^15^

16.3K 800 116
                                    



We trekken terug en ik kijk de groep rond. Niemand is in staat om iets te zeggen waardoor ik moet giechelen. 'Ik wist het!' Roept Bram blij als een kleine kleuter waardoor ik moet lachen.

Plots komt er een derdejaars naar ons toe. 'Heb ik jullie nu net zien zoenen?' Vraagt het meisje. Als we nu ja zeggen weet binnenkort heel de school het en als we nee zeggen, ja dan weet binnenkort heel de school het toch omdat ze ons nog wel meer zullen zien.

'Zijn dat jou zaken?' Sist James waardoor ik hem op zijn arm slaag. 'Ga maar terug naar je domme vriendinnetjes.' Zegt hij kwaad op het meisje. 'Sorry.' Zegt ze zacht en ik geef haar een geruststellende glimlach.

'Sinds wanneer?' Vraagt Peter wanneer hij eindelijk zijn stem terug krijgt. 'Gisteren.' Bloos ik. 'Oeh ze bloost!' Roept Blake uit waarna ik hem dodelijk aankijk. 'Gaan we naar de les?' Ze knikken allemaal en we gaan naar chemie , dat hebben we allemaal samen.

'Zitten we naast elkaar?' Vraagt James en ik knik. Als we aan een tafeltje op de derde rij zitten pakt James mijn hand vast onder tafel en glimlach ik naar hem.

De deur vliegt open en een jongen met een een leren jasje komt binnen gestapt. 'Ah jij bent nog een nieuwe leerling zeker?' Vraagt de leerkracht. De jongen draait met zijn ogen en gaat nonchalant op een lege plaats zitten.

'Hoe heet je knapperd?' Flirt Maya meteen met de nieuwe. 'Julian.' Zegt hij verveeld terug en geeft mij een knipoog wanneer hij ziet dat ik staar. Ik draai met mijn ogen en merk dat James het ook gemerkt heeft want hij kijkt Julian dodelijk aan.

'Trek je er niets van aan Jamie.' Fluister ik in zijn oor en hij geeft me een kusje op mij wang. 'Alleen omdat jij het zegt.' Zucht hij.

'Lisa , jij bent klassenvertegenwoordiger toch?' Ik knik en kijk de leerkracht vragend aan. 'Dan is het jou taak om Julian rond te leiden, jullie krijgen een half uur en moeten dan terug in de klas zijn.' Ik knik en sta op.

James trekt me nog even tegen hem aan om iets te fluisteren. 'Doe je truitje dicht anders kan die nieuwe te veel zien.' Ik draai met mijn ogen maar doe het dan toch. Ik geef hem nog een kusje op zijn wang en stap dan ook de klas uit , zoals Julian juist gedaan heeft.

'Lisa was het dus.' Ik glimlach. 'Inderdaad.' Ik doe teken dat hij me moet volgen en ik stap naar de kantine. 'Hier is de kantine , het eten valt nog best wel mee.' Zeg ik tegen hem en hij knikt.

Na nog een paar ruimtes getoond te hebben stopt hij plots met stappen waardoor ik ook stop. 'Kom je nog? Ik moet de sporthal nog laten zien.' Hij grijnst en neemt mijn hand vast.

Ik trek het meteen terug en kijk hem raar aan. 'Wat doe je?' Vraag ik. Hij haalt zijn schouders op en ik draai mijn ogen. 'Na de sporthal gaan we terug naar de les.' Hij knikt en volgt me weer.

We stappen net de sportzaal binnen en hij duwt me tegen de muur waardoor er een pijnscheut door mijn rug gaat en ik kreun. 'Ik hou wel van dat geluid.' Grinnikt hij en hij komt dichterbij. Ik kan zijn adem al ruiken.

'Dat kleedje staat je zo sexy.' Ik bijt op mijn tanden wanneer hij bijna mijn lippen raakt en doe wat het enigste is wat ik kan doen.

Ik geef hem een knietje in zijn ballen.







Lisa in actieeee ;)

X Laura

That jerk is my best friend #Netties2017Where stories live. Discover now