Kapitel 104//middagen 1

1.3K 63 13
                                    

Sofia's synsvinkel

Det er virkelig akavet mellem Marcus og jeg. Lisa har hvisket mig i øret at han har kigget lidt på mig, men at jeg ikke skulle falde for det endnu, så jeg ignorer ham og holder fokus på danselæren, der blandt andet er det sjoveste menneske i hele verden og jeg har aldrig mødt en med så meget danseglæde i sin krop. Jeg elsker det.

Jeg gør virkelig mit bedste og det virker også til at han bliver imponeret, "WOAW....bare WOAW" han laver store øjne og går hen imod mig, efter Lisa og jeg har fremvidst dansen han har lært os og de andre, "du er virkelig fantastisk" siger han og trækker mig ind til et kram. Jeg griner bare akavet og sætter mig over til de andre, hvorefter det nu er Lena, Marcus og Martinus der skal vise dansen. Jeg kan selvfølgelig ikke lade hver med at kigge lidt på Marcus, men ikke så han opdager det, jeg skal være kostbar siger Lisa, så jeg prøver. Det plejer ikke at være noget problem, men der er et eller andet ved Marcus, der bare gør at jeg smelter.

***

Vi er lige kommet tilbage til hotelværelserne og jeg er igen gået med Lisa. "hvad skal du have på til middagen?" jeg kaster mig forpustet i sengen, "lad mig lige tage et bad først" griner jeg og går ud på badeværelset, hvor jeg tager mit dansetøj af og går ind under det varme vand. Jeg kan høre Lisa stå og skråle foran spejlet imens jeg er i bad, hvilket får mig til at flække af grin. "Vælg lige en anden sang" siger jeg til Lisa og hun skifter hurtigt sang, nemlig hende og Lenas egen sang og så går hun ellers bare igang. 

Jeg slukker vandet, tager håndklædet rundt om min bare krop og går ud af badet, hvorefter Lisa træder ind i badet. Jeg tager noget undertøj på og lægger mig på sengen med min telefon, indtil Lisa kommer ud fra badeværelset, "er du ikke kommet i tøjet?" jeg vender mit hoved mod hende og ser hun er i fuld gang med at gøre sig klar "hvorfor er mit tøj så vigtigt.....mor" svare jeg hende en smule flabet, hvilket får os begge til at flække af grin. "det skal du bare" siger hun med et lumsk smil og blinker med det ene øje. 

Jeg griner kort, ryster stille på hovedet og går over til det tøj jeg har valgt, og begynder stille at tage det på. Mit tøj består af en blonde-bodystucking, lædernederdel, min pelsjakke og nogle støvler.

 Mit tøj består af en blonde-bodystucking, lædernederdel, min pelsjakke og nogle støvler

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg lyner min nederdel og så er jeg ellers færdig med at få mit tøj på. Jeg stiller mig hen til badeværelsedøren, "hvordan ser jeg ud" Lisa står og krøller sit hår, da hun vender sit hoved og får pludselig meget store øjne, "damn en hottie" siger hun. Jeg griner og slår hende blidt på skulderen og stiller mig ved siden af, imens jeg begynder at lægge min makeup. "hvornår er det egentlig vi skal mødes?" spørger jeg Lisa, imens jeg tager mascara på. "Vi har 5 minutter" siger hun, efter hun har kigget på sin telefon. Jeg nikker og tager noget parfume på, før jeg er færdig og parat til at gå. Lige inden vi går ind i stuen stopper jeg foran det store spejl. Jeg ser da egentlig meget godt ud. Hvorefter jeg går ind til de andre.

Lena og deres familie står allerede klar med sko og jakker. "Skal vi gå?" siger deres mor. Jeg mærker Lisa tage fat i min arm og trækker mig nærmest afsted med de andre. 

Martinus og dem er allerede i restauranten da vi ankommer, men det ser ikke ud til at Marcus sidder der. Vi går stille hen til de andre, "hvor er Marcus?" spørger Lena da vi er kommet hen til bordet. "han er lige gået på toilettet" svarer Emma hurtigt, inden Kjell Erik får et ord indført. Jeg siger ikke noget og kigger derefter over mod Martinus. Jeg smiler bare, da jeg ser Martinus også får øje på mig. Jeg sætter mig over ved siden af ham, "hvordan går det?" hvisker jeg til ham, imens vi kigger i menu kortet. Han skal lige til at svare, da Marcus kommer gående og sætter sig ved siden af Lena, der sidder overfor mig. Jeg vender mit hoved mod Martinus og han løfter bare øjenbrynene og vender nærmest øjne af dem. Jeg forstår det ikke rigtigt, men vender blikket på menukortet. "hvad skal du have?" hvisker jeg til Martinus, "tror bare jeg skal have en bøf eller noget" siger han imens jeg. stadig kigger på menukortet. Jeg kigger diskret op og ser Marcus kigge på mig. Jeg får en varm fornemmelse i kroppen, men trækker mig hurtigt igen. "hvad med dig?" spørger Martinus, jeg kigger en ekstra gang, før jeg vælger, "øhm, jeg tror bare jeg skal have en pastasalat eller noget" han nikker og en tjener kommer hen til os. Han tager først alle de voksne, da de skal have alt muligt mærkeligt, hvorefter jeg hvisker til Martinus, "bestiller du for mig, jeg skal lige på toilettet" han smiler og jeg rejser mig fra bordet og går hen imod toilettet. Jeg går ind af døren til pigetoiletterne og gør det jeg nu skal gøre.

Jeg kigger mig selv i spejlet da jeg står og vasker mine hænder, tager en dyb indånding og går ud af døren. Jeg går ned af gangen og skal lige til at runde hjørnet, da der er en der trækker mig i armen.

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now