^23^

15.2K 904 234
                                    



'Hij heeft er vast wel een uitleg voor.' Probeert Blake me te sussen. Ik schud mijn hoofd. 'Hij kust gewoon een ander meisje.' Ween ik. Ik knuffel ze nog een keer en snuif een keer. 'Ik ga naar de les.' Zeg ik en ik pak mijn tas en iPhone ze kijken me medelevend aan en knikken.

Ik ga de klas binnen en er zitten al enkele kinderen. Ik krijg een paar rare blikken en ik ga aan een tafeltje achteraan zitten en sla mijn boeken open. Even later komt Julian binnen en komt hij naar me toe.

'Mag ik hier zitten?' Vraagt hij lief. Ik knik en kijk terug weg naar het raam. Hij legt zijn hand op mijn schouder en ik kijk hem aan. 'Je hebt wat make-up onder je ogen Lisa.' Hij glimlacht naar me. 'Heb je een doekje?' Hij knikt en pakt een zakje uit zijn rugzak 'Kan je me tonen waar er zwart is?' Vraag ik en hij knikt.

Hij houd het doekje voor mijn mond en ik lik eraan met een kleine grinnik. Hij wrijft zachtjes met het doekje onder mijn ogen en is geconcentreerd bezig.

'Nu kunnen we je mooi gezichtje terug zien.' Zegt hij als hij klaar is. 'Bedankt.' Zeg ik en geef hem een kus op zijn wang. Hij moet er van blozen. 'We moeten tijdens het tweede lesuur gaan oefenen voor de wedstrijd van volgende week.' Deelt hij mee en ik knik.

Het eerste lesuur is snel gedaan en Julian en ik wandelen de les uit nadat ik het tegen Peter heb gezegd dat we moeten repeteren.

'Wat was er daarjuist?' Vraagt Julian voorzichtig. Ik haal mijn schouders op. 'Ik heb een foto gezien van James dat een ander meisje zoent.' Mompel ik. Hij krijgt grote ogen. 'Waarom zou hij dat doen als hij jou heeft!' Ik haal mijn schouders op kijk op mijn gsm of hij me nog iets gestuurd heeft en ja inderdaad, hij heeft me minstens 20 keer gebeld.

'Ik heb het uitgemaakt.' Zeg ik na een tijdje stilte. Hij stopt met wandelen en kijkt me aan. 'Misschien had hij er wel een verklaring voor.' Zegt hij. 'Dat zegt iedereen maar hij is nog altijd vreemdgegaan.' Mompel ik. Hij knikt.

'Dus wat zingen we met de zangwedstrijd?' Vraagt hij als we in het zanglokaal zijn. 'Ik weet het niet.' Hij lacht. 'Welke genre wil je?' Ik denk even na. 'Liefdesliedjes zijn altijd leuk.' Zeg ik schouderophalend. Hij knikt. 'Dan doen we er zo eentje.' Glimlacht hij.

'Weet je er een leuk?' Ik schud mijn hoofd en zoek een keertje op youtube. 'Wil je amnesia doen van 5sos of liever niet?' Vraag ik. Hij kijkt op. 'Ik ken het niet , laat eens horen.' Ik knik en zet het op.

I drove by all the places we used to hang out getting wasted
I thought about our last kiss, how it felt, the way you tasted
And even though your friends tell me you're doing fine

Are you somewhere feeling lonely even though he's right beside you?
When he says those words that hurt you, do you read the ones I wrote you?

Sometimes I start to wonder, was it just a lie?
If what we had was real, how could you be fine?

'Cause I'm not fine at all

I remember the day you told me you were leaving
I remember the make-up running down your face
And the dreams you left behind you didn't need them
Like every single wish we ever made
I wish that I could wake up with amnesia
And forget about the stupid little things
Like the way it felt to fall asleep next to you
And the memories I never can escape

'Cause I'm not fine at all

'Ja klinkt leuk.' Zegt hij. 'Zeker he ? Je moet het niet gewoon voor mij doen.' Hij knikt. 'Ik ben zeker hoor.' Ik glimlach.

We zingen het een paar keer door en dan rinkelt mijn gsm weer en ik zucht. 'Ga je niet eens opnemen?' Vraagt Julian en ik haal mijn schouders op. 'Neem gewoon is op ook al is het maar één keer.' Ik knik.

'Hallo?'
'Oh schatje je neemt eindelijk op.'
'Ja.'
'Kan ik het uitleggen van de foto?'
'Ja.'

'Oke bedankt , dus er was een feestje die avond en ik wou niet dronken worden dus vroeg ik gewoon om cola, dat meisje ging het altijd voor me halen maar wat blijkt nu dat ze elke keer Bacardi cola nam voor me zodat ik dronken zou worden. Na een paar drankjes was ik al aangeschoten en was ik zo dom om een biertje te nemen. Toen was ik dus echt helemaal dronken en op dat moment heeft die meid me gezoend en was ik niet helder genoeg om na te denken dat ik al een veel beter meisje heb, had.'

'Waarom vertelde je dat je dat nog niet toen ik je daarnet belde?'
'Ik was overstuur denk ik.'

'Oke.'
'Vergeef je me?'
'Ik weet het niet, ik moet er over na denken.'
'Hm oke maar weet dat ik van je houd.'
'Oke ciao.'
'Dag lieverd.'

'Ga je hem vergeven?' Ik haal mijn schouders op. 'Ik denk het niet.' Zucht ik. 'Waarom niet?' Vraagt Julian en kijkt me raar aan. 'Volgens mij voelt hij zich helemaal niet schuldig en ik denk dat hij nog een keer zou vreemdgaan, nou ja vreemdgaan kan ik het nu niet noemen want officieel is het nu uit.' Hij kijkt me begrijpend aan.

Hij komt naar me toe en trekt me in een knuffel. Ik begin te snikken. 'Mijn eerste vriendje probeert me te verkrachten en mijn tweede vriendje gaat vreemd, wat is er mis met me?' Huil ik. Hij verstrakt.

'Reageerde je daarom zo heftig toen ik je probeerde te zoenen de eerste dag dat ik hier was?' Ik slik en knik. 'Het spijt me.' Zegt Julian zacht. 'Het is je al lang vergeven hoor.' Grinnik ik. Hij leunt wat jaar achter en kijkt me diep in de ogen aan. Ik kijk net zo hard terug. We staan zo dicht tegen elkaar dat ik zijn adem kan voelen.

Hij leunt wat naar voor en ...













Waaauwww meer als 1000 woorden nieuw record van dit boek!

IK BEN JARIG! :))) vandaag was zo leuk met mijn vriendinnen! (:

Als cadeautje voor jullie heb ik een lang hoofdstuk geschreven en gaan jullie voor mijn verjaardag voten ? Hahah, ik klink zielig

En nee ik kon het niet laten om dit lange hoofdstuk af te sluiten met een cliffhanger hehehe

Kusjesss van jarige Laura

That jerk is my best friend #Netties2017Where stories live. Discover now