^2.4^

11.3K 482 108
                                    


'Dus het is weer goed tussen ons?' Vraagt hij en knik met een glimlach.

'Als jij je niet meer zo stom gedraagt.' Ik steek plagend mijn tong uit, maar ik meen het wel. 'Nooit meer.' Zegt hij lief en ik glimlach.

'Gelukkig hebben we vandaag nog geen huiswerk gekregen.' Mompel ik en geniet van zijn lichaamswarmte. 'Inderdaad, anders moest jij nu voor twee maken.' Plaagt hij me.

'Nu snap ik waarom je bevriend bent met me, voor je huiswerk te maken.' Ik grinnik en hij knikt. 'Eindelijk, na bijna zes jaar besef je het.' Zeg hij en ik kijk hem verontwaardigd aan. 'Bedankt.'

'Ik vind het leuk om zo met elkaar om te gaan.' Zegt hij zo stil als een fluistering, alsof het niet eens luidop bedoeld was. 'Ik ook.' Antwoord ik even stil als hem en sluit genietend mijn ogen.

Natuurlijk vind ik het leuk om zo met elkaar om te gaan. Op deze speelse manier. Dit is hoe een relatie er hoort uit te zien en ik ben er best fier op dat ik samen ben met James. Toen ik hem leerde kennen had ik er nooit van durven dromen om nog maar gewoon zo een goede vriendschap te hebben. En nu hebben we zelfs meer dan dat. Ergens had ik het stiekem wel altijd gehoopt meer als vrienden te worden maar ik zat in de friendzone en dacht dat ik het me misschien gewoon verbeelde, de gevoelens.

Ik dacht altijd dat jongens en meisjes gewoon beste vrienden konden zijn zonder meer maar ik heb nu zelf het tegendeel bewezen, of misschien ligt het aan James, want hij is gewoon té aantrekkelijk om te laten gaan. Ja dat is het, het is James. Hij is gewoon zo, zo zo James.

'Aan wat denk je?' Vraagt James en geeft me een kus op mijn lippen waardoor mijn glimlach nog groter wordt. Ik haal mijn schouders op. 'Jou.' Hij glimlacht door mijn antwoord en slaat zijn ogen neer. 'Zie hoe schattig je bent.' Zeg ik lief en wrijf over zijn arm. En ik meen het ook, nog maar alleen zijn reactie bewijst al dat hij schattig is, al durft hij dat zelf niet toe te geven.

'Ik ben niet schattig.' Gaat hij meteen in verdediging. 'Oké, oké, je bent niet schattig.' Lach ik en geef hem nog een kus. Ik kan gewoon niet stoppen met zijn lippen te voelen. Wauw dat klonk raar.

'Heb je al zin in morgen?' Vraagt hij me en ik schud mijn hoofd. 'Ik heb de indruk dat dit jaar niet gaat lukken, omdat het eindexamens zijn enzo.' Zeg ik en kijk hem aan.

'Als er iemand is dat het niet haalt, ben ik het wel. Jij haalt altijd uitstekende punten schatje.' Hij glimlach en wrijft over mijn arm met zijn lange vingers.

'Je moet je echt geen zorgen maken.' Ik knik en James gaapt waardoor ik vanzelf ook moet geeuwen. Ik heb ooit ergens gelezen dat als je moet geeuwen omdat iemand anders het doet je mentaal strek verbonden bent. Maar goed, ik wijk af.

'Het is nog maar half vijf, nog niet slapen.' Zeg ik hem en hij lacht. 'Ik moest gewoon geeuwen hoor.' Ik haal mijn schouders op. 'Just saying.' Zeg ik zacht en hij glimlacht.

'Gaan we iets koken?' Vraag ik hem terwijl ik opsta. 'Daar heb je een kok voor.' Antwoordt hij en ik kijk hem gespeeld boos aan. 'Je bent zo lui.' Klaag ik en trek aan zijn arm om hem recht te krijgen. 'Wij gaan samen macaroni maken.'

Bij die woorden beginnen zijn ogen te glinsteren. 'Macaroni?' Ik knik en voor ik het weet staat hij al aan de deur. 'Kom je nog?' Hij loopt de trappen af en lachend ga ik hem snel achterna.

'Met extra veel hesp?' Vraag ik hem en hij knikt hevig.

'Oké, laten we beginnen.'

~*~

Later bleek het niet zo een goed idee dat we samen gingen koken.

'Je ziet er nu nog schattiger uit.' Zeg James en kijk hem aan. 'Ik denk het niet.' Lach ik en wijs naar mijn gezicht. 'Tenzij je kaassaus op een gezicht schattig vind.'

'Ik vind jou schattig met saus op je gezicht, niet zomaar elk gezicht.' Zegt hij me en ik bloos licht.

'Ik ga een douche nemen en laat de kok het afwerken.' Zeg ik als we elkaar een tijdje aangestaard hebben.

'Oké.' Zegt James zacht en ik loop snel naar boven.

Ik neem handdoeken uit de kast en ga naar mijn badkamer. Mijn shirt trek ik uit en leg het mooi op het stoeltje dat daar staat. Ook mijn broek doe ik uit en leg ik weg. Wat dus maakt dat ik nu in mijn lingerie sta.

Net wanneer ik het slotje van mijn bh wil opendoen gaat de deur open en ik laat geschrokken een kreetje horen. 'James! Ga weg.' Ik bloos hevig en probeert verstoppen wat er te verstoppen valt.

'Je bent zo mooi.' Zeg hij zacht en komt dichterbij. 'B-bedankt.' Ik bloos nog heviger en hij blijft dichterbij komen.

Ik stap ook naar achter en op een bepaald moment voel ik de muur tegen mijn rug.

Ik probeer mijn ademhaling onder controle te houden wanneer James zijn lichaam tegen het mijne drukt. 'Wat doe je?' Mijn stem klinkt als een fluistering en ik slik. Ik kan niet meer normaal functioneren.

Hij plaatst een kus op wang en maakt zo zijn weg naar mijn sleutelbeen en nek. 'James.' Zeg ik zacht. 'Wat doe je?' Herhaal ik mijn vorige zin.

Hij kijkt in mijn ogen maar geeft geen antwoord.

Zijn lippen vinden de mijne en ik geef me over. Mijn armen vinden een weg naar zijn nek en zijn handen liggen op mijn heupen. Ik voel zijn vingers bewegen op mijn huid.

Na een hevige zoen trek ik blozend terug en duw James een beetje achteruit, ik sta ten slotte nog steeds in lingerie. Het is niet dat ik me schaam voor mijn lichaam maar het is gewoon overweldigend.

'Als ik nu niet weg ga, weet ik niet wat er gaat gebeuren.' Zegt hij zacht en stapt naar de deur van de badkamer en opent die. 'Tot straks.' Hij geeft me nog een knipoog en laat me dan verbaast achter.

Normaal update ik op maandag maar in de vakantie gaat dat niet altijd, dus sws 1 keer per week! Deze keer dus op woensdag (: ik hoop dat jullie het een leuk hoofdstuk vinden x ps: sorry dat het al 22u is :") goodnightt!

En WAUW we hebben 3ooK bereikt!! Dat is dus gewoon 300
000 duizend! DANKJULLIEWEL

That jerk is my best friend #Netties2017Where stories live. Discover now