^55^

12K 625 76
                                    


'Laten we naar Blake gaan.' Stelt Peter subtiel voor. We knikken allemaal. 'Gaan we niet eerst een pint pakken in een café?' Stelt James voor en ik kijk hem raar aan. 'Waarom?' Hij haalt zijn schouders op. 'Gewoon op mijn verjaardag.' Ik schud mijn hoofd. 'We drinken er wel eentje bij Blake.' Hij knikt en we stappen hand in hand verder.

Hij verstrengelt onze vingers en kijkt me aan wanneer ik zijn hand loslaat. 'Wat?' Ik haal mijn schouders op. 'Niets.' Hij stopt met stappen en kijkt me intens aan. 'Vertel.' Ik zucht. 'Vanavond.' Hij knikt en we stappen weer verder.

Aangekomen bij Blake zijn huis begin ik te stressen. Wat als hij geen verassing wilt en gewoon een pint wil pakken zoals hij daarnet heeft voorgesteld. We stappen naar binnen.

'James pak een krat bier uit de kelder.' Zegt Blake. James knikt en loopt naar beneden. We volgen hem zonder dat hij het doorheeft.

Hij doet het licht aan. 'VERRASSING!' Wordt er geroepen langs alle kanten en James doet zijn mond open maar er komt geen geluid uit.

Hij draait zich om en trekt mij in zijn armen. Hij drukt zijn lippen op de mijne en ik verstijf. Ik blijf gewoon staan en doe niets. Hij merkt het en trekt terug. Hij doet alsof er niets gebeurd is en gaat iedereen verder bedanken.

Ik sta nog steeds op dezelfde plaats wanneer Kasper naar me toe komt. 'Alles goed?' Ik knik. 'Ik weet gewoon niet wat ik met mijn gevoelens moet doen.' Zucht ik en geef hem een knuffel. Hij wrijft zachtjes over mijn rug. 'Praat er straks over met hem.'  Ik knik.

'Maar laten we nu dansen.' Verander ik van onderwerp en loop naar het midden van de ruimte waar iedereen aan het dansen is.

Ik kijk rond maar zie James nergens. Ik haal mijn schouders op en zwier mijn armen in de lucht. Na een paar uur en vele drankjes later, te veel drankjes, voel ik een lichaam langs achter schuren tegen de mijne. Ik doe vrolijk mee en vind het niet erg wanneer zijn handen me omdraaien op een ruwe manier.

De mysterieuze jongen zijn handen trekken me dicht tegen hem aan en hij begint me te zoenen. Ik doe vrolijk mee en heb geen idee wat er aan het gebeuren is. Hij vraagt om toestemming die ik zonder na te denken geef. Zijn handen verkennen mijn lichaam zonder schaamte en ik laat het toe.

Mijn hersenen hebben niet door dat dit verkeerd is en dat het niet zo mag lopen. Maar ik ben al te dronken om het nog echt te beseffen.

'Gaan we naar boven?' Ik haal mijn schouders op. Hij ziet dit als toestemming en trekt me mee naar boven.

'N-nee.' Zeg ik slapjes wanneer hij me ruw tegen een muur duwt en me begint te zoenen. Hij grijnst. 'Ik heb altijd al eens een maagd willen doen.' Zegt hij en opnieuw begint te zoenen.

Ik slaag mijn armen in het rond voor zover dat kan en probeer tegen te stribbelen. Hij komt aan mijn borsten en ik probeer hem te trappen. 'Stop!' Zeg ik nu iets luider. Hij zucht hoorbaar en probeert vervolgens mijn onderbroek uit te doen. 'Nee!' Roep ik en sla zijn handen weg. Er beginnen tranen over mijn wangen te lopen en ik begin te snikken.

Door deze omstandigheden ben ik weer helemaal nuchter. Waarom moest ik dan ook dronken worden, waarom heeft er niemand op mijn gelet.

Hij begint aan mijn kleedje te trekken en ik begin luider te snikken. 'Stop!' Roep ik en ik hoor iemand de trap oplopen. De jongen wordt van me afgetrokken en ik zak ineen tegen de muur.

Ik zie hoe iemand de jongen een paar klappen verkoopt en de jongen vervolgens wegloopt. Er wordt een arm om me heen geslagen en ik voel dat het die van James is. 'Sorry.' Snik ik. 'Voor wat?' Vraagt hij verbaast. 'Ik verpest je feestje.' Hij schud zijn hoofd en trekt me op zijn schoot. 'Zonder jou had ik niet eens een feestje.' Ik leg mijn hoofd in zijn nek en hij wrijft zachtjes over mijn rug.

'Wil je even liggen?' Ik knik en sta op met zijn arm nog rond me. We lopen de kamer van Blake binnen en ik ga op het bed liggen. James gaat op een stoel naast het bed zitten. 'Kom alsjeblieft bij mij.' Zeg ik zachtjes en hij knikt.

Hij kruipt stilletjes bij onder de lakens en ik kruip dicht tegen hem aan. 'Waarom zei je daarnet dat je gewoon vrienden wilt zijn?' Vraag ik uit het niets en verstop mijn gezicht in zijn nekholte. 'Ik dacht dat jij dat wou.' Prevelt James zachtjes in mijn haar. Ik schud mijn hoofd. 'Ik wil meer dan vriendschap maar ik wil ook niet te snel gaan.' Ik voel hem knikken.

'Wil je morgen op date met me?' Ik bloos lichtjes. 'Graag.' Zeg ik zachtjes en val langzaam in slaap.



Ze hebben terug een date:D wat vinden jullie ervan? xx

That jerk is my best friend #Netties2017Where stories live. Discover now