^38^

13.5K 692 60
                                    


Ik begin blij op en neer te springen en vlieg in James zijn armen. 'Zó lief. En ik denken dat jullie het vergeten waren.' Snik ik van de gelukkigheid.

Nadat ik iedereen die in de zaal aanwezig was een knuffel heb gegeven, wat er overigens erg veel waren, ga ik terug naar James en neem zijn hand vast. 'Echt bedankt.' Zeg ik terwijl ik in zijn ogen kijk. Hij glimlacht en sluit me in zijn armen.

Na eerst met zen allen wat hapjes - kaas en salami -  gegeten te hebben in het café gaan we naar benden om feest te vieren.

De muziek dreunt mijn oren binnen en ik ga helemaal los op de beat. Mijn heupen wiegen mee heen en weet op de maat van de muziek en ik merk dat er iemand achter mij komt staan.

Aan de warmte dat zijn lichaam afstraalt merk ik al meteen wie het is. 'Jamie!' Roep ik blij terwijl ik dicht tegen hem aan ga dansen. Ik ben al behoorlijk aangeschoten.

'Gaan we samen dronken worden?' Vraag ik hoopvol. Hij lacht en knikt. We halen wat shotjes en drinken ze allemaal na elkaar leeg. We begeven ons terug naar de dansvloer en ik schuur tegen hem aan.

Na nog een paar liedjes komt er een slow nummer en draai ik me om naar de liefste jongen van de wereld. Hij legt zijn handen op mijn heupen en ik leg mijn armen om zijn schouders.

Ik leg mijn hoofd op zijn borstkas en we wiegen rustig heen en weer. Zijn handen glijden steeds meer naar beneden tot dat ze op mijn kont liggen. Ik kijk omhoog en zie hem vragend naar me kijken voor goedkeuring. Als teken zet ik mijn lippen op de zijne en even is hij verbaast door mijn actie. Maar als snel vraagt hij om toestemming die ik met alle plezier geef. Ondanks dat ik dronken ben weet ik goed wat ik doe, eindelijk heb ik James terug.

Na nog uren gedanst en gedronken te hebben zijn we beide ladderzat en brengen de jongens ons naar huis omdat zij maar lichtjes aangeschoten zijn.

We staan voor mijn deur en Peter opent mijn deur en laat me binnen. Ik laat me meteen op de zetel vallen en begin luid te giechelen. Op dit moment ben ik zo blij dat mijn ouders niet thuis zijn.

'Jullie blijven slapen!' Roep ik vrolijk en begin te springen in de zetel. Ik zie Blake, Peter en Bram kreunen en James komt vrolijk naar me toe gelopen. Samen lopen we door het huis liedjes van Samson en Gert te zingen en lachen het uit van plezier.

'Dit is de Samson rock de Samson rock.' Roep ik blij en vlieg in James zijn armen. 'Alleen de domme katten zeggen neeee neee.' Zingen we vrolijk verder.

Na een tijdje begin ik moe te worden en roep dat dan ook luid door de woonkamer. 'Ik ga slapen!' Ze knikken een beetje en gaan allemaal mee naar boven.

Ik sta voor mijn deur en James volgt me. Ik trek mijn kleren uit - me er niet van bewust dat ik nu enkel lingerie aan heb - en ga onder de lakens liggen. James trekt ook zijn kleren uit en houd enkel zijn boxershort aan.

Hij haalt een klein doosje uit zijn zak en komt naast me onder de dekens liggen. Hij streelt zachtjes mijn wang en kijkt me lief aan. Hij overhandigt me het doosje met een nerveuze glimlach. 'Een cadeautje.' Is de boodschap en ik open het doosje met een grote glimlach.

Mijn ogen worden groot wanneer ik zie wat er in het doosje zit. Een ketting met een hartje aan en een een boekje. Er springen tranen in mijn ogen en ik kijk James aan.

Voor wat het hartje staat weet iedereen wel. Het boekje staat voor onze liefde aan boeken. Van mij zou je het wel nog verwachten dat ik van boeken houd maar van James niet en toch is het zo.

Ik leg het kettinkje voorzichtig terug in het doosje en leg het op mijn nachtkastje.

Ik kijk James terug aan en geef hem een kusje wat als snel uitloopt tot een zoen. 'Wil je mijn vriendinnetje terug zijn?' Ik knik hevig met mijn hoofd. 'Ja!' Hij lacht en ik nestel me op zijn borstkas.

'Je bent dit morgen toch niet vergeten he?' Vraagt hij na een tijdje stilte. Ik schud zachtjes mijn hoofd. 'Momenten met jou vergeet ik nooit.' Hij glimlacht en drukt een kusje op mijn voorhoofd waarna ik in een diepe slaap terecht kom.




Een stukje omdat het goed weer is! :) hip hoii

Ik heb vandaag bijna al mijn huiswerk tegen na de vakantie gemaakt, maar de leerkrachten nee hoor die hebben niets te doen in de vakantie.. Tsss

That jerk is my best friend #Netties2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu