^1^

31.2K 1.1K 285
                                    

Het begin is niet zo goed!... maar hou een paar hoofdstukken vol en dan begint het beter te worden (: dankje voor het lezen van mijn boek!


Vandaag begint school weer. Zoveel problemen heb ik er eigenlijk niet mee. Ik heb er mijn beste vriend, ook wel de badboy van de school genoemd, en de andere badboys: Blake, Peter en Bram zijn ook hele goede vrienden van me.

Eigenlijk heb ik hun leren kennen via James, nog een bedankt aan hem dan zeker. Hij is in al die jaren echt een belangrijk persoon in mij, leven geworden en ik zou niet weten wat ik moet doen moest ik hem niet meer hebben.

Een dan heb je mijn punten, ze staan gemiddeld een acht dus waarom zou ik niet graag naar school gaan.

Ik stap door de grote deuren van de school, ik ben best vroeg dus er is nog niet veel volk. Na een tijdje komt James eindelijk toe. Ik loop naar hem toe en spring in zijn armen. 'Jamie ik heb je zo gemist!' Fluister ik terwijl ik door zijn haar ga. Moesten anderen kinderen dit gedaan hebben zouden ze nu moeten lopen voor hun leven, want zijn haar is nog heiliger voor hem dan het bij sommige meisjes is. 'Lisa schatje ik jou ook.' Hij geeft me een kus op mijn wang en zet me terug neer.

Ik heb hem deze vakantie echt gemist, ook al hebben we veel afgesproken, we zagen elkaar niet meer elke dag zoals tevore en dat is elke keer opnieuw wel weer wennen in de vakantie. Natuurlijk is de vakantie ook positief, elke keer naar de zon en een kleurtje opdoen. Genieten van alle knappe jongen dat in hun zwemshort rondlopen.

Al snel komen de andere jongens er ook bij staan, ze zien er allemaal wel gemeen uit maar als je ze beter leert kennen zijn het stuk voor stuk schatjes, dus geef ik ze allemaal een knuffel. 'Lisa weer in een goed humeur?' Hoor ik Blake zeggen. Ik knik. 'Er moet hier toch iemand zijn die vrolijk is.' Waarop James lachend zijn hoofd schud en mijn hand vastneemt.

We wandelen door de gangen en zoals het elk jaar gaat kijken er vele leerlingen naar ons. Het is me al vaak geraagd waarom ik bij hun rondhang en of dat James en ik een relatie hebben. Bij het eerste haal ik mijn schouders op en bij het tweede schud ik hevig mijn hoofd. 'We zijn gewone beste vrienden, mag dat misschien niet tussen een meisje en een jongen?' Is mijn antwoord dan. Want zo is het ook, we zijn beste vrienden.

'Ik ben gaan zwemmen met haaien, in het begin durfde ik echt niet laar ik wou het zo graag doen dat ik het toch gedaan heb. En op het strand heb ik het nummer van een knappe jongen verkregen en  het avondeten was zo lekker elke keer opnieuw en ik heb nieuwe rokjes en jurkjes gekocht, ik zal morgen een nieuw aan doen. En ik ben ook een safari gedaan met een jeep.' Ik bleef maar door praten en niemand die er iets op zei buiten Peter natuurlijk.

'Voor mij hoef je helemaal geen kleren aan hoor. Geen bezwaar.' Voor die opmerking kreeg hij een dodelijke blik van James en een trap tegen zijn scheenbeen van mij. Niet dat het zo veel voorstelt, veel kracht heb ik namelijk jammer genoeg niet.

Wat wil je dan ook van mij, het is niet dat ik de grootste ben met de grootste spierballen van het universum, eerder het tegenovergestelde, zou ik zeggen.

'James mag ik op je rug? Er zijn te veel trappen.' Vraag ik terwijl ik al op zijn rug spring zonder dat hij tijd had om te antwoorden. 'Schatje je hebt een rokje aan nu zal iedereen je slip kunnen zien.' Deelt James mee. Maar ik noem niet voor niets Lisa, ik ben altijd op alles voorbereid. Daarmee heb ik hun al vaak uit de problemen kunnen helpen. Maar dat doe ik graag voor hun.

'Nee hoor, ik heb onder mijn rokje een shortje aangedaan. Pech hebben Peter.' Knipoog ik naar Peter terwijl ik op James zijn hoofd sla. 'En haast je nu maar een beetje, ik wil niet te laat komen.' Hij knikt en begint te lopen met mij op zijn rug. De meeste kijken al niet meer raar op bij deze vertoning, ze zijn dit wel gewend van ons. Het is dan ook al het vijfde jaar dat we hier beginnen.

'Zo prinses Lisa, hier is uw lokaal, nog verdere wensen?' Ik schud lachend mijn hoofd en draai me om om de klas in te lopen. Maar hij trekt me terug en geeft me een kusje op mijn voorhoofd. 'Veel plezier bij wiskunde schatje.' Ik geef hem een kusje op zijn wang en zwaai naar hem.

Onze band is altijd al speciaal geweest. En dat zal nooit veranderen, we zijn een onafscheidelijk team.

Vervolgens loop ik de klas in.






Hayyy dit is hoofdstuk 1 ! :) vinden jullie het al leuk ?

Vote en comment zou heel leuk zijn

xx Laura

That jerk is my best friend #Netties2017Where stories live. Discover now