet og et par træningsbukser, hvorefter vi går sammen ned til resten af familien.

"godmorgen" siger Gerd Anne da vi træder ind i spisestuen, "godmorgen" svarer både Marcus og jeg, hvorefter vi sætter os på hver vores stol. "er I klar til i aften" når Kjell Erik lige at spørger, før Emma udbryder, "jeg er" hvilket får os andre til at grine, "hvad skal vi lave i dag?" spørger Martinus med munden fuld af mad, "mor laver mad hele dagen, så skal vi have pyntet juletræet og så tænker jeg at i lige kan julehygge lidt med Emma, som at se en film?" jeg tager hurtigt en tår af min juice før jeg svarer, "jo det lyder hyggeligt" Kjell Erik giver mig et lille smil og spiser så videre.

***

"nej den skal altså hænge her" Emma og Marcus er kommet op og skændes omkring hvor de forskellige ting skal hænge på juletræet, "men Emma vi skal jo også fordele tingene lidt. Hvis vi hænger alt her, er der slet ikke nok til resten af træet" siger Marcus og viser den lille kasse med julepynt, men Emma er stædig og ændre ikke sit svar, men eftersom at Marcus er lige så stædig, vælger jeg at gå, da jeg ikke vil blandes ind i det. Da jeg træder ind i køkkenet og duften af julemad rammer mig, går minderne tilbage om min mor. Dette bliver den første juleaften uden hende, altså det skulle det jo havde være alligevel, men dette er min første juleaften overhovedet uden hende og jeg aldrig kommer til at opleve det igen. Jeg ved jo godt at hun ikke var min rigtige mor, mere min plejemor, men alligevel så har hun passet på mig. En tårer løber stille ned af min kind og årets gladeste dag, blev lige den sørgeligste. Uden jeg når at se mig om, løber jeg så hurtigt jeg kan op ad trapperne og ind på mit værelse, hvor jeg smækker døren i og smider mig i min seng, hvorefter jeg lader tårerne falde. Jeg savner hende.

Jeg sidder i det fjerneste hjørne i min seng med mit hoved ned i mine knæ, da der bliver banket på min dør og Gerd Anne kommer gående ind, "er du okay?" jeg kigger hurtigt op og ser hun har sat sig på kanten af min seng. Jeg skal lige til at svare, men det er som om, at jeg ikke kan tale, at min mund ikke vil have mig til at tale, så jeg kigger ned igen, "det er okay. Du ved godt at du kan snakke med mig om alt" hun lægger sin hånd på mit ene knæ. Jeg kigger op igen, "det hele minder mig bare om hende" jeg kan se Gerd Annes bekymrende øjne mod mig, "det kan jeg godt forstå, men ved du hvad? det er helt okay at savne og få det ud, så du ikke sidder med det alene. Vi er mange der elsker dig og gerne vil have dig til at føle dig hjemme, selvom det ikke er det samme" jeg kigger op på hende igen og rykker mig lidt, så hun nu ligger en arm om mig, "Vil du hjælpe mig med noget" jeg nikker og lader den sidste tårer løbe ned af min kind, selvom Gerd Anne er hurtig og får den tørret væk. Hun tager min hånd og vi går sammen ned i køkkenet, hvor jeg går i gang med at forme nogle småkager og varme noget kakao.

Ovnen bipper og kagerne er færdig. Jeg ligger dem på en tallerken og hælder varm kakao op i fire kopper, hvorefter jeg går ind i stuen, hvor Marcus, Martinus og Emma sidder, med tæppe og klar til at se Disneys julefilm. Jeg stiller det på stue bordet og sætter mig ved Marcus, der trækker mig ind til sig og putter mig ind i hans tæppe, "er du okay?" hvisker han og jeg nikker, "jeg svaner hende bare" han giver mig et let kys i håret, hvorefter han hvisker, "jeg elsker dig"

Filmen starter og vi får hygget.


Hello mine dejlige læsere.

Jeg har kigget på de deltagelser jeg har fået og er kommet frem til én.

TILLYKKE TIL CLARABLAESBJERG!!!!

Gå da lige ind og læs hendes histore😘

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Gå da lige ind og læs hendes histore😘

// Anni

PS. Der vil i fremtiden komme flere konkurrencer, så husk at stem og kommentere❤️

I know you love me - Marcus & Martinus Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum