^47^

12.8K 674 71
                                    



De rest van de week ging snel voorbij. Bram en Lieselot wisselden vaak verliefde blikken met elkaar maar zeiden niets tegen elkaar. Tuur en Catalina zijn veel aan het flirten met elkaar en met mij en James gaat alles goed.

We wandelen nu door de slurf om in het vliegtuig te stappen. James houdt al de hele tijd gespannen mijn hand vast en geeft mij bange blikken.

We stappen het vliegtuig in en stappen naar de juiste plaatsen. 'Wil je aan het raampje zitten of aan de binnenkant?' Vraag ik aan James. Hij twijfelt en kiest uiteindelijk voor de binnenkant. 'Zo zie ik het niet meteen wanneer we neerstorten.' Is zijn uitleg. Ik grinnik en schuif in.

Hij komt meteen naast me zitten en neemt mijn twee handen vast. 'Rustig lieverd, er gaat niets gebeuren.' Probeer ik hem gerust te stellen. Het lijkt een beetje te werken want hij laat mijn handen iets losser. Ik geef hem trots een kus.

Na een tijdje galmt er een stem door het vliegtuig. Maak uw gordels vast en maak u klaar voor vertrek. James voelt nog een keer aan zijn gordel of hij wel goed vast zit en doet dat ook bij mij. Voor de tiende keer deze minuut. Langs de ene kant is het verschrikkelijk schattig hoe hij zich gedraagt maar langs de andere kant enorm irritant.

Het vliegtuig begint te rijden en gaat steeds sneller en sneller. James knijpt mijn handen fijn terwijl hij zijn ogen dicht knijpt en kauwt op een snoepje om zijn oren niet te laten ploffen door het hoogteverschil.

De wielen gaan van de grond af en hij laat een kreetje horen. Ik wrijf geruststellend over de rug van zijn hand gedurende de hele tijd dat we hoogte blijven maken. We hangen veilig in de lucht. Geen last van turbulentie. U mag uw gordels los maken. Hoor ik omgeroepen worden.

Ik zucht opgelucht, ik moet al de hele tijd naar toilet. Beter was ik nog geweest voor we op het vliegtuig waren. Ik sta op en wil James passeren maar hij neemt mijn heupen vast en trekt me op zijn schoot. 'Wat doe je?' Sist hij. Ik zucht stilletjes zodat hij het niet hoort. 'Mijn blaas moet geleegd worden.' Zeg ik. Hij schud verwilderd zijn hoofd. 'Je gaat niet. Je hebt belooft naast me te blijven.'

Ik rol mijn ogen en maak zijn gordel los. 'Waar denk je mee bezig te zijn!' Zegt hij duidelijk geschrokken door mijn daad. 'Ik moet plassen. Of je blijft hier alleen zitten of je komt mee.' Zucht ik en loop snel de gang in van het vliegtuig.

Hij staat ook op en neemt meteen mijn hand vast zodra hij kan. Ik open de wc-deur en wil hem terug sluiten maar een voet houd het tegen. 'Nee je gaat niet mee in het hokje.' Zeg ik fronsend als ik zijn vragend gezicht zie. Hij begint heel bang te kijken en er komen zelfs tranen in zijn ogen. 'Oke dan.' Geef ik toe en laat hem ook binnen.

Ik ga op de pot zitten en James draait zich om en doet zijn vingers in zijn oren zoals ik gevraagd heb. Het is niet bepaald romantisch als hij me zou horen plassen.

Ik sta op en tik op zijn schouder. Hij draait zich om en kijkt me aan. 'Klaar.' Zeg ik en hij knikt maar het ziet er naar uit dat hij de deur niet gaat openen waardoor ik hem raar aankijk. 'Weet je nog wat er op mijn wensenlijst van 8 oktober 2005 staat?' Vraagt hij waardoor ik hem nog vreemder bekijk. Ik schud mijn hoofd. 'Als ik ooit in een vliegtuig ben wil ik er een mooi meisje zoenen.' Fluistert hij in mijn oor en kijkt me daarna indringend aan.

Ik begin lichtjes te blozen wanneer hij een verdwaald plukje haar achter mijn oor schuift. Zijn gezicht komt korter en voor ik het weet drukt hij zijn lippen op de mijne. Ik ga er gewillig in mee en leg mijn handen op zijn gespierde borstkas.

Na een hevige zoen fatsoeneer ik mijn haar even in de spiegel alsof het lijkt dat er hier niets gebeurd is. Hij neemt mijn hand terug vast en verstrengelt onze vingers.

Ik open de deur en loop terug naar onze plaatsen waar alle gezichten ons grijnzend aan staren. Ik schud lachend mijn hoofd en ga terug zitten. James volgt mijn voorbeeld.

Ik heb de indruk dat hij al wat rustiger is als in het begin en ik wrijf langzaam over zijn arm. 'Je bent zo gespierd.' Fluister ik zacht in zijn oor zodat niemand het zou horen. Hij glimlacht naar me en plaatst een kus op mijn voorhoofd.

Zachtjes blijf ik over zijn arm wrijven en druk daarna een kus op zijn schouder. 'Ik ben trots op je.' Zeg ik hem. 'Voor wat?' Antwoordt hij zachtjes. 'Dat je nu zo rustig hier in een vliegtuig zit.' Ik glimlach en hij knikt. 'Alleen voor jou, maar ik kan niet beloven dat het de hele tijd zo gaat blijven.' Vertelt hij me en ik haal mijn schouders op.

'Zolang je het maar probeert vind ik het al goed.' Ik druk nog een laatste kus op zijn lippen en zet e dan terug beter in mijn stoel.

'Wil je een film kijken?' Vraag ik zacht en hij schud zijn hoofd. 'Liever niet, maar als jij wil mag je wel.' Ik schud ook mijn hoofd. 'Nee, hoeft niet hoor.' Ik geef hem weer een kus op zijn wang. Ik weet niet hoe het komt dit ik vandaag zo klef ben maar ik heb gewoon een trots gevoel. Zo trots dat hij nu in het vliegtuig zit.

'Luisteren we anders samen muziek?' Stel ik voor en hij knikt. 'Goed idee.' Hij geeft me weer een kus op mijn lippen en ik haal mijn gsm uit.

'Jullie zijn zo klef.' Klaagt Peter en ik haal mijn schouders op. 'Jammer voor jou.' Ik lach en steek mijn tong naar hem uit.

'Rustige muziek?' Vraag ik James en hij knikt. Ik druk op play nadat ik de juiste lijst heb aangeduid en mooie muziek speelt meteen door mijn hoofd en ik glimlach.

Na een tijdje word ik moe en moet ik geeuwen. 'Slaap maar.' Fluistert James en ik leg mijn hoofd op zijn schouder. 'Goodnight prinses.' Hoor ik nog zeggen maar ben al te ver weg om nog te antwoorden.

Sorry dat het 5 dagen heeft geduurd :")
Dit stuk heeft ongeveer 1000 woorden en ik ga proberen het altijd zo ongeveer te houden, en dan ook wel om de drie dagen update ofzo!
Dankje voor al die lieve berichten op het vorige hoofdstuk! Ik heb er zo veel mogelijk geprobeerd te antwoorden maar waarschijnlijk heb ik,er wel sommige gemist! :))

Oh en ik ben mijn cover beu :") als er iemand is die een nieuwe wilt maken stuur het me dan in privé (:

X Laura

That jerk is my best friend #Netties2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu